Петър Илиев написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Мухаха, малко късно, но и аз да намажа от тоя евент:
Победа!
Битка: Степи 15 април 2013 г. 13:53:24 ч.
Танк: M4 Sherman
Опит: 10*085 (x5 за първата победа за деня)
кредита: 110*260
Постижения в битки: Медал Радли-Уолтърс, ВойнУ Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
Очередь возмущалась, но не расходилась.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеПодписвам се под всяка твоя дума!!!
М/у другото с теб се засякохме в събота в игра 8 тиър - бяхме взвод 3 ИС-3 .
Comment
-
boyankolev написа Виж мнение+ 1 На мен също ми е най-приятно да играя с руски и немски машини особено с тези, за които съм чел по-рано.
М/у другото с теб се засякохме в събота в игра 8 тиър - бяхме взвод 3 ИС-3 .
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеСтрахотно! Извинявам се, ако не съм поздравил. Много съм заблеян. И много забравям И....дано не съм се изложил...много
Comment
-
Victory!
Battle: Murovanka Monday, April 15, 2013 4:00:14 PM
Vehicle: StuG III
Experience received: 1,045
Credits received: 77,728
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Crucial Contribution, Top Gun
Много здрава битка направихме два Stug-a 13 кила.
П.С. bigbeer дължим ви реванш на ПрохоровкаNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Малко неочаквано и за самия мен.
Изкарах Щуга си на малка разходка, а то взе че се получи както трябва. Свършиха ми мунициите, останах само с два подкалибрени, които си нося за срещи с "мечки" и реших да светя за мъързелите от нашия отбор - светнах последния тежък танк на противника и тъкмо да го гътна и вражеския "Дебел Макс" ме гръмна - ако бях останал жив щях да прилапам още повече опит. Като цяло не съм доволен от собствените си решения и как проведох битката, но пък отбелязах личен рекорд като получен опит за битка - е бях и с подарения премиум, а това помогна.
Comment
-
Denetor написа Виж мнениеМалко неочаквано и за самия мен.
[ATTACH=CONFIG]19524[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]19525[/ATTACH]
Изкарах Щуга си на малка разходка, а то взе че се получи както трябва. Свършиха ми мунициите, останах само с два подкалибрени, които си нося за срещи с "мечки" и реших да светя за мъързелите от нашия отбор - светнах последния тежък танк на противника и тъкмо да го гътна и вражеския "Дебел Макс" ме гръмна - ако бях останал жив щях да прилапам още повече опит. Като цяло не съм доволен от собствените си решения и как проведох битката, но пък отбелязах личен рекорд като получен опит за битка - е бях и с подарения премиум, а това помогна.
Предполагам, че си покривал хълма, градчето под него и блатото до водата?Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Да, точно така - бях се покрил зад храстите в ъгъла на малкото хълмче от което се открива чудесен обзор към селцето, големия хълм и отчасти към базата при насрещна битка. Машината е чудесна, но аз още нямам достатъчен опит с нея - навремето я преминах бързо, повече съм играл с Ягдпантерата, но Щуг ще бъде реабилитиран в моя гараж. Смятам да си го покарам за да обуча екипажът му, който в момента дори не е направил 100% камуфлаж. За спотването си абсолютно прав - аз играя само рандъми, но доста карам Леопард и някои други скаути, та ми е останало нещо като навик да се старая да спотвам за отбора ако машината ми го позволява.
Comment
-
Ето нещо и от мен с М36 на 11-тата ми битка с него,много добре ми пасна тоя танк и ще си го запазя!
Победа!
Битка: Химелсдорф 17 Април 2013 г. 16:43:56
Танк: M36 Jackson
Опит: 3*833
кредита: 36*093
Постижения в битки: Медал Радли-Уолтърс, Войн, Снайперист, Изкусен стрелец, Най-добър стрелец, Косата на Смъртта, Значка за майсторство:Танков ас
Comment
Comment