Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Eeeeehaaaaaa съветският слон пак е най-голям...от къде го изровиха тоя фантасмагоричен двигател двойно по-мощен от реалният...тия нешастници 50 години след Т-62 още не могат толков амощен да направят...ама бутай, нека избиват комплекси в играта...Хамериканският естествено си е съвсем истиснки и реално стоял на този танк...
    Предполагам никой не се изненадва че руското има най-хубава броня, върти се най-бързо, им анай-хубаво радио (оо смех) и куполата се върти най-бързо.
    Оръдията също са ги оляли, от къде я измислиха тази скорострелност 9, бррр, истиснкият Т-62 е докарвал едва 3-4..ама бутай, руският слон , най-големият слон...и с най-голямата пи... пушка
    Само за протокола М68 има 10 истрела в минута,но все пак руските часовници са най-бързи, и по техните мерки скипажът зарежда 3 пъти по-бързо, двигателят рави 3 пъти повече обороти..и като приведем резултатите в "нормално" време имаме "чудо-юдо"

Comment

А ако нямаш яг тигар? Просто опита от фердито се мести на пантерата? И какво става със самия фердинанд, махат го от играта?

Comment

Mitko написа Виж мнение
        .....И какво става със самия фердинанд, махат го от играта?
        Остава си, но като странична "Издънка" на дървото с дестройърите. Има преход към него от някакъв среден танк май беше, ама ме мързи да ровя сега за точната схема
        http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Mitko написа Виж мнение
          А ако нямаш яг тигар? Просто опита от фердито се мести на пантерата? И какво става със самия фердинанд, махат го от играта?
          Пост 2126.
          Ако нямаш ягодов тигър, опита ще си остане на ферди.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
            Остава си, но като странична "Издънка" на дървото с дестройърите. Има преход към него от някакъв среден танк май беше, ама ме мързи да ровя сега за точната схема
            Ей го на:

http://game.worldoftanks.com/media/uploads/posters/key_art/wot_promo_image_1024_768_com.jpg http://www.worldoftanks.com/ Играта в момента е в closed beta и за безплатна игра изглежда доста добре.;) Преди час някъде ме одобриха и сега я свалям да пробвам. Някой играе ли я? :) Трейлър. FAQ
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

За съжаление тези схеми http://worldoftanks.ru/dcont/fb/medi...%28ru%29_r.jpg ,са само пожелателни.Сега си бия главата дето натрупах 120к опит на ВК3002 над елитния със идеята да карам Индиън панцера на ден първи от въвеждането му.А кога ще отворят 2-рото дърво на дойчовските дестроери ще разберем след мноого водка.

Comment

Е що да не стане? То и аз точа зъби на втората клонка немски средни. Най сетне и аз да имам повод да се похваля. Направих много добър бой с Т-34. Ние щурмуваме на карелия. Аз вървя най отпред на прибежки от камък на камък. Зад мен КВ-1, Т1Н и още някакви. Светват като крушки по ред на номерата и нашите отзад ги изяждат. Направо го играх скаут. А пък с панзерягер 4 бях пръв !!! на ел калъф (Боже, кой го преведе така това име). Вися в ляво и чакам атаката им. Да ама не, и двата отбора се наредили по скалите и пада едно яко стреляне асъл сватбарската. Еле дойде един чърчил, който щеше да ме очисти, добре зад мен се оказаха няколко от нашите, които явно чакаха да им светя. Писна ми и го атакувах челно. Докато черча стреляше по мен, нашите го смазаха от бой, но си го довърших аз. При наличие на два вк3601 аз водих атаката, сякаш съм тежък танк. Добре ягата е бърза и имаше къде да се крия, та издържах. Пак го играх светляк, но този път понеже нямам купола се разминах само с убития чърчил и светенето. За моя радост победихме.
                Last edited by Mitko; 11-07-2012, 15:30.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                  Т-28 е огромен и с картонена броня, пробива го всичко. Единственото му предимство беше мощното, но неточно оръдие. Труден за овладяване според мен танк.
                  Т-28 в днешният си вид е нагрухтян повече от необходимото и Ф-30 си е направо лазерно оръдие - практически няма броня в Тиър 4, която да му устои.
                  Дори и после, когато Т-28 остане със ЗиС-4 пак ще си е адски добре въоръжен среден танк. Особено ако погледнеш въоръжението на М3 Lee и Pz III. Да, танкът няма броня, но е много пъргав и маневрен. Освен това имаш хубав обзор на фона на повечето Тиър 4 машини, така че танкчето е адски прилично даже без Ф-30.
                  Last edited by 1951; 11-07-2012, 16:28.
                  Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

feersum написа Виж мнение
                    - Rebalanced some medium tanks and TD USSR:
                    - T-28: Removed a tool of F-30, held a general readjustment of the tank.
                    - T-34-85: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.
                    - T-43: Removed 100mm D10T gun, 85mm cannon improved D5T-85BM, added to the engine B-54K.
                    - SU-85: Removed 107mm gun ZIS-6C, added gun 85mm D-5S-85BM, held a general readjustment of the machine.
                    Е... отне им 2г да се сетят...
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Някъде към 3 следобен най сетне успешно платих с визата за 1500 злато и още го няма. Чудя се, да подавам ли оплакване или да изчакам до утре.

Comment

Imperial написа Виж мнение
                        Е... отне им 2г да се сетят...
                        То пък едно сещане, ще махнат 100мм и ще сложат стероидизирани 85мм + невероятни двигатели...часовникарски слонове.

Comment

Някакви шаренийки и глезотийки, а нови исторически и разнообразни камуфлажи, дето ги чакам, така и няма да има.

Т-34-85 си е емблематична модификация и е нормално да бъде с 85мм (конкурентно топ) оръдие. Със 100мм е нещо като много неточен, но мощен снайпер.

Иначе не псувайте толкова по пяните руски глави, защото ако ги няма украинските, руските и някои европейски гейм студиа, ще играем само интерактивни холивудски филми до тотално затъпяване

Comment

1951 написа Виж мнение
                            Т-28 в днешният си вид е нагрухтян повече от необходимото и Ф-30 си е направо лазерно оръдие - практически няма броня в Тиър 4, която да му устои.
                            Дори и после, когато Т-28 остане със ЗиС-4 пак ще си е адски добре въоръжен среден танк. Особено ако погледнеш въоръжението на М3 Lee и Pz III. Да, танкът няма броня, но е много пъргав и маневрен. Освен това имаш хубав обзор на фона на повечето Тиър 4 машини, така че танкчето е адски прилично даже без Ф-30.
                            Това за мен е бойна подвижна реклама на запалките марка РОНСЪН, защото до два изстрела с пантерата винаги съм го отвял, а с Т 34 - 85 - 100 с първия. Много ми е готино като го перна.

Comment

и коя машина Т4 ще издържи повече като я стреляш с Т7? Иначе за тиъра си Т-28 е прекомерно звероидален, и то несамо заради оръдието, и динамикато му е прекалено добра

Comment

Петър Илиев написа Виж мнение
                                ако ги няма украинските, руските и някои европейски гейм студиа, ще играем само интерактивни холивудски филми до тотално затъпяване
                                Глупости, интересни игри се правят навсякъде. От Русия наистина излизат немалко принципно интересни неща, но често са колкото интересни, толкова и недомислени / недоизпипани.
                                albireo написа
                                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                                X