Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
bigbeer написа Виж мнение... Или правиш като мене: - дълга разходка в парка + лека тренировка да освободи напрежението. После една изпотена кака ( опс грешка, исках да кажа биричка).Така, бааавно да се хлъзга. И катро седнеш да зациклиш, ставаш звярsigpic
Sword song and horn sound
Comment
-
Victory!
Battle: Lakeville Tuesday, May 14, 2013 11:42:50 AM
Vehicle: WZ-132
Experience received: 2,318 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 27,015
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Reaper, Master Gunner, Mastery Badge: "1st Class"
131 ми харесваше, но това е от друга категория .
Това му е 3-4 четвърта битка - и трите ми победи до сега са с опит около 1000. А танка още е с 85мм от 131 със сток купол и двигател.
П.С. Узи много неправилно си сложил скиловете на екипажа на Алекто - особено Братята по оръжие на зареждача.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Знам, обаче по нагоре ще ми трябват двама пълначи, така че след като стане на 100% братя, пълнача отива в казармата да чака АТ-8, а новия пълнач отново ще развива братя, като това ще бъде втори скил и за останалия екипаж. Ползвам Алекто да развия екипажа защото с него и така се играе лесно и готино. Между другото така процедирам и със Су-100 - заради Су-152 и Ис-7 /там трябва да развия братя на 2 пълначи/, че и с Хетцер.
Comment
-
Вчера и аз направих страхотна битка с Алекто - 7 убити, мастър бадж и рийпър. Уцелих всичко по-което стрелях включително и 2-3 в движение. Играя го с голямото оръдие и фугасни снаряди - в битка до 4 тиър редовни уаншоти. Бърз и маневрен - играя го зад другите с честа смяна на позицията. Танкчето ми харесва адски много и мисля да не ходя по-нагоре от него.
Благодарение на бонус кода и Т-34-85 успях да събера кредити за първата си 9-ка с намалението 30% - ИС-8. Още е стоков и не мога да го усетя много добре, но ми се струва, че ще се играе по-скоро като медиум заради добрата динамика и слабата броня. Мисля да го екипирам с дотиквач, стабилизатор и бързо прицелване, за които за съжаление тепърва ще събирам кредити.
Comment
-
Victory!
Battle: Himmelsdorf Thursday, May 16, 2013 11:06:06 AM
Vehicle: WZ-132
Experience received: 2,552 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 33,062
Battle Achievements: Mastery Badge: "Ace Tanker"
D
Ако ММ-то не е Т10 е прекалено нечестно тая машина да участва. Аз за сега не виждам смисъл да махам стоковото 85мм никакви проблеми нямам с него.Макар че като гледам показателите другите би следвало да са по-добри.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Всяка игра с тоя танк ме пробива който свари , независимо от тиъра му - няма рикушети, няма не пробили! Едва на осмата му битка се получи добре и то след 2л бирка и потрошено оръдие...
Победа!
Битка: Химелсдорф 18 май 2013 г. 20:49:58 ч.
Танк: ИС-4
Опит: 3*626 (x2 за първата победа за деня)
кредита: 63*519
Постижения в битки: Медал Радли-Уолтърс, Войн, Изкусен стрелец, Косата на Смъртта, Значка за майсторство:Танков ас
http://mwreplays.com/replay/0O1I7N3VCC5K/У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
Очередь возмущалась, но не расходилась.
Comment
-
stasun написа Виж мнениеВсяка игра с тоя танк ме пробива който свари , независимо от тиъра му - няма рикушети, няма не пробили! Едва на десетата му битка се получи добре и то след 2л бирка и потрошено оръдие...
Победа!
Битка: Химелсдорф 18 май 2013 г. 20:49:58 ч.
Танк: ИС-4
Опит: 3*626 (x2 за първата победа за деня)
кредита: 63*519
Постижения в битки: Медал Радли-Уолтърс, Войн, Изкусен стрелец, Косата на Смъртта, Значка за майсторство:Танков ас
http://mwreplays.com/replay/0O1I7N3VCC5K/
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеСъс сина ми влязохме взвод. По средата на битката ни спря нета и като тръгна той беше убит, а аз яко надупчен и сам срещу 4. Оправих се -това ми е 14 битка с Круйзър-1 и тук няма златно "М" само защото го има още от началото.
Победа!
Битка: Провинция 19 май 2013 г. 23:53:10 ч.
Танк: T18
Опит: 1*128
кредита: 16*992
Постижения в битки: Войн, Съюзник, Косата на Смъртта
Човека няма АС и се надяваше да му изкарам. Но, голяма грешка. За разгрявка, първо бях направил няколко битки със моя акаунт. В тях играх по сходен начин, правейки няколко поредни битки със 7 - 9 убити. В резултат, явно съм вдигнал критерия за АС, за седмицата, и сам си го набих.
Comment
Comment