При мен са по около 2-3 от отбор винаги.Не си спомням битка,в която да е нямало.До вчера не можех да им направя почти нищо с JP II със стоковото оръдие,но вече с 128мм са ми любимци
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ultramarine написа Виж мнениеДа не би Type 59 да е пуснат отново в продажба?
От няколко седмици нямам битка с участието на Тиер 8 танкове без поне 2 китаеца от всяка страна обикновено са над 3 в отбор.
ПП
Отново напомням за тези, които искат да помогнат за БГ озвучаването. ...
Променете репликите както решите .
Comment
-
Направих си експеримент.В 6 поредни битки не взимах никакво участие,само се разхождах.В 2 победихме и в 4 загубихме.Всички резултати бяха катастрофални разгроми.Не знам за вас,но все повече се чувствам като кукла на конци с този ММ,който предварително нагласява резултата и нищо не можеш да направиш.
Comment
-
Глупости, естествено че ще губиш повече, ако не правиш нищо.
Ако играеш добре, ще имаш битки където отборът ти е пълен с кретени и дали си там или не няма значение; ще имаш и такива, където отборът ти е от закоравяли главорези и пак няма да има значение дали си там; ще имаш и битки където двата отбора са що-годе равни и там можеш да натежиш повече - това ти дава няколкото процента повече победи над слабите играчи.
Определено когато играя по-слабо, губя по-често.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Ами точно това се опитах да проверя.Дали играя или не,нямаше значение.Всичко свърши за по-малко от 5 мин.От доста време не съм имал равностойна битка.Може би за такива се смятат,когато получа войн и загубим.Смятай,ако ме няма тогава какъв ще е резултата.Не знам,вие играете само Т10 сигурно,а там такива извращения явно са по-малко или липсват.Но в по-долните нива е ужас.Силно се надявам Т10 битките да са успорвани
Comment
-
Не знам защо отдавате такова значение на победите или загубите. Имал съм загуби с по 1000 опит от които съм доволен от себе си и победи с доста по малко опит където не съм доволен от играта си. Так че всичко е въпрос на приемане
__________________________________________________ ___________________________
БГ ОЗВУЧАВАНЕ < изтеглете , променете , изпратете обратно >
Comment
-
Хъ, преди година и нещо спорих в официалния форум с някъв кретен - тогава основният му аргумент беше, че съм имал само 53% победи, а той имал 60% и затова моето мнение не важало"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Аз не говорех за победи и загуби като цяло,а за онези игри,в които просто виждаш на картата как една червена или зелена вълна залива всичко по пътя си и битката свършва за около 3-4 минути.Няма тактика,няма стратегически позиции,няма успорваност и т.н.Просто единия отбор е на такова ниво,че просто отива да умре без нищо да направи.При мен такива битки изобилстват и затова реших да го изкоментирам.Иначе и моят процент победи е 53 Хубавото е,че дори в гореспоменатите битки взимам поне двама със себе си
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеАз не говорех за победи и загуби като цяло,а за онези игри,в които просто виждаш на картата как една червена или зелена вълна залива всичко по пътя си и битката свършва за около 3-4 минути.Няма тактика,няма стратегически позиции,няма успорваност и т.н.Просто единия отбор е на такова ниво,че просто отива да умре без нищо да направи.При мен такива битки изобилстват и затова реших да го изкоментирам.Иначе и моят процент победи е 53 Хубавото е,че дори в гореспоменатите битки взимам поне двама със себе си
Comment
-
в грешка си, Т-54 ще струва колкото Т-44...няма да се разщедрят чак толкова...вся пак за да се докопа човек до Т-62 най-вероятно ще конветва свобедн експи (за пари) и ще си вземе премиум за да избута парите...няма да с еминат чак толкова
Аз единият т9 средн който искагх го имам, другият (Т-54) малко трудно ще го допълзя до тогава, но мога да намажа два Т9 тежки ако се напъна.
Тъкмо взех и оборудвах ИС-3....но май тръгнах по грешен път, и първо трябваше най-хубавотооръдие а после купола, и трансмисия...че голям импотент...пък ис еоказва съвсем не чак толкова дорбе защитене...вчера два пъти ме one шотнаха...
Comment
-
ИС-3 изобщо не е "добре защитен", не може да седиш и да разчиташ на бронята да поема. Трябва да се играе като среден - за това бронята му е достатъчно добра, а и подвижността му съответства на такава роля.
Аз си отключих М48 преди известно време само с нормално играене, имам и почти достатъчно свободен хп за топ оръдието му, ще трябва да конвертирам малко за да го взема от раз. Остават ми и 1.5М кеш, докато ги събера ще вземам 2х с патъна докато екипажа му събере достатъчно опит че да го прехвърля на М48 на 100% без злато (скоро му се отключиха 3тите умения и ги държа неразпределени докато взема М48).
За съжаление след това няма да имам екипаж за М46 но какво да се прави.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment