Здравейте! След германските тежки танкове сега взех да развивам руската линия. Чудя се как да я развия - в посока ИС и т.н. или Т150 и т.н. Може ли да споделите впечатленията и да дадете съвет коя линия да развивам? От филмчета в тубата като че ли ИС го раздават много маневрени с добра наклонена броня и да се играе по-интелигентно, а КВ линията са грубата сила.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съветски танкове
Collapse
X
-
Определено ИС линията. Другата е след нея, както направих и аз. И двете си имат своите минуси и плюсове, но ИС е значително по-динамична във всякакъв план. От друга страна, ако не държиш на скоростта и динамичния бой и знаеш как да подставяш на неприятеля само чело и в ъглите на безопасно маневриране, то ще се удивиш колко държат КВ-тата.
Comment
-
SSmart написа Виж мнениеАз развивам и двете и съм много доволен! И КВ , и ИС вървят добре!
Comment
-
Здравейте искам да разясня нещо с разликата между стария кв1с и кв85 , пиша тук понеже не искам да правя спам.Така старият кв1с на 122мм имаше 3,75 скорострелност а кв85 има 3 скорострелност колко е разликата презареждането в секунди и колко презарежда единия и колко другия мерси предварителноДоста често човекът заради когото бихте поели куршум , стои именно зад пистолета .
Comment
-
Aз не виждам разлика освен в наименованието и май и нивото му свалиха??!?!!
КВ-85 със пълни основни умения, с "юмрука" на всички и дотиквач има същата скорострелност каквато имаше и КВ-1С- около 13 сек. и двадесет и нещо, ако не се лъжа! Мисля ,че може още малко да слезе ако се монтира и вентилатора!
Comment
-
моля ? как така 13 секунди ? аз имам кв85 и с 100% екипаж презарежда за 19 секунди и нещо според мен е невъзможно с тези братя на оръжие да стане 13 секунди аз съм ги сложил на командира като първо умение но още е на 80% такаче немога да кажа с колко смаляват братята но с цели 6 секунди да смалят ми се струва невъзможно а и освен това оръдието е много неточно пише 0,5 но имам чувството че 0,48 на Йосиф Сталин (ИС1) е по-точно все пак мерси за отговора но ако може някой да даде клип на който да се вижда за колко презарежда кв1с и за колко кв85 понеже съм любопитен дали като пуснаха кв85 вместо кв1с не прецакаха всичкоДоста често човекът заради когото бихте поели куршум , стои именно зад пистолета .
Comment
-
Пълни глупости...
КВ -85 няма начин да го докараш до 13 секунди.......Посмъртно.
Само един въпрос - защо го играеш с това оръдие? Със 100 мм оръдие (май толкова беше - 250 щета и прочие - мда 100 мм е... ) е в пъти по-добър...
При 3 изстрела в минута ме мързи да смятам точно, но статистиката ще да го докара към 17, максимум 16,5 секунди.
10% от дотиквач, 2,5 % от БИА, 2,5 от вентилация.
ИСУ с 3,41 изстрела в минута със споменатата екипировка по-горе презарежда за 14,53 секунди...
П.С КВ -85 в момента е бъфнат вариант на КВ1С.
Comment
-
Играят го със 100мм-то.
Joan_Of_Arc написа Виж мнение
П.С КВ -85 в момента е бъфнат вариант на КВ1С.Last edited by bigbeer; 05-06-2015, 03:36.
Comment
-
Joan_Of_Arc написа Виж мнениеПълни глупости...
КВ -85 няма начин да го докараш до 13 секунди.......Посмъртно.
Само един въпрос - защо го играеш с това оръдие? Със 100 мм оръдие (май толкова беше - 250 щета и прочие - мда 100 мм е... ) е в пъти по-добър...
При 3 изстрела в минута ме мързи да смятам точно, но статистиката ще да го докара към 17, максимум 16,5 секунди.
10% от дотиквач, 2,5 % от БИА, 2,5 от вентилация.
ИСУ с 3,41 изстрела в минута със споменатата екипировка по-горе презарежда за 14,53 секунди...
П.С КВ -85 в момента е бъфнат вариант на КВ1С.
също така някой който е играл кв1с и кв85 ако може да ми каже добре ли направиха war gaming като замениха кв1с с кв85Доста често човекът заради когото бихте поели куршум , стои именно зад пистолета .
Comment
-
Здравейте искам да ви попитам какво може да ми кажете за т127 , гледам добра броня има от няколко клипове с това впечатление останах и оръдието е добро но все пак да попитам някой който го е играл.Заслужава ли си и на неговия тиер има ли по-добър танк защото оставам с впечатлението че е най-добър за тиера си.Доста често човекът заради когото бихте поели куршум , стои именно зад пистолета .
Comment
-
marto475 написа Виж мнениекакво може да ми кажете за т127.
Comment
Comment