Като за събуждане тази сутрин с премиум кода, боец и х5
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
bigbeer написа Виж мнениеДобре,добре.Откак изкараха 8-мички леки,любимото ми ферди все по трудно се дорежда до фраг.Не съм виждал 6 от бая време.
Comment
-
Победа!
Битка: Малиновка 14 април 2013 г. 11:46:20 ч.
Танк: T-54
Опит: 9*650 (x5 за първата победа за деня)
кредита: 75*421
Постижения в битки: Караул, Снайперист, Значка за майсторство:1 степен
Все още с оръдието на Т-44, но машинката е огън! Четири фрага и общо над 8к (6к по засвет, над 2,4к собствени) щети!
http://mwreplays.com/replay/TC87XR8N8CDM/У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
Очередь возмущалась, но не расходилась.
Comment
-
Хахаха, смешен ден - снощи ми подариха този танк и още днес започна комедията с него -
Победа!
Битка: Руинберг 14 април 2013 г. 12:02:34 ч.
Танк: T34
Опит: 5*310 (x5 за първата победа за деня)
кредита: 55*152
Постижения в битки: Най-добър стрелец, Ловец, Значка за майсторство:3 степен
Изтребител на скаути - е това не съм мислил, че ще е този танкУ Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
Очередь возмущалась, но не расходилась.
Comment
-
Победа!
Битка: Арктика 14 април 2013 г. 23:19:10 ч.
Танк: T26E4 SuperPershing
Опит: 1*206
кредита: 65*685
Постижения в битки: Стоманена стена, Снайперист, Най-добър стрелец, Изкусен стрелец, Значка за майсторство:1 степен
На два дена танк. Екипажа е на 78 процента. Това чудо почва да ме кефи.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеНа два дена танк. Екипажа е на 78 процента. Това чудо почва да ме кефи.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеа защо го караш с такъвм зомбиран екипаж, то при това положение едва се движи....ако му сложиш читави хора ще се влюбиш в него, и хубав бензин.....поне механик водача трябва да е читав.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеАмаа..таковата...аз не симпатизирам на американските...неща.
Comment
Comment