ViktorKitov написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съветски танкове
Collapse
X
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеСъвсем реален танк си е. Поне като визия, иначе рашките бидейки комплексари са си раздули всички танкове, тъй че ако искаш реален танк играй с американские.
Иначе Т-150 е много приятен за игра.
Comment
-
Да уточним само,че 122 мм за нищо го нямат в играта.Слага се на танкове,които не са сработили с това оръдие.За тази реалност говоря.Колкото за Кралския тигър,през ВСВ няма нито един унищожен от оръдие!Било на танк или ПТ САУ!Така,че да се гърмим за кеф и удоволствие.Важното е да не смесваме историческата и гейма реалност!
Comment
-
Bloksir написа Виж мнениеКолкото за Кралския тигър,през ВСВ няма нито един унищожен от оръдие!Било на танк или ПТ САУ!
Всъщност, първото използване на кралските тигри завършва с тотален неуспех, защото се натъква на добре подготвена засада. Унищожени са 11 танка по немски данни (13 по руски). Кралският тигър е имал големи проблеми с бронята си, защото Германия по това време е страдала от липса на легиращи елементи.Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
Bloksir написа Виж мнениеЕдин тънък пример,който може да се забележи,ако играеш само с 3-5 вида танкове от 3 нации.Забележете с кой тиър вкарва в битка немские,американските и руските танкове!Аз почти не съм играл немски танкове с еднакъв тиър или поне един нагоре.Като говорим над половината са 2 нива нагоре!Освен,ако не вкара Тигър 1 само със 7 ниво!Е тогава ми е най голямото пстижение за експ.С руските и американските танкове,винаги съм най отгоре на колоната...
Колега, съветвам те да се запознаеш с механиката на играта - правилата на мачмейкинга, по-точно."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеКакво означава раздули? Някои дори са ги свили. .
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеВ играта надали има нещо реалистично.
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеКой за каквото и да ти говори, знай че става въпрос за пари!
Comment
Comment