Прекалено са малки картите за целта и при нормални настройки винаги ти светва какъв е танка.Няма смисъл да се наподобява по контур.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Германски танкове
Collapse
X
-
Незнам за вас но аз съм най-доволен от Marder II с него взех почти всички баджове дето са за ниските тиъри, много е точен с най-голямото (калибър) оръдие и почти нищо от дребните тиъри не издържа срущу него.
С Hetzer-а пък имам проблеми при 105мм оръдие - прекалено много дим има при изстрелаи не виждам трасьора на снаряда за корекция при далечно мерене... иначе дупчи доста машини но общо взето с новите пачове го намалиха като ефективност.
Comment
-
Mirovk написа Виж мнениеС Hetzer-а пък имам проблеми при 105мм оръдие - прекалено много дим има при изстрелаи не виждам трасьора на снаряда за корекция при далечно мерене... иначе дупчи доста машини но общо взето с новите пачове го намалиха като ефективност.
Дори и да видиш, че изстрелът ти отива (примерно) в ляво, това не значи, че не си се прицелил където трябва, или че ако дадеш прицела в дясно следващият изстрел ще е в целта. Кръгът, който имаш около прицела представлява три пъти кръга, в който ще ти падат към 95% от снарядите. Така, че най-точно е да се прицелваш точно там, където искаш да уцелиш.
А следите от изстрелите са в помощ на атакувания, за да имаш някакъв шанс да видиш от къде те стрелят, ако стрелящият е невидим в момента.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Да ти кажа честно играта си е реалистична в това отношение, и това което казваш на голямо разстояние не върши работа.
Когато си скрит и ги целиш на право мерене почти на предела или достатъчно отдалеко за да не те виждат трябва да правиш корекция на изстрела, на мен ми трябват макс една ако не е от първия път но си трябва видимост. Не си прав ако танкът се движи перпендикулярно на теб прицелването е едно (с предварение) , ако идва или бяга от теб е друго (по вертикала) така че, не си прав и именно тук ме затруднява Хетцера с голямокалибреното оръдие.
Comment
-
И аз да похваля "новият" PzIV - тотална промяна като в Pimp my ride, ама в добра посока
Станал е по-бърз и по-маневрен, ниският силует се крие по-лесно. Оръдието е почти същото като дългото 7.5cm, само пробива маалко по-малко, за щастие са запазили скорострелността и бързото прицелване. В моя случай - 100% екипаж, първо умение Brothers In Arms 100%, вентилация и дотиквач - като картечница съм"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнениеНезнам какъв е бил преди Pz-IV но сега е любимия ми среден танк, ако не броим руските от следвоенния период.."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Понеже темата е за немските танкове, а аз ги харесвам много, искам да ви кажа кой ми е любимецът. PzKpfw VI Tiger (P) ! Много противоречива машина в обсъжданията по форумите, превъзнасяна от едни и обругавана от други. Не знам защо, с този танк ми е най-реално, най-истинско, най-танково дет се вика. Като я окъсам за пари, 4 пъти съм го продавал, ама екипажа стои и чака по-добри времена. И като се замогна, пак го купувам. Вчера си го взех пак. Бях пил 3 ракии, теглих една майна на мерака си да отворя елитно цялото немско дърво, продадох онова недоразумение VK 4502 (P) Ausf. B (Feersum не се ядосвай, брато, знам че го харесваш ), Купих си пак Пигъра, както му викат руснаците и вече няма да го продавам . Ще си купя пак Е50 и Е50М и ще си гледам кефа.
Comment
-
Нямаш грижи, Бацилий
Снощи и аз на половин шише вино се вбесих и си продадох ЯгдТигъра
Много ме ядоса тая купчина железария... Ходещ бункер, ама артилериите ти таковат таковата отвсякъде.
А Пигърът е единствената немска машина, която не съм играл. Имам го отключен и елитен от много време, но никога не съм го пробвал. Като се позамогна тия дни, ще я поправя тая грешка
едит:
Всъщност, установявам, че дизайните на Порше като цяло не ме кефят. Поне танковите
Хеншел е друга работа - по-плавни линии, по-ниски силуети, по-спортни изобщо :ДLast edited by feersum; 01-11-2012, 15:35."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениедано повече от вас си продадат ягодовите тигри
не можем го траем това, дори с премиум не мога да го дупна челно, вярно бордовете са хартиени, ама обикновенно много далече го виждам за да тръгна да го фланкирам, пък и СПършинга някак не е съвсем подходящ за такива неща"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеи къде го това място? и може ли да се целне от 200 метра? 'щотоаз ако съм по-близо ще си го бланкна...дори със СПършинга
Цели се лесно - Ягодовият тигър не стреля в движение и не шава много-много, докато самият той се прицелва.
Поне аз го уцелвам лесно"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment