Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
firefighter написа Виж мнениеЖалко,че танка не участва в операция "супер Пършинг"
[ATTACH=CONFIG]24467[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]24468[/ATTACH]
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеДа,жалко... ако участваше за 2 дни с кеф щях да изгриндя немците с него.
Comment
-
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Това е първия запис ,който гледам. Просто като видях Т-44 се почувствах задължен да го пусна. Много ми хареса битката. При следващите ми битки на тази карта и аз ще използвам готиното местенце от където стреля по ИС-3. Поздравления
Направи ми впечатление ,че горе където са кадрите в секунда имаше допълнителни в скобичка. Какво трябва да значи това ?
Comment
-
tokarev_fan написа Виж мнениеТова е първия запис ,който гледам. Просто като видях Т-44 се почувствах задължен да го пусна. Много ми хареса битката. При следващите ми битки на тази карта и аз ще използвам готиното местенце от където стреля по ИС-3. Поздравления
Направи ми впечатление ,че горе където са кадрите в секунда имаше допълнителни в скобичка. Какво трябва да значи това ?
Това в скобите е показание за ФПС.Едното показва аз с колко съм играл, а другото ти с колко гледаш.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Victory!
Battle: Mountain Pass
Vehicle: AMX 50 100
Experience received: 2*184
Credits received: 67*404
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Reward:
Premium days added: 2
Vehicles added: T26E4 SuperPershing
Slots added: 1
Кат видяха кво ги напрайх и СП ми дадоха
Comment
-
ghostlyfire написа Виж мнениеVictory!
Battle: Mountain Pass
Vehicle: AMX 50 100
Experience received: 2*184
Credits received: 67*404
Battle achievements: Top Gun, High Caliber, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Mission completed! Reward:
Premium days added: 2
Vehicles added: T26E4 SuperPershing
Slots added: 1
[ATTACH=CONFIG]24499[/ATTACH]
Кат видяха кво ги напрайх и СП ми дадоха
Comment
-
Достойно представяне на ИС-3. Бях на левия фланг на първа позиция сам срещу 5 танка, като светех за съотборниците си далеч зад мен. Засветът ми е почти колкото причинените щети. Добре че враговете не си повярваха иначе щяха да ни вземат с ръшване. Добра битка се получи! Добре че на другия фронт се справиха. Този с ИС-7 е българин, дори ме изчатка със снаряд при условие че в началото на битката ми предложи взвод. Няма колегиалност...
" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
-
alkino написа Виж мнениеMu3epHuk искаш ли утре взвод с IS-3 да направим ? За мисията ми трябват няколко битки .Emo_Alex ми е ника .Ако искаш ми пиши като ме видиш онлайн .
пп. Гледам и Liuteniczata е онлайн може ако искате да направим няколко битки ?
" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
Comment
Comment