Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хвалби

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Denetor написа Виж мнение
    За срам и позор съм танков ас с Рено FT - първата машина от френската линия (е любимите ми Хетцер, Мардер и Panzerjager 1 също са с такъв статус). Реших онзи ден да допълзя до AMX 13 90 и започнах лека полека, пък то от третата битка получих ас за реното - не, че беше сложно.
    Не виждам нищо срамно в "АС" на Реното.На мен ми го даде докато си правех различни експерименти и сравнения с МС-1.
    Доста по-интересен ми се получи Аса с Panzerjager 1.Там 3 битки бях много зле,едва едно убийство.На четвъртата реших да се скатавам,крия,и каквото уцеля-това.Финално 10 килнати+2 контузени и колкото и да е странно 5 разкрити.Бяха решили да се правят на хитри и да капват базата ни,промъквайки се по терлички един по един.Страшно харесвам Мардера и Хетцера,но за съжаление не остава време да ги пораздвижа откак въведоха системата на баджовете и нямам "Ас" с тях.Интересно стана с Асовете на М4 и Т-34.Купих и оборудвах двете машини с идеята да работя за пари по промоцията.Влизам първа битка с Шърмана и гледам общо 7 като мене в битката.Финално имах 5 различни награди,между които и АС.След това пускам Т-34 и почти същата история.2 поредни битки,2 аса с току що купени танкове.Така се шашнах,че след това реализирах десетина поредни загуби.Играта понякога е странна.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
      ...Влизам първа битка с Шърмана и гледам общо 7 като мене в битката.Финално имах 5 различни награди,между които и АС...
      С тази битка спечелих АС с Pz38t като бяхме общо 9
      Attached Files

Comment

С повечето ми танкове най-добрите битки съм ги правил преди да въведат тия асове и мастери, сега играя много малко машини и не ми се отдава възможност. А и не играя много агресивно напоследък.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
          С повечето ми танкове най-добрите битки съм ги правил преди да въведат тия асове и мастери, сега играя много малко машини и не ми се отдава възможност. А и не играя много агресивно напоследък.
          Посъветваха ме да играя за тези медали в понеделник - статистиките за асове и мастери били седмични, и в неделя срещу понеделник се трият. Но веднъж взет, медалът остава - та в понеделник е най-лесно да се изкара, докато все още по-малко хора са играли със съответната машина.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Честно казано чак толкова не ме вълнуват тези медали. Повече ме интересува средния хп (висок среден хп - бързо отключване на нови машини).
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

feersum написа Виж мнение
              Посъветваха ме да играя за тези медали в понеделник - статистиките за асове и мастери били седмични, и в неделя срещу понеделник се трият...
              Хаха заинтригува ме и ако искате вярвайте погледнах кога съм сейвнал горния скрийншот.23 юли,поглеждам календара - понеделник

Imperial написа Виж мнение
              Честно казано чак толкова не ме вълнуват тези медали. Повече ме интересува средния хп (висок среден хп - бързо отключване на нови машини).
              И аз съм изцяло на същото мнение,но все пак като ти дават медал - взимаш и те се трупат ...

Comment

Е те тая комбинация отличия,много рядко съм срещал на това ниво.

Победа!
                Битка: Малиновка 04 септември 2012 г. 04:46:28 ч.
                Танк: MkVII Tetrarch
                Опит: 6*955 (x5 за първата победа за деня)
                кредита: 25*834
                Постижения в битки: Войн,Съюзник

Comment

то на всяко ниво е трудно, това значи да си стрелнал практочески по всеки от противниците...

Comment

Ехааа снощи на ЕлКалъф изкарах трето камикадзе с Т-34-85 и то срещу тип59. Помпих му кърмата иззад една скала докато го докарах до 12% /тоя сигурно беше малоумен да ми се подставя така/. След това хукнах на таран, а китаеца мъчи да бяга - да ама не - блъснах го отзад в ляво и воала.
                    И нали съм рогач след това с Т-43 с базовото оръдие - 7 попадения в някакъв французин 40т. Т9 на 46% и ....нищо. Хайде пак таран зад катедралата в Хумелсдорф, огън от 50 см - 3 изстрела и гипс - изкефих се. Иначе Т-43 с базовото плюкало е пълно .... боклук де. Чакам за шаси за да сложа топовото 85мм от Т-34-85 и после да се отърва някак от тази недомислица Т7.

Comment

Victory!
                      Battle: Prokhorovka 05 септември 2012 г. 00:34:51 ч.
                      Vehicle: E-50
                      Experience received: 3*282 (x2 for the first victory each day)
                      Credits received: 70*126 (compensation for damage caused by allies: 1*775)

"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Ето нещо интересно от мен
                        Zynk is the ultimate file transfer solution, offering fast, secure, and unlimited data sharing across all platforms—Windows, macOS, Linux, iOS, and Android. Experience effortless file transfers with end-to-end encryption.

Атака на Малиновка Тиер 7 битка аз съм със StugIII и водя атаката почти през цялото време през гората при църквата.
                        Нищо сериозно откъм опит или отличия, но добра отборна игра и страхотен камуфлаж на моята машина.
                        Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Victory!
                          Battle: Prokhorovka Friday, September 07, 2012 11:39:24 AM
                          Vehicle: StuG III
                          Experience received: 2,142 (x2 for the first victory each day)
                          Credits received: 29,973
                          Battle Achievements: Halonen's Medal, Sniper

Първият ми Халонен!

Жертвите: IS (никаква заслуга от моя страна за убийството освен завършващия удар) ; T-43 ; VK 3002 DB ; KV-1
                          Повредени : Tiger x2 ; AMX M4 1945

Накрая от алчност за още опит направих соло атака и нещата свършиха зле
                          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Victory!
                            Battle: Ruinberg Saturday, September 08, 2012 8:45:25 AM
                            Vehicle: T34
                            Experience received: 6,132 (x3 for the first victory each day)
                            Credits received: 121,099
                            Battle Achievements: Steel Wall
                            albireo написа

Comment

Победа!
                              Бой: Уайдпарк 8 сентября 2012 г. 18:27:17
                              Танк: СУ-5
                              Получено опыта: 5*670 (x5 за первую победу в день)
                              Получено кредитов: 21*220
                              Достижения в бою: «Воин», «Коса Смерти»
                              Attached Files
                              http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Преди малко в 76-тата си битка Т3-Т4 на карта Абатството с Т-28 нета ми се срина в началото. Влязох след няколко минути и гледам, че губим ама яко, аз стърча до църквата, а гадовете влизат в базата ни. Почна се една дива стрелба и гонка - резултата: Победа, Воин, Снайперист, значка Танков ас, 6 убити и 2 повредени и на всичкото отгоре в мен имаше само 1 попадение с повредена дясна верига без отнети точки живот.
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X