Получаваш код, който да активираш когато си поискаш с 3 дни премиум или премиума се самозадейства веднага след победата, с която си го придобил? Не ми се вярва да е вторият вариант май.
Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
-
вторият трябва да е, точно както мисията от миналат аседмица когато даваха по един ден.
Иначе слабичко ми се вижда...няма скоро да дочакаме оборудване ан 50%...или и да дочакаме ще е на 30%.Comment
-
Вторият вариант е.
Иначе, доста скромен уикенд:
Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Е тъкмо да си взема Кромуелчето,че ми липсва!Вторият вариант е.
Иначе, доста скромен уикенд:
http://worldoftanks.eu/en/news/46/fast-furious-special/
А ако не забелязахте в списъкът присъства и АМХ 40 кво му е бързото и яростното на патето нещо не мога да разбера!
Comment
-
Могъща броня за класа му + 75мм пушка го правят опасен в близък бой.А ако хубавичко го засилиш по някой баир вдига над 40км/ч. И аз се озверих първия път, но е истина. Бърз и яростен е в определени ситуации.Comment
-
Броня няма, оръдието е идеално, а динамиката, скоростта и маневреността са супер.Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Comment
-
Comment
-
Протестирам! Френския кашон доста прилично си се засилва и способен на светкавични и изненадващи атаки.
Проблема е, че за да се засилиш трябва половината битка да катериш някой склон .... след което имаш само един опит, за да направиш успешно спускане
Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
Аз тъкмо си наумих да ис купя М103 и може нещо френско...ама нъц
Comment