Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
" 1951 " Не си единствен , ей го и моя : TYPE 59 взех го преди малко . Гледам в гаража ти има едни френски таратайки стига бе
ПП
Петър Илиев написа Виж мнениеПичове нещо спирам почти с играта. Започнаха да ми правят удоволствие разни недовършени 3D проекти и визуализации и мисля да се позанимавам с тях в свободното време. Пък по някое време пак ще влизам, може би след 8.0. успех на всички.Last edited by seekerr; 24-08-2012, 14:27.
Comment
-
seekerr написа Виж мнениеГледам в гаража ти има едни френски таратайки : стига бе
AMX 12 в момента се упражнявам с него, В1 ми е сред любимите машини, ARL 44 го карам от мазохизъм, АС-то трябваше да го развивам за нагоре, но ме мързи/Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
seekerr написа Виж мнениеГледам в гаража ти има едни френски таратайки стига беalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Е аз затова писах че "просто не ми харесват" . И добрите резултати не се постигат от всеки, и това беше по скоро закачка / ама гледам някои се обидиха.
Мир да има ...
ПП
Между другото още чакам мнения за пробния превод , който правим на играта ...Last edited by seekerr; 24-08-2012, 20:12.
Comment
-
1951 написа Виж мнениеНе издържах на изкушението!
[ATTACH=CONFIG]18405[/ATTACH]
Защо ти танк без екипаж?
Къде ти е китайци?
Отиде да ядат ориз?
Мои китайците - вече имат офицерски звание.
Comment
-
Eguo, нямах екипаж, защото точно бях уволнил оня дето е с 50% и не бях купил следващия.
А твоите китайци са много зли в сравнение с моите, дето са още новобранки
seekerr написа Виж мнениеМежду другото още чакам мнения за пробния превод , който правим на играта ...
Никога няма да си инсталирам това, че да слушам как някой ме псува не сърбо-шопски. Свикнал съм на оригиналните реплики (слушам ги на английски).Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнение.
А твоите китайци са много зли в сравнение с моите, дето са още новобранки
В момента, в очакване, когато ми "заряжающий" се научат да се вземат добри грижи за боеприпаси.. Сега само 95% ...Кога ще 100% - аз ще замени "мокрую боеукладку" до "подобрена вентилация".
Китайците са добре ми помогне, ако имам спешна нужда от сребро.
Comment
-
Eguo написа Виж мнениеМои китайците - вече имат офицерски звание.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениезащо си нямаш вентилатор?
(Шега.)
Аз наскоро научих, че вентилаторът е полезно нещо.
Аз вече купи два вентилаторът. Те сега на склад.
Първо - ще бъде монтирано в Тип 59.
Втори в ИС-3.
Gaden Gogi написа Виж мнениеи на Типа-а само китайци ли могат да се сложат? т.е той не става за трениране на "нормални" хора?
на съветските танкове.
тип 59 - само за китайци.
Comment
-
Eguo написа Виж мнение"заряжающий"
Eguo написа Виж мнение"мокрую боеукладку"albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment