Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Германски танкове

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Другите недостатъци започнах да ги забелязвам вече. Прекалено често поражение на модули след пробив в определени сектори. Особено дразнеща е загубата на стрелец след пробив през несъществуващия щит на оръдието. Налага ми се да стоя много назад и да съм снайперист, което не пасва на основния ми стил на игра. Все още не съм му отворил веригите, но с двигателя поне е играем танка.

Comment

Angelmr написа Виж мнение
      Прекалено често поражение на модули след пробив в определени сектори. Особено дразнеща е загубата на стрелец...
      Това е част от подготовката за следващите два танка

Comment

Някой в момента играе ли мерцедеса (30.02) и има ли впечатление дали е по-добър със 75мм L/70? С 88мм нещо не става. Последно го играх преди ... 2 години? Тогава биваше.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

105 mm със злато. Това е истината за ДБ.
          С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Imperial написа Виж мнение
            Някой в момента играе ли мерцедеса (30.02) и има ли впечатление дали е по-добър със 75мм L/70? С 88мм нещо не става. Последно го играх преди ... 2 години? Тогава биваше.

Играх го до скоро. Определено 75мм е оръдието в момента. Не си най-големия демидж дилър, но е поносимо. Гаубицата става само за близък бой. А ако ходиш на близък бой се проявява забележима тенденция да изскачаш челно на тежки танкове или на тип 59, което е смъртоносно за теб. Успешния стил на игра е фланкване от дистанция и наливане на изстрели на вече ангажиран в битка танк. В краен случай можеш да влезеш да обърнеш някой противников тежък, но поне при мен рядко беше успешна тактика.

Comment

Imperial написа Виж мнение
              Играх малко ДБ,но даже не взех втория купол преди да го продам но ей сега преди 20 минути успешно правех кръгчета около един с втория купол шокиращото е там че...ги правих с М6! И ако не му се беше притекъл един Джаксън на помощ щях да го убия останаха ми 218 живот да му източа и това със 76мм оръдието на М6 за това мога да кажа че след 8.5 на ДБ му липсва мобилността,основна негова черта преди пача сега е един танк сроден на пантерата демек стреляй от далеч и се моли да не те намерят.

Comment

Е не, аз така не мога, ще се вра между шамарите пък каквото сабя покаже. Все пак с тоя 5х се надявам малко по-бързо да мина през него, а ако ми писне просто ще вкарам колкото трябва екстра хп за индиеца. Макар че ще си стои в гаража - стои си там от преди 2г когато отключвах Т8 Пантера. Тия 80К хп тогава ги взех само със сток купола и 7,5cm L/70
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Не се притеснявай, не е чак толкова зле танка. При мен след пача процента победи ми се вдигна, понеже смених оръдието от 88мм на 75мм. Средния ми процент победи е 52, а с ВК-то последно мисля че бях 54 или 55. Като реално повечето битки свалящи процента бяха с 88мм оръдие. Ако отчитам само битките след пача, някъде към 57-58% го докарвах. Да наистина малко тромав стана, заради малко по-слабия двигател. Преди пача го покарах малко с първия купол и 75мм оръдие и беше страшно пъргав танк. Но след пача 75мм оръдие стана много скорострелно и вкарва впечатляващ ДПМ. Особено ми харесваше да налитам на ВКДБ-та направили грешката да си сложат 88мм оръдие. Те не можеха да ме дупчат фронтално, а всеки мой снаряд влизаше.
                  Честно казано не знам какъв ще да е бил този който е бил фланкнат от М6. Вероятно със супен двигател и убит водач. М6 ги ядях за закуска във всяка проекция.

Comment

Ще изброя няколко факта:
                    - В момента съм пийнал.
                    - Аз съм средна ръка играч.
                    - С леки танкове направо съм безнадежден случай.
                    - Имам почти 23 000 битки.
                    - Имам разкрити елитни всички немски танкове, без топ оръдието на Е 100 и топ окачването на GW E артилерията, както и не съм разкрил Leopard prototyp A и Leopard 1.
                    - За да разкрия последните два от изброените, в момента гриндя Indien-Panzer.
                    Няма друг танк, с който да имам след 110 битки едва 33% победи. За мен това е ГОЛЯМ боклук. Наречете ме както искате, това недомислие е само едно оръдие и нищо друго. Мокър кашон - пробива се и с клечка за зъби. Тромаво като циганска мечка. Значи колкото и да съм некадърен, колкото и криворък да съм, какъвто и нууб да съм, колкото и смотани отбори да ми се падат чак пък 33% само... Накратко - не ви препоръчвам този танк!
                    http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

И аз съм пийнал малко/ не с бира ,като голямата бира, това не ме хваща/.Как е Е-100 базов , гриндя го като втора 10-ка след ИС-7 с които правя по скоро слаби игри/ 50 процента е вината във видеокартата играя в горите и градовете с 5-15 фпс/

Comment

Просто не ти е паснал. Не знам на какво се дължи. При мен е повече от приличен танк. Аз броня от среден танк не търся, но все пак ме е спасявал от изстрел на ИС 7. Подвижността му е прилична. Не е перфектна като на Т-44, но е прилична. Купола му е може би най-скапания купол на танк с който съм играл, но за момента това е най-големия му недостатък за мен. За около 50 битки някъде към 58% победи. При средно 52% общо и 54% само за средни танкове.

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                          - В момента съм пийнал.
                          Наздраве!
                          И за да не е съвсем офтопик - един път обърках танковете в платун и се озовах с Щуг в тиър 8 битка.Та един индиец беше останал на 40-50 живот и успях да го флангирам,да се обърна срещу неговия гръб и да го очистя преди да успее да си обърне купола към мен.Няма такава статуя като него

Comment

Извинете ме за емоционалното писане, Колеги, ама тоя танк ми докара комплекси!!! Подтиснах се! То бива карък и невървене ама... Нямам търпение да изгриндя следващия по веригата и да го продам за скрап това!
                            Last edited by BacillusBulgaricus; 15-05-2013, 23:08.

Comment

staloun написа Виж мнение
                              И аз съм пийнал малко/ не с бира ,като голямата бира, това не ме хваща/.Как е Е-100 базов , гриндя го като втора 10-ка след ИС-7 с които правя по скоро слаби игри/ 50 процента е вината във видеокартата играя в горите и градовете с 5-15 фпс/
                              Не знам как е Е 100, защото не съм го купил още - само е разучен, след като Е 75 стана елитен. Именно затова е още с неразкрито топ оръдие.

Comment

Е-100 не става за нищо без 150мм със злато.
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X