Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хвалби
Collapse
X
-
ValBo написа Виж мнениеИзцапаха ми дулото и на мен :-)
Нещо носили това или е за красота само
[ATTACH=CONFIG]25243[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25245[/ATTACH]
Но все равно, очень жаль, что отметки наносят на технику от 5 уровня и выше.
Иначе на моей СУ76 (на EU сервере) было бы 3 звезды.
Comment
-
ValBo написа Виж мнениеИзцапаха ми дулото и на мен :-)
Нещо носили това или е за красота само
[ATTACH=CONFIG]25243[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]25245[/ATTACH]
А при мен се получава един куриоз на Т-25 с който съм много ефективен(почти всяка игра ми дава значка за майсторство 2ри клас дори и някои загуби 3ти клас) нямам все още нито един пръстен а от пача до сега поне 20-30 игри имам на него?!? Или аз не съм толкова добър колкото си мисля или тоя танк го играят някакви уникуми само.
Comment
-
Мисля, че и броят на битките има отношение.
Първото ниво го взех с Щуга след около 50 битки, второто след около 100.
През тези 100 битки средното ми поражение е било сравнително константно, но въпреки това не ми даде второто ниво още на 50тата битка - според мен, защото има някакво ограничение да го дава след поне 100 битки например.
В същия ред на мисли ще трябва да направя 200 битки, например, за да ми даде трето ниво въпреки, че съм почти сигурен, че още сега имам поражение като за него.
Иначе размерът на линиите на дулото е прекалено малък, даже и след третото ниво "нашивките" ще са почти напълно незабележими.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЕдна хубава битка с новият ми любимец!Жалко че бяха на малко живот иначе и АС можеше да взема!!![ATTACH=CONFIG]25271[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25271[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25272[/ATTACH]
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеФафлата е добро танкче и си струва,но още не ми стиска да гриндя "Инатливия Емил",че гринда му бил ужасен.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеНе знам за хвалба ли или за оплакване да го пусна![ATTACH=CONFIG]25273[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25274[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25275[/ATTACH] Направих перфектна игра!С тези идиоти толкова можах!Жалко за изпуснатата победа!Накрая останаха трима наши в техния кап но и те взеха да капват нашия.Тези идиоти вместо да стоят и да спечелят се хвърлиха да декапват!!Пълна лудост!!!
Камуфлаж имат ли на 100%, братя по оръжие?
Според мен адреналинът е напълно излишен - машините с който се срещаш в битките обикновено те оставят на 1/3 живот преди да те приключат.Т.е. около 100 точки живот според мен е най-масовата критична ситуация.
Скила, който увеличава обзора е много по-полезен.
Deadeye и аз го ползвах на мерача, но го ретренирах (това беше във времето на 0 damage penetration),та тогава в резултат на този пърк имах голям процент празни удари в противника след като го махнах нещата значително се подобриха.
Сега може и да е различно, но съм силно скептично настроен.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеЛюбопитно ми е освен тези скилове, който се виждат как ти е развит след това екипажа.
Камуфлаж имат ли на 100%, братя по оръжие?
Според мен адреналинът е напълно излишен - машините с който се срещаш в битките обикновено те оставят на 1/3 живот преди да те приключат.Т.е. около 100 точки живот според мен е най-масовата критична ситуация.
Скила, който увеличава обзора е много по-полезен.
Deadeye и аз го ползвах на мерача, но го ретренирах (това беше във времето на 0 damage penetration),та тогава в резултат на този пърк имах голям процент празни удари в противника след като го махнах нещата значително се подобриха.
Сега може и да е различно, но съм силно скептично настроен.
Comment
-
SkylineGTR написа Виж мнение"Светулката""
[ATTACH=CONFIG]25295[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25296[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25297[/ATTACH]
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеПобеда!
Битка: Зимен Химелсдорф
Танк: VK 36.01 (H)
Опит: 5*394 (x3 за първата победа за всеки ден)
кредита: 43*731
Постижения в битка: Войн, Голям калибър, Значка за майсторство: "Танков ас"
[ATTACH=CONFIG]25304[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25305[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25306[/ATTACH]
Comment
Comment