Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

jamega написа Виж мнение
    До сега не съм дал и стотинка за играта, а вече имам Tiger II, открил съм Фердинанда и GW Tiger от високите тиъри.
    Е, не казвам че не може просто е по бавно, просто си каляваш нервите така . То аз ИС3 (хубава машинка, взе да ми липсва) го отворих с нормален акаунт и без премиум танк.

ПП

Ако пуснат ИС3 на половин цена ще го взема да си го гледам от време на време , танка с най красив купол в играта

Comment

jamega написа Виж мнение
      До сега не съм дал и стотинка за играта, а вече имам Tiger II, открил съм Фердинанда и GW Tiger от високите тиъри.
      И аз бях с нормален акаунт до ИС с топ части и елитен JPanther.Но после стана мъка и минах на премиум,но не съм фен на премиум танковете и си събирам сребро с танковете,които ме кефят

Comment

Ми аз играя от края на Ноември 2011, без премиум акаунт и без премиум танк също. Бях взел за около месец един понемчен френски премиум тиър 3, ама го продадох. Купувам по малко злато, колкото да платя за демонтажа на оборудването. Та така безплатно ми остават само 8 танка и отварям всичко немско и елитно :-) Дебели нерви, а? :-)
        http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Не вярвах,че ще се случи,но ми блокнаха акаунта.Играх в един отбор с едни "разбирачи" артита от клан "WG".На Енск аз съм с групата,която щурмува гората.Бяхме стигнали почти до вражеската база,когато видях,че в града изпускат един BatChat и той тръгва да пресича линиите и отива към артитата.Аз с JTiger тръгвам да се връщам с максималните 20км Естествено го изпуснах да ги убие.Онези почнаха да ме харанят много жестоко,въпреки че аз вина нямам.Вкарах му един в движение,а те "Shoot,shoot".Аз викам - презареждам за 9 секунди,не за 1.Те пак почнаха да сипват.Накрая останах сам срещу много,направих 5 фрага и капнаха базата без да ме убият.После гледам,че са ми се включили и двамата и продължават да обиждат и заплашват.Аз само им казах да прегледат риплея,да видят къде съм бил и че само аз се притекох на помощ с най-бавния танк от най-далечното място,никой друг не го е интересувало какво ще стане с тех.Онези обаче си знаят тяхното - аз съм бил виновен,не зная как се играе,да внимавам какво говоря,нямало какво да гледат риплея,следели внимателно играта и т.н.И пак започнаха да обиждат и псуват.Е тогава ми преля и аз ги започнах,та резултата е блокнат акаунт.Пожелавам ви приятни битки,пък аз ще чакам самолетите или корабите от поредицата,каквото излезе първо.
          Last edited by Zerg; 20-09-2012, 12:10.

Comment

Баси троловете... Тъпи парчета.
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

аз затова някой като почне много да ми знае се махам и го оставам да умре самичък

Comment

За колко време е бана?
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
                  За колко време е бана?
                  Ха така,от къде мога да проверя?

Comment

Zerg написа Виж мнение
                    Ха така,от къде мога да проверя?
                    Нямам опит с такива процеси
                    Питай съпорта.
                    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

вероятно за седмица предполагам ...

Comment

Аз пък най-накрая успях да сменя оръдието на А20 и приключих с гадния период, когато танка не ставаше за нищо изобщо - нито за скаутване щото е бавен, а пък с 45 мм като ме пусне с танкове до 8 ниво даже не можех да ги одраскам. И да се похваля, че сега почвам да чета едно ръководство по стрелба с танкове издадено от БА през 70те за да задобрея още повече...

Comment

Интересная фотоэкскурсия по бронетанковому заводу ¹103, который находится в городе Чита, Забайкальский край.
                          http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

25.09.2012 обновление 0.8.0
                            http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Eguo написа Виж мнение
                              25.09.2012 обновление 0.8.0
                              5 мин след пача - краш на сървара.Половин час по-късно - погром в офисите на ВГ...

Comment

Но пък офисите са празни, а девелопърите - пияни на Карибите :Д
                                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Working...
                                X