Приключих и с чърчила!Остана да събера още малко опит и да взема китаеца!Прочетете по внимателно на мисии-ДА ЗАСЛУЖИШ СТОМАНАТА СИ (Част1)римско 4!!!!!Като изпълниш мисиите за трите танка под тях пише-Завършете една случайна битка!!!!!Какво ли значи това?Иначе играта е някакъв АД!!!!!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
Днес имах много фрапиращ подобен случай при това в Т9-10, където гоненето на килове в момента не е свързано с мисия.
Подхванал съм една групичка 8ци с Т-62А и ги стрелям докато те безпомощно се опитват да отстъпват.Виждам до мен един ИС-8, който стои и не стреля, а те са на над 80% кpъв, разбира се веднага щом ги докарах до около 10-15% той ги отнасяше.
Наприви три такива убииства със сумарно поражение под 700 и продължи да се влачи с мен, като упражнението се повтаряше - аз си правя стабилно поражение сам, той не стреля изобщо и само довършва.От моя страна проблем никакъв, не ми краде поражението, а не мен не ми пука за киловете. Към края на битката го питам, защо го прави и му обяснявам, че е важно да налее поражение, а не да убива.Отговорът беше, че съм нууб киловете носели доходи и подобни глупости.
П.С. Вероятно след като направиш 60 кила, примерно за 70 игри като влезнеш в 71вата и я завършиш тогава ще ти даде наградата.Имаше такъв регламент преди време с друга мисия, тогава май слот даваха.
Иначе уловка няма днес по обяд хора от клана вече си получаваха наградите.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеОтговорът беше, че съм нууб киловете носели доходи и подобни глупости.
.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеДа попитам китайската 34 като руснака ли се играе или има особенности!Не съм играл с китайци само заради бонуса ги форсирах!
Краденето на фрагове вече и тактика стана е вчера вечерта поиграх малко с пантерката на Енск ММ-то беше добро 2 седмици 4 шестици и другото петици в отборите,отивам аз в града с още няколко танка и почваме да помпим една приклещена между сградите на Е3 група от 3 петици малко им остава живот на бедничките и изведнъж взвод от 2 тип 34 танка идва единия се шмугва през проходчето между разрушената сграда и тази от дясно а другия застана настрани и запуши прохода през който другите стреляхме и за да не стреля някой почна да мърда напред и назад пищейки в чата "Лаг лаг" другия 34 дето се шмугна забърса и тримата врази(бяха на мизерен живот) на другия магически му се оправи "лага" и запрашиха някъде колко псувни се изляха към тях не е истина... а аз смях! Явно имаха гласова комуникация тия двамата.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеКошмар!!!!!Не знам как ще изпълня мисията с този китаец!Всички са се настървили и само чакат някой да го поизточа и го гръмват!Аз съм със първото оръдие и сега събирам опит за 57мм.Просто някакъв ужас-ще пробвам и таран само да взема мисията!
Comment
Comment