Другите недостатъци започнах да ги забелязвам вече. Прекалено често поражение на модули след пробив в определени сектори. Особено дразнеща е загубата на стрелец след пробив през несъществуващия щит на оръдието. Налага ми се да стоя много назад и да съм снайперист, което не пасва на основния ми стил на игра. Все още не съм му отворил веригите, но с двигателя поне е играем танка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Германски танкове
Collapse
X
-
Angelmr написа Виж мнениеПрекалено често поражение на модули след пробив в определени сектори. Особено дразнеща е загубата на стрелец...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеНякой в момента играе ли мерцедеса (30.02) и има ли впечатление дали е по-добър със 75мм L/70? С 88мм нещо не става. Последно го играх преди ... 2 години? Тогава биваше.
Играх го до скоро. Определено 75мм е оръдието в момента. Не си най-големия демидж дилър, но е поносимо. Гаубицата става само за близък бой. А ако ходиш на близък бой се проявява забележима тенденция да изскачаш челно на тежки танкове или на тип 59, което е смъртоносно за теб. Успешния стил на игра е фланкване от дистанция и наливане на изстрели на вече ангажиран в битка танк. В краен случай можеш да влезеш да обърнеш някой противников тежък, но поне при мен рядко беше успешна тактика.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеНякой в момента играе ли мерцедеса (30.02) и има ли впечатление дали е по-добър със 75мм L/70? С 88мм нещо не става. Последно го играх преди ... 2 години? Тогава биваше.
Comment
-
Е не, аз така не мога, ще се вра между шамарите пък каквото сабя покаже. Все пак с тоя 5х се надявам малко по-бързо да мина през него, а ако ми писне просто ще вкарам колкото трябва екстра хп за индиеца. Макар че ще си стои в гаража - стои си там от преди 2г когато отключвах Т8 Пантера. Тия 80К хп тогава ги взех само със сток купола и 7,5cm L/70albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Не се притеснявай, не е чак толкова зле танка. При мен след пача процента победи ми се вдигна, понеже смених оръдието от 88мм на 75мм. Средния ми процент победи е 52, а с ВК-то последно мисля че бях 54 или 55. Като реално повечето битки свалящи процента бяха с 88мм оръдие. Ако отчитам само битките след пача, някъде към 57-58% го докарвах. Да наистина малко тромав стана, заради малко по-слабия двигател. Преди пача го покарах малко с първия купол и 75мм оръдие и беше страшно пъргав танк. Но след пача 75мм оръдие стана много скорострелно и вкарва впечатляващ ДПМ. Особено ми харесваше да налитам на ВКДБ-та направили грешката да си сложат 88мм оръдие. Те не можеха да ме дупчат фронтално, а всеки мой снаряд влизаше.
Честно казано не знам какъв ще да е бил този който е бил фланкнат от М6. Вероятно със супен двигател и убит водач. М6 ги ядях за закуска във всяка проекция.
Comment
-
Ще изброя няколко факта:
- В момента съм пийнал.
- Аз съм средна ръка играч.
- С леки танкове направо съм безнадежден случай.
- Имам почти 23 000 битки.
- Имам разкрити елитни всички немски танкове, без топ оръдието на Е 100 и топ окачването на GW E артилерията, както и не съм разкрил Leopard prototyp A и Leopard 1.
- За да разкрия последните два от изброените, в момента гриндя Indien-Panzer.
Няма друг танк, с който да имам след 110 битки едва 33% победи. За мен това е ГОЛЯМ боклук. Наречете ме както искате, това недомислие е само едно оръдие и нищо друго. Мокър кашон - пробива се и с клечка за зъби. Тромаво като циганска мечка. Значи колкото и да съм некадърен, колкото и криворък да съм, какъвто и нууб да съм, колкото и смотани отбори да ми се падат чак пък 33% само... Накратко - не ви препоръчвам този танк!
Comment
-
Просто не ти е паснал. Не знам на какво се дължи. При мен е повече от приличен танк. Аз броня от среден танк не търся, но все пак ме е спасявал от изстрел на ИС 7. Подвижността му е прилична. Не е перфектна като на Т-44, но е прилична. Купола му е може би най-скапания купол на танк с който съм играл, но за момента това е най-големия му недостатък за мен. За около 50 битки някъде към 58% победи. При средно 52% общо и 54% само за средни танкове.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнение- В момента съм пийнал.
И за да не е съвсем офтопик - един път обърках танковете в платун и се озовах с Щуг в тиър 8 битка.Та един индиец беше останал на 40-50 живот и успях да го флангирам,да се обърна срещу неговия гръб и да го очистя преди да успее да си обърне купола към мен.Няма такава статуя като него
Comment
-
Извинете ме за емоционалното писане, Колеги, ама тоя танк ми докара комплекси!!! Подтиснах се! То бива карък и невървене ама... Нямам търпение да изгриндя следващия по веригата и да го продам за скрап това!Last edited by BacillusBulgaricus; 15-05-2013, 23:08.
Comment
-
staloun написа Виж мнениеИ аз съм пийнал малко/ не с бира ,като голямата бира, това не ме хваща/.Как е Е-100 базов , гриндя го като втора 10-ка след ИС-7 с които правя по скоро слаби игри/ 50 процента е вината във видеокартата играя в горите и градовете с 5-15 фпс/
Comment
Comment