Worcho написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съветски танкове
Collapse
X
-
" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
-
vvasman написа Виж мнениеT62A или Об.140, Ис7 или Ис4- дайте мнения, имам ги отключени, но имам само по един екипаж, а още не съм играл десетки. Имам Т110Е5 от половин година, но ми е жал да прецакам екипажа на М103.
Comment
-
ИС 4-имам го и редовно играя с него.Бронята е добра и държи на бой има доста живот-2500 което е голям плюс за него,оръдието има добра пробивност(повече от ИС-7)но малка щета(помалко от ИС_7).Като цяло е по добър поне за мен от ИС-7!!!
ИС-7 почти невъзможно да се пробие челно в купола Но навсякъде другаде отстъпва на ИС-4 по броня!По бърз и маневрен от ИС-4 с едно изключение-по надолнище ИС-4 го изпреварва без проблем!Това трябва да се взема на предвид за карти като El Hallouf когато правиш бързо спускане!Като цяло отличен танк но както казах по ми пасва ИС-4!!!
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеТест сървърът е на линия пробвай ги там така ще прецениш най-добре. За ИС-овете впечатления нямам,но от тестовият където редовно си търкалям съветските топ средни предпочитам по-скоро об.140 не знам някак танка е за бързи рейдове и за близък бой а Т62А е по-скоро за средни дистанции.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеСпоред мен сървърът не е много верен критерий!Там играеш с екипаж без умения!Друго е да сложиш добре обучен екипаж с 4-5 умения!Тогава танка е съвсем друг.
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеT62A или Об.140, Ис7 или Ис4- дайте мнения, имам ги отключени, но имам само по един екипаж, а още не съм играл десетки. Имам Т110Е5 от половин година, но ми е жал да прецакам екипажа на М103.
С Т-62А имам над 1000 битки и екипаж с 5 скила, но още от самото начало ми стана ясно, че обекта е по-добрата машина.
След малко повече игра с него вече статистиката му е равна с тази на Т-62А, а екипажа е далеч от главорезите в 62ката.
С какво е по-добър - има по-висока максимална скорост и успява да я държи като отстъпва в ускорение и повратливост, но почти незначително.
Ако теренът е много начупен и има много изкачвания Т-62A ще стигне пръв, но всичко около средното ниво го взима обекта.
Точността е по-добра, прицелва по-бързо и стреля по-добре в движение от Т-62А, въпреки че са с едно и също оръдие.
Има по-добра челна броня, която при близък бой с други средни е от огромно значение - според мен дава поне двойно повече рикушети от тази на Т-62А.
Размерите му във всички проекции са по-малки, което го прави много по-трудна мишена и е с по-добър камуфлаж.
Два са недостатъците му спрямо Т-62А - двете слаби места на купола (научаваш се как да ги пазиш и общо взето ползваш същите позиции като Т-62А) и по-слабият боекомплект в комбинация с екипажа, който често си заминава.62 поема много по-добре ударите.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеТест сървърът е на линия
Comment
-
firefighter написа Виж мнениеИзвинявам се че не е по темата,но искам да попитам,всеки ли може да играе там и как става номера?Благодаря!!!
След като инсталираш влизаш в тестовият клиент логваш се и си готов.
Дават ти по 100 милиона кредита и свободен опит така че може да си тестваш всеки танк в играта както и 20000 злато за екипажи или премиум глезотии.
Когато отворят тест обикновено първите 2 дни не може да се влезе защото сървърът е малък и общ за целият свят а и има голям интерес за това стават опашки от по 20-50 хиляди човека(аз и на една стохилядна се бях наредил).
Comment
-
firefighter написа Виж мнениеБлагодаря за изчерпателния отговор!!!Направих всичко както си описал,но когато искам да се логна,ми казва "некоректен имейл или парола"
Comment
-
firefighter написа Виж мнениеПробвах,но не става...компа рестартирах...даже натиснах за възтановяване на паролата...дойде ми имейл....и пак същото...съжалявам...изтрийте ми постовете...
alfbandi написа Виж мнениеТсва А-44 за чеп не става,как ли ще го премина? Следващите бива ли ги,или и те са пълна скръб?
Comment
Comment