Получаваш код, който да активираш когато си поискаш с 3 дни премиум или премиума се самозадейства веднага след победата, с която си го придобил? Не ми се вярва да е вторият вариант май.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
1951 написа Виж мнениеВторият вариант е.
Иначе, доста скромен уикенд:
http://worldoftanks.eu/en/news/46/fast-furious-special/
А ако не забелязахте в списъкът присъства и АМХ 40 кво му е бързото и яростното на патето нещо не мога да разбера!
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеЕ тъкмо да си взема Кромуелчето,че ми липсва!
А ако не забелязахте в списъкът присъства и АМХ 40 кво му е бързото и яростното на патето нещо не мога да разбера!
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеМогъща броня за класа му + 75мм пушка го правят опасен в близък бой.А ако хубавичко го засилиш по някой баир вдига над 40км/ч. И аз се озверих първия път, но е истина. Бърз и яростен е в определени ситуации.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеНезнам какво държат, ама аз се барикадирам със сандвичи 3 дни до компа и ще ги спукам.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеАМХ 40 кво му е бързото и яростното на патето нещо не мога да разбера!
"бързината" му предизвиква "ярост", поради което то е "бързо и яростно"
Comment
-
Протестирам! Френския кашон доста прилично си се засилва и способен на светкавични и изненадващи атаки.
Проблема е, че за да се засилиш трябва половината битка да катериш някой склон .... след което имаш само един опит, за да направиш успешно спусканеNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеВтори път ми дава 300 000 в рамките на два дни - аз ли съм късметлия или има някоя промоция, която съм изтървал?
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеПромоция е! От началото до края на месеца всеки ден ще можеш да спечелиш 300к ако убиеш 30 врагове от тиър 4 нагоре!Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
Comment