8.5
Collapse
X
-
Comment
-
Ами това което си написъл е точно така, тествах го.Доста бърз танк, много мощно оръдие но оставиш ли се да те целят си като от цилофан. Дупчих почти винаги и то без кой знае какво целене което доста ми хареса. От 2 позиция атакуващ с него ще стават чудеса, поне това ще е моята тактика.Comment
-
Ами аз съм се приготвил за новите немски танкове подобаващо , събрал съм 85 к опит на VK3002DB , 45 k опит на VK2801 , 25 k опит на Pz-III/IV , 25 к опит на PzIIG , 8 млн. кредита и 300 к свободен опит.Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.Comment
-
@ PepeII , браво бая опит си събрал ще ти стигне. За индийчето трябваха 81100 на тестовия, по добре повече не му трупай а вкарвай в екипаж.
Researched:
Indien-Panzer researched. Undistributed experience spent: 39288. Free Experience spent: 41812.Comment
-
Само 81 хиляди? Аз съм си предвидил към 95 на VK DB, довечера ще ги докарам до поне 110
Да има... за всеки случай."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Да, мен туй ми беше една от целите да видя колко опит иска да не се мина , а екипажа ми е троен и иска много там
Имах и скриншот на следващите но скоро заради модове преинсталирах клиента и са заминали, но ако не бърка ми се въртят едни цифри от рода на 115 к -165к. Мислих бързо да отворя и 9 ката но нещо от теста се отказах, но ще видим пак какъв акъл ще ми дойде докато ги пуснат.
Comment
-
Аз VK3002DB , даже го продадох , но имам два екипажа за медиуми с по 3 скила и ще ги ползвам тях.А иначе мисля да взема новата 8-ца (поне отзивите за нея не са лоши) , и направо към Леопарда.Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.Comment
Comment