Страхотна игра - изкефих се!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
Мисля, че минах на златни, когато започнах да стрелям Мауса, за да съм сигурен, че няма да се издъня.След това от тази стрелба имах останал златен зареден и прецених, че няма време да го сменям и първия снаряд с който ударих Т-54 е златен, което си беше прахосване. След това срещу двете десетки нямах право на грешки и пак минах на златни.
От въпросната битка бях между 5 и 10к минус, заради многото златни снаряди, които използвах, но това за Т10 ми се струва добре.
Солено излиза когато стрелям златни, но не вкарам поражение и загубим тогава съм стигал 40-50к минус и определено много боли
Аз играя без премиум обаче и трудно минавам на + с висок тиър медиум.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеОтново чудесна битка с Панцер-3, въпреки че загинах накрая. Тая машина май остава в гаража за постоянно - страшна е!
Трябва ми още малко опит, които ще събера довечера и вземам баткото PzIII, а после PzIII/IV, които ми е любим и беше невероятна машина за пари по-рано.Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
CaptMick написа Виж мнениеАко не се окажа в тим с пълни дебили, което, уви, се случва често, .
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеНамираш си дргарче за взвод и поне за битки до Т5 не зависиш от останалият отбор...аз ги има и двете ПЗ 3-ки, ако искаш довечера може да пробваме....Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
uzi71 написа Виж мнениеГоги, правиш супер битки с Матилда. С какво оръдие го движиш?
Comment
Comment