Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
-
И аз да се намеся малко. Имам Panzer IV Shmalturm и също мога да го препоръчам като немски премиум среден. Това на практика е старият Панцер 4 от преди премахването на топовия му купол. Оръдието му е точно като на Panther M10 но ММ му е чудесен. Пускат го в битки в които дупчи много яко, прави добри пари и е много забавен за игра, поне за тези, които харесват Пантера, а и имащи малко опит с танкови разрушители защото Panzer IV Shmalturm е доста бавна машина и разкрива красотата си само в засада от далече. Пари прави повече от прилично и е идеален тренажор за екипажи. Аз в момента тренирам екипаж за Пантера 2, която съм отключил, но все още не съм закупил на него.Comment
-
Ох на батя и бонусите! http://worldoftanks.eu/news/6244-special-six-nations/
Един куп танкове с намаление, 50% повече кредити с тях. х2 експирианс за екипажите. Най важното (поне за мен) доста премиум машини с 50% намаление. И баш шмалтурма за който говорихме!Comment
-
Очертава се една схема.
Снарядът 83mm High-Explosive HE Mk.3 в момента струва 85 сребро, но в 8.4 ставал 260, което значи че продажната му цена става 130. Или ако купиш един снаряд сега и го продадеш след ъпдейта, то печелиш 45 сребро на снаряд.
Лошото е, че схемата е вече широко известна на ЕС сървъра и както чувам народа здраво купува снаряди, та се чудя дали WG няма да решат да не променят цената...Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Мисля да рискувам. Половин милион кредити се изкарват бързо с прем танковете, та ако се вътря, поне бързо ще си възстановя загубите.
6000 снаряда по 85 сребро струват малко над половин милион, но чистата ми печалба ми ще е един милион кредита
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Чистата ти печалба ще е 270 000 (6000 х 45).Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Оф... забравям, че се продава на половин цена. Много съм зле...
Може ли някой с акаунт на руския сървър да погледне и да каже колко наистина е цената на тия снаряди в момента?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
а кога ще го качат ъпдейта на евро сървъра...че ми сеповдига вече от този бряг...драконовуят хребет по-се трайва....и като изключа прохоровка и ще е направо прекрасноComment
-
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
НЕ КУПУВАЙТЕ!!!!
WG са се усетили за далаверата със снаряди и нещата са добили страшни размери.
Това, което е накупено преди 8.4 ще може да бъде продадено за същите пари (тоест няма да има загуби, но няма да има и печалби) или да ги запазите, след ъпдейта.Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
Comment