Хвалби
Collapse
X
-
-
Мухаха, малко късно, но и аз да намажа от тоя евент:
Победа!
Битка: Степи 15 април 2013 г. 13:53:24 ч.
Танк: M4 Sherman
Опит: 10*085 (x5 за първата победа за деня)
кредита: 110*260
Постижения в битки: Медал Радли-Уолтърс, ВойнУ Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
Очередь возмущалась, но не расходилась.Comment
-
Comment
-
Страхотно!
Извинявам се, ако не съм поздравил. Много съм заблеян. И много забравям
И....дано не съм се изложил...много
Comment
-
Comment
-
Victory!
Battle: Murovanka Monday, April 15, 2013 4:00:14 PM
Vehicle: StuG III
Experience received: 1,045
Credits received: 77,728
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Crucial Contribution, Top Gun
Много здрава битка направихме два Stug-a 13 кила.
П.С. bigbeer дължим ви реванш на Прохоровка
Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
-
Нашите скаути бяха много грамотни и веднага ни осветиха едно и две линията от там насетне е трудно да избягаш от фокусирания огън на два Щуга. Твоите хора много правилно ни ръшнаха, но докато ни спотнат беше вече късно.Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
-
Малко неочаквано и за самия мен.
Изкарах Щуга си на малка разходка, а то взе че се получи както трябва. Свършиха ми мунициите, останах само с два подкалибрени, които си нося за срещи с "мечки" и реших да светя за мъързелите от нашия отбор - светнах последния тежък танк на противника и тъкмо да го гътна и вражеския "Дебел Макс" ме гръмна - ако бях останал жив щях да прилапам още повече опит. Като цяло не съм доволен от собствените си решения и как проведох битката, но пък отбелязах личен рекорд като получен опит за битка - е бях и с подарения премиум, а това помогна.Comment
-
Доста добра битка.Интересното за мен е, че си спотвал за половината от нанесените поражения аз имам сериозен опит на тази машина и единствено за член на взвода съм го правил, но не и за рандом играчи.Иначе снарядите свършват доста бързо и съм се научил да ги пестя.Едно от нещата които правя е да стрелям само по чисти цели, ако съм останал с около 15 снаряда.Като трите подкалибрени са крайната резерва.Малко неочаквано и за самия мен.
[ATTACH=CONFIG]19524[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19525[/ATTACH]
Изкарах Щуга си на малка разходка, а то взе че се получи както трябва. Свършиха ми мунициите, останах само с два подкалибрени, които си нося за срещи с "мечки" и реших да светя за мъързелите от нашия отбор - светнах последния тежък танк на противника и тъкмо да го гътна и вражеския "Дебел Макс" ме гръмна - ако бях останал жив щях да прилапам още повече опит. Като цяло не съм доволен от собствените си решения и как проведох битката, но пък отбелязах личен рекорд като получен опит за битка - е бях и с подарения премиум, а това помогна.
Предполагам, че си покривал хълма, градчето под него и блатото до водата?Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
-
Да, точно така - бях се покрил зад храстите в ъгъла на малкото хълмче от което се открива чудесен обзор към селцето, големия хълм и отчасти към базата при насрещна битка. Машината е чудесна, но аз още нямам достатъчен опит с нея - навремето я преминах бързо, повече съм играл с Ягдпантерата, но Щуг ще бъде реабилитиран в моя гараж. Смятам да си го покарам за да обуча екипажът му, който в момента дори не е направил 100% камуфлаж. За спотването си абсолютно прав - аз играя само рандъми, но доста карам Леопард и някои други скаути, та ми е останало нещо като навик да се старая да спотвам за отбора ако машината ми го позволява.Comment
-
Ето нещо и от мен с М36 на 11-тата ми битка с него,много добре ми пасна тоя танк и ще си го запазя!
Победа!
Битка: Химелсдорф 17 Април 2013 г. 16:43:56
Танк: M36 Jackson
Опит: 3*833
кредита: 36*093
Постижения в битки: Медал Радли-Уолтърс, Войн, Снайперист, Изкусен стрелец, Най-добър стрелец, Косата на Смъртта, Значка за майсторство:Танков ас
Comment
-

Comment