Хубаво няма да ги целя челно, но до сега с моя игрови стил не повече от 4-5 пъти съм успявал да нацеля някого отстрани или отзад. Просто не ми пасва тази машина и на мен.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съветски танкове
Collapse
X
-
в събота с Фиделис бяхме в платун с такива, всеки от нас направи по 5 фрага, аз гасях дула и не правех пълната щета затова минах само с 2К но той беше надрусал почти 6К щета. Те. всичко опира до нагласа и свикване. аз съм го играл и със 122, ако битката е нисък тиър тогава 122 прави значително повече щета но в Т8 и Т9 почва да издиша, докато троло-ло-ло-то си е еефективно винаги,
Comment
-
И аз имам СУ-152.Имам около 30 или 40 битки с него и какво да кажа.От една страна ми допада ,от друга се дразня с това оръдие.Последните ми 4 5 битки ги пробвах със златните фугасни.Резултата беше добър ,но и цената е височка.Следя с какви танкове ме пуска и ако вървя фронтално срещу 8-ци си зареждам златен и след това на обикновени фугасни го карам.Не винаги се получава.Но то си е до битки.С 30-40 битки няма как да намеря тънкостите.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениев събота с Фиделис бяхме в платун с такива, всеки от нас направи по 5 фрага, аз гасях дула и не правех пълната щета затова минах само с 2К но той беше надрусал почти 6К щета. Те. всичко опира до нагласа и свикване. аз съм го играл и със 122, ако битката е нисък тиър тогава 122 прави значително повече щета но в Т8 и Т9 почва да издиша, докато троло-ло-ло-то си е еефективно винаги,
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеЗа мен ТД трябва да стои скрит на втора линия и да налива незабележим. Това оръдие обаче е прекалено неточно и случайния фактор има твърде голяма роля. Това те притиска да играеш от първа линия. Тук обаче идва проблема при мен. Танка не е достатъчно пъргав нито оръдието се отклонява достатъчно за да отговаря на игровия стил който аз имам. Не съм достатъчно бърз за да фланквам. Обикновено издебвам някой тежък и му пускам снаряд в каквато проекция го видя и гледам да се скрия, че нямам броня. Обикновено в челна проекция. Рядко взимам над 400 на попадение. Разчитам основно на критикъли и на демидж след скъсана верига. С този танк не правя повече от колкото с един тиер 8 тежък примерно. Вярно за 93 битки имам 57% победи. Но не ми доставя удоволствие да играя с него. Да не говорим че последните няколко пъти като го изкарвам все попадам на слаби отбори, а такъв ТД е силно зависим от отбора.
Comment
-
да де ама Су-152 не е ТД а щурмово оръдие, как да е преид малко на фара фланкирах гадовее и цапнах един Тигър на Порше странично в купола, 1054 щета, оня помисли че го е цапнала артилери и тръгна назад...демек към мене...ние загубихме защото другите спяха,ама на мене ми стана хубаво, 1К щета с едно попадения, с нормален фугас, и проверих после, не съм го аморакнал.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеда де ама Су-152 не е ТД а щурмово оръдие, как да е преид малко на фара фланкирах гадовее и цапнах един Тигър на Порше странично в купола, 1054 щета, оня помисли че го е цапнала артилери и тръгна назад...демек към мене...ние загубихме защото другите спяха,ама на мене ми стана хубаво, 1К щета с едно попадения, с нормален фугас, и проверих после, не съм го аморакнал.
Comment
-
Аз точно на фланк го играех него и най-добре ми се получаваше.Буквално избирах маршрути за средни след средата на битката.
Най фрапиращия случай на Енск още в самото начало тръгвам по коридора между релсите и сградите и си стигам до тяхната страна без проблем.
Там пълно народ като най-близо до мен един Фоч и едно АС Миле 48 се стрелят с нашите.Един снаряд в дупето + леко побутване и Фоч-а беше аут - поражението беше около 2к с нормален НЕ.Прибирам се презареждам и с един удар изпарявам другата френска тенекия.В тоя момент вече знаеха, че съм там, но никой не смееше да ми скочи.
Сега с вафлите сигурно е още по-забавно.Но си трябва подбиране на цели и най-важното къде точно да ги стреляш.Страничната проекция е много апетитна, но ако праснеш веригата нанасяш мизерно поражение.А тук силата е да го нацепиш здраво и да го уплашиш да не смее да ти скочи.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Да, като набухаш 1000+ щета с един изстрел има доста голям възпиращо-спичащ ефект върху противника. А ако им стиска да се сетят, че зареждаш 20+ секунди, повечето противници могат да дойдат и да ти отпорят консервата, но мнооого рядко го правят. Шубето е голям страх"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
don4o написа Виж мнениеНякой да каже ще ме изненада ли приятно Т62-А след отличната игра на Т-54?
Comment
-
don4o написа Виж мнениеНякой да каже ще ме изненада ли приятно Т62-А след отличната игра на Т-54?
Първите битки - "Я готина машина", след което следваха едни 60-80 битки в които буквално ме докарваше до изблици на ярост.Причината беше, че се опитвах да го играя като Т-54 с Д-54, а той е доста различен като игра.
В момента Т-62А е машната с която играя приоритетно и ми носи най-голям кеф, а и доста зверски битки правя.Това го казвам на фона на 5к+ битки с Щуг и доста сериозни извращения с него.
Т.е. Т-62ката много бързо се катери към челното място в класацията ми.
Ако играеш Т-54 с другото оръдие прехода би трябвало да е доста по-плавен.
Свикни му и ще почне да те радва, гарантирам ти!
П.С. Както казва Виктор Т-54 доминира, докато тук не е така, трябва си много гърч докато изнесеш битката, но пък и кефа като го направиш е друг.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
feersum написа Виж мнениеДа, като набухаш 1000+ щета с един изстрел има доста голям възпиращо-спичащ ефект върху противника. А ако им стиска да се сетят, че зареждаш 20+ секунди, повечето противници могат да дойдат и да ти отпорят консервата, но мнооого рядко го правят. Шубето е голям страх
Иначе да масово се панират и тръгват да бягат... дори играчи с които играя и са сравнително опитни и играят не лошо забелязвам, че като ги целнат тръгват назад и след секунди се усещат.
А по рандомите направо се вцепеняват, но имам и случай в които ми скачат и ми свиват ламарините, след което получават поздравления разбира се.
Аз съм другата крайност хапвам удари, скачам смело тип Рамбо и като ми мине номера стават добри неща, но понякога ме сгащват и ме разцепватNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment