staloun написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Германски танкове
Collapse
X
-
-
E-100 все пак има и някои хубави страни. Ако се стреля от далечни и средни дистанции, а не прицелно в уязвимите места, баунсва прилично. Дебелата му пушка има приемлива пенетрация със злато и вкарва 800-900 дмж, което има възпиращ ефект. Друго си е примерно 105-цата с нейните 350-500, друго е да те преполовят от раз. Алфата си е алфа.
Comment
-
Мммм,това на каква база брой игри с ИС-7 го казваш?
Аре и моето мнение като играч на ИС-7 с 1500+ кланови с него:
Първо за оръдието-да,отвратително бавно свива и да-ужасно неточно е на дистанция над 150м.Но пък определено дупчи всичко Тр10 стига да знаеш къде да го стреляш.И според мен има скрит бъф на пробивноста-въпреки заявените само 303мм дупчи там където на пръв поглед не би трябвало.Просто трябва да стреляш само в близък бой-той и за това е направен и танка де
Второ-скороста.Тук съм съгласен с теб-определено се влачи като залепен и реалната му скорост при заемане на позиция е сравнима с тази на 110Е5.Ускорението му пък е на пълна трътка.Наистина го оцапаха танка яко по този показател и вдигането на максималната скорост с последния пач е само хвърляне на прах в очите.
Трето-бронята.Ами за близък бой за мен си е най-силния танк все още-стига да знаеш как да се приближиш и как да се въртиш до противника.При описаната от теб ситуация би трябвало да сте безпорни победители вашата група-дори и без жертва от ваша страна.Правили сме тренинг ИС-7 срещу Е100.
При надстрелване от дистанция 100м:6 изстрела от седмицата,3 от Е100-резултата-седмицата заминава(говория за 6 от 6 всичко с пробиване и дмг-и двамата играчи не са случайни и това са им коронните танкове.Близък бой:при приближаването на макс.скорост(около 40км в случая)на седмицата ,идеално прицелен изстрел на Е100 баунсва,после при близкия бой-1 пробиване от Е100 в купола на седмицата при 3 изстрела и ответни 7 от 7 от седмицата-резултата-Е100 долу.Лек спор относно шанса и повторен дубъл.Отново баунс на Е100 от място и с предварително прицелен идеално изстрел по приближаващата седмица,стрелбата от близко-Ис-7 го пръсва без да получи грам поражение.
Като заключение:Ис-7 е много,ама много силен танк,но само в ръцете на играч с доста над средното ниво и забележете-с над 1000 битки с него.Не го ли ,,чувстваш'' танка-превръща се в най-тегавата десятка за игра.Но определено е най-трудния танк изискващ най-много от играча.И да-загуби адски много от 8.0 и новата физика.
И все пак като опровержение на това което казах до тук-на последната ми кланова с него при стрелба САМО от дистанция 200+ метра:22 пробивания от 24 изстреляни,колко с дмг не смятах,но 6800 краен дмг и то само при стрелба по Е100,мауси и 110Е3.Ха върви се не чуди...
Comment
-
Май пишем едни и същи неща, но с различни думи. Е да, аз нямам 1000 битки с ИС7.
Първо за оръдието-да,отвратително бавно свива и да-ужасно неточно е на дистанция над 150м.Но пък определено дупчи всичко Тр10 стига да знаеш къде да го стреляш.И според мен има скрит бъф на пробивноста-въпреки заявените само 303мм дупчи там където на пръв поглед не би трябвало.Просто трябва да стреляш само в близък бой-той и за това е направен и танка де
Трето-бронята.Ами за близък бой за мен си е най-силния танк все още-стига да знаеш как да се приближиш и как да се въртиш до противника.При описаната от теб ситуация би трябвало да сте безпорни победители вашата група-дори и без жертва от ваша страна.Правили сме тренинг ИС-7 срещу Е100.
Comment
-
Твърде едностранчиво го разглеждаш Angelmr, не мога да разбера какво желаеш да кажеш. Че IS-7 е слаб 1 на 1, или е слаб 1 на 3? Я ми дай пример за танк който е силен 1 на 3? Ами ако ти си сам и те атакуват 3 IS-7, колко дмг ще вкараш преди да ти разнесат танка за вторични суровини? Вие ако ползвате самотни IS-7 за пушечно месо, е, представи си че това е нещо крайно и характерно само за вас, но НЕ е практика практически в никой друг клан.IS-7 е силен 1 на 1, но още по-силен е в група. Ако не можеш да го осъзнаеш защо, няма и смисъл да се коментира.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеИмах време само веднъж да презаредя, като и двата ми изстрела не пробиха заради ниската точност комбинирана с ниска бронебойност. Та това е ИС 7 днес.
Да понърфиха седмицата, вече е труден за игра в сравнение с китаеца примерно, които с тази 400 пробивност трябва само да посочи нещо различно от най-дебелата броня, но това не прави седмицата слаба ако имаш търпение да прицелваш и знаеш къде.
Comment
-
Лесно е да даваме мнения сега, но по време на самата битка..... Ами, понякога човек прави най-странни и за себе си отигравания. Майтапа е, че не малка част от тях носят успех, често по неочакван и удивителен начин. Моментната преценка по време на битка няма нищо общо с трезвия анализ по-късно. Добрия играч използва и двете пълноценно, като дърпа и отбора си напред. Тези,които са си достигнали екзистенц максимума, просто зациклят.
Comment
-
Sharana написа Виж мнениеВ ситуация 4 на 3 е нормално първия (в случая ти) да замине. Обаче за изтрелите не съм съгласен. Ти си стрелям каубойската защото си нямал време да свиеш (но пък си имал време за 2 изтрела?). Винаги е по-добре да дадеш 1 изтрел, но прицелен и с демидж отколкото 2 каубойски без.
Да понърфиха седмицата, вече е труден за игра в сравнение с китаеца примерно, които с тази 400 пробивност трябва само да посочи нещо различно от най-дебелата броня, но това не прави седмицата слаба ако имаш търпение да прицелваш и знаеш къде.
Coruin написа Виж мнениеТвърде едностранчиво го разглеждаш Angelmr, не мога да разбера какво желаеш да кажеш. Че IS-7 е слаб 1 на 1, или е слаб 1 на 3? Я ми дай пример за танк който е силен 1 на 3? Ами ако ти си сам и те атакуват 3 IS-7, колко дмг ще вкараш преди да ти разнесат танка за вторични суровини? Вие ако ползвате самАотни IS-7 за пушечно месо, е, представи си че това е нещо крайно и характерно само за вас, но НЕ е практика практически в никой друг клан.IS-7 е силен 1 на 1, но още по-силен е в група. Ако не можеш да го осъзнаеш защо, няма и смисъл да се коментира.Last edited by Angelmr; 17-05-2013, 22:09.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеТа ако питаш какво искам да кажа, то е че ако човек трябва да реши сега какво да гринди, то бих препоръчал Т110Е5 пред ИС7, или немски тежък танк, ако става на въпрос. Среден играч ще се справи много по-добре с американеца, от колкото с руския, или немския танк. С две думи това ми е тезата.
Comment
-
Хмм на мен Jagdpanther ми се вижда хубав танк а и до колкото разузнах из клана един пич дето я играе от доста време ми каза че вади пари стабилно по 10-17к без премиум а и линията преди това е хубава сега съм с хетцера и много ме кефи за Щуг-а знам че е легенда само Jagdpanzer 4 ме притеснява казват,че е зле така ли е? Просто не знам как съм я игнорирал тая линия толкова време!
А и още нещо кога се очаква да се появи втората линия немски ТД-та?
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеХмм на мен Jagdpanther ми се вижда хубав танк а и до колкото разузнах из клана един пич дето я играе от доста време ми каза че вади пари стабилно по 10-17к без премиум а и линията преди това е хубава сега съм с хетцера и много ме кефи за Щуг-а знам че е легенда само Jagdpanzer 4 ме притеснява казват,че е зле така ли е? Просто не знам как съм я игнорирал тая линия толкова време!
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеХмм на мен Jagdpanther ми се вижда хубав танк а и до колкото разузнах из клана един пич дето я играе от доста време ми каза че вади пари стабилно по 10-17к без премиум а и линията преди това е хубава сега съм с хетцера и много ме кефи за Щуг-а знам че е легенда само Jagdpanzer 4 ме притеснява казват,че е зле така ли е? Просто не знам как съм я игнорирал тая линия толкова време!
Comment
Comment