При 4:4 ясно, но при почти цял отбор и един останал противник (във втория случай) коментарът е излишен. Явно тази карта и за напред ще е една от основните в които ще се разразява този спор. От 3 изиграни две завършиха кърваво и общо четири денонощия в карцера. Просто това куца на тази карта, иначе с този дзвер хетцера освен да "ранявам" от сплаш демиджа, като ударя в земята, за да ресетна, друг вариант не виждам. Няма да се променя заради наказания, не съм кретен който стреля безпричинно и ще го правя и за напред без значеие по бот или по идиот!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
ValBo написа Виж мнениеА защо да не превземат базата?!
И двата варианта са победни. Ако някой е решил да претрепе всички, трябва ли решилите да превземата базата да отидат да го гръмнат, за да могат да си превземат спокойно?
Comment
-
Медала си има две страни.
Профи е хубаво да бъдеш в това с което си изкарваш хляба. В играта е хубаво да се забавляваш.
За някой е по-интересно да прави бройка, за други да капват базата.
Това, че не всеки играе твоят стил, не ти дава право да се правиш на вездесъщ и да го гърмиш, защото искаш да правиш повече бройки.
Както сам каза - елементарна толерантност
Поне така го виждам аз
П.П. Рядко ми се е случвало, но ако гръмнеш свой, нали бройките ти се намаляват?Сънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеРядко ми се е случвало, но ако гръмнеш свой, нали бройките ти се намаляват?
Стоя си на Ел Халуф в насрещна със немски дестроер, и трескам вразите под котата А2 налазващи базата.Отсреща стои едно френско дестро със същите амбиции.Нямаме директен изстрел един към друг,разни камънаци пречат.До 7-мия кил вървим фраг за фраг.Като се поизчисти долу реших да го прецакам и тръгнах в обход.Докато кача зад гърба му безопасно и пътем килна последното им безпризорно арти,той вече беше навъртял 13.Заклещих го до скалата с пушка навряна в борда му и пиша "13 е лоша цифра".Онзи вика, "така е,поздравления,добра игра" аз му пиша "днес е щастливия ти ден,получаваш подарък" а той " ??? ". Пуснах го и завъртях моя борд пред него.Сега ми е във френдлистата.Понякога правим съвместни роти и удоволствието е голямо.
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеЗа това говоря
Играем да се забавляваме, а не да избиваме комплекси - кой е нуб, кой е профи и гледай аз като съм профи как ще ти показвам как се играе...
Това го гледам всеки ден докато шофирам, не е ми е нужно и докато играя;-)
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеЗа това говоря
Играем да се забавляваме, а не да избиваме комплекси - кой е нуб, кой е профи и гледай аз като съм профи как ще ти показвам как се играе...
Това го гледам всеки ден докато шофирам, не е ми е нужно и докато играя;-)
Тъкмо бяха пуснали британските дестроери. Гледам срещу тройния ни взвод има 10-ка. Единствената,която ми липсва за "Мастър Танкер" Вече бях събрал всички други танкове в играта. Потривам доволно ръце и пиша " момци този ми е за Мастър-а,хайде да го подгоним. Като се разкри ръшнахме, директно към него помитайки всичко по пътя си. Точно преди да му вкарам последния изстрел моя съотборник го килва. След битката питам "защо" нали не ти трябваше? Отговаря ми " беше от моята страна,по-близо до мене." Познавам човека,определено не е комплексар и няма какво да доказва. Спечелил е в играта всичко, теоретично възможно. Но такава му е натурата. Играе автоматично и безкомпромисно. Хора всякакви.Last edited by bigbeer; 28-04-2013, 11:04.
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеТова, че не всеки играе твоят стил, не ти дава право да се правиш на вездесъщ и да го гърмиш, защото искаш да правиш повече бройки.
Comment
-
Както сме го подкарали на войнишки лакардии - прясна случка от днес.
Малиновка, щурм, ние отбраняваме базата. Унищожих един, няколко други наръфах, но останахме аз и една артилерия, а от другите са 5 парчета.
Воден хубавото време и днешните приказки, се пошегувах в общия чат:
- Дайте ми воина!
няколко секунди мълчание и един от тях ме пита:
- Ти си само с един танк?
- Да, казвам аз, но пък вие сте 5-тима....
Излязоха момчета с чувство за хумор. Е, воина не взех, но се посмяхме още малко докато свърши игратаСънят е слаб заместител на кофеина!
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеКакто сме го подкарали на войнишки лакардии - прясна случка от днес.
Малиновка, щурм, ние отбраняваме базата. Унищожих един, няколко други наръфах, но останахме аз и една артилерия, а от другите са 5 парчета.
Воден хубавото време и днешните приказки, се пошегувах в общия чат:
- Дайте ми воина!
няколко секунди мълчание и един от тях ме пита:
- Ти си само с един танк?
- Да, казвам аз, но пък вие сте 5-тима....
Излязоха момчета с чувство за хумор. Е, воина не взех, но се посмяхме още малко докато свърши играта
Comment
-
Довечера от 19:00 по АФК ТВ ще излъчват финала на тазседмичния турнир 7х7 и след това ще дават представяне на ЕПИК клана.
Който желае може да го гледа тук: http://www.twitch.tv/afktvRaste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
ESL BG WoT Master League Admin
Comment
-
Raste написа Виж мнениеДовечера от 19:00 по АФК ТВ ще излъчват финала на тазседмичния турнир 7х7 и след това ще дават представяне на ЕПИК клана.
Който желае може да го гледа тук: http://www.twitch.tv/afktv
Иначе скучна първа битка в изчакване някой да сбърка, и много динамична финална. Идеята много ми хареса, въпреки че загубихте. При малко по-точен разчет на времето би била разгромяваща. Като че ли загатна лека изнервеност и прибързване. Ако не бях заклет рандомджия бих се пробвал.
Comment
Comment