If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Конфронтация Т6 на Мурованка. В началото понастрелях няколко нахални 1С, при което виждам в чата позната просташка реч
Индивида е с ник "plamkooo"
Та карайки 1С, той самоуверено ме обяви за мишка и се закани да ме свали с един удар
Аз пък му обещах, че 75мм немско желязо ще го върне в гаража.........
Останалото е история дето се вика
То нали това му е работата на този таралясник да отнася боя
Много си е добре танка , не е таралясник отбора ми беше ужасен и нямаше как , аз сам срещу 9 танка . И реших да се изгавря с вафлата , британеца както и панзера и се получи 16 880
Не го казвам в лошия смисъл, просто според мен супер-тежките железа са най- полезни когато върху тях е съсредоточен огъня и вниманието на противника. А колкото до отбора - много рядко може да се направи нещо без поддръжка.
По принцип КВ-4 е труден за игра, но понякога като започне да рикушира от него - няма спиране
Но за да има равновесие - снаряда летеше към последният оцелял, но свърши времето
Една от най-епичните ми битки! Раздавах щедро щети по враговете докато накрая започнаха да капват. Останахме аз и моята артилерия срещу тяхна артилерия и Т32 на 100 % здраве. Т32 получи 3 непробивания в близък бой. Моите се разреваха в това време - омг и подобни. В крайна сметка, артилерията помогна малко, а и на онзи късметът изневери и успях да го пробия 3 пъти. Викат много епично, но ще е такова, ако бием! Друг вика - Пич, това ще е петата ми победа! Моля те!
Радвам се, че не се изсрах на метеното. Като видях статистиката се удовлетворих , че не предадох колегите с по над 3 к щети - старали са се.
Остана артилерията им - Дойде артилерията им. Опатках я. Това е първият ми медал Воин за този танк. Сигурно шест пъти съм се разминавал на истински косъм от него. Радвам се, че се получи така запомнящо се. Сега да си допия биричката...
" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment