Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Като сте заговорили за Патъни, Малиновки, Средни и светкане с тях, ето една пошла игричка от вчера.

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.

Бонус и видео с ТД на същата карта как го правя без да седя на едно място и да чакам някой да ми светне.

Twitch is the world's leading video platform and community for gamers.
    Last edited by Liuteniczata; 19-01-2014, 10:46.

Comment

Само с криене статистика не става. Има си време и машини за криене, за щурм, за фланкване и т.н. Зависи как върви играта.

Comment

Ей го и първия! А да те е гонил смок с дисаги?
        Клан [8282] .

Comment

Да не си станал с г..... нагоре тази сутрин?

Comment

В последно време само с "кампери" играя (изключая САУ и ПТ-САУ). Ейй, завладяват ни базата 5-6 танка, аз се юрвам да спасявам, наливам на тоя и на ония, късат ми вериги, пердашат ме отвсякъде и един не дойде да помогне бе! Другото Е75 си беше горси плъх, наврян в другия край на картата в храсталаците и го играе ТД. Резултата е ясен - Загуба, а аз поех 10 580 потенциални поражения с 42 снаряда по мой адрес. И за какво занимавах половината вражески отбор?

Click image for larger version

Name:	shot_069.jpg
Views:	1
Size:	369.1 КБ
ID:	538466Click image for larger version

Name:	shot_068.jpg
Size:	343.4 КБ
ID:	538467Click image for larger version

Name:	shot_070.jpg
Size:	314.8 КБ
ID:	538468

Нямах време да се занимавам с моите, ама би било добре да им пусна по 1 снаряд, ей така за разнообразие.

Comment

Здравейте! Нов съм във форума. Искам да споделя болката си от последните два дни. Направих си КВ-1С направо кукличка, вдигнах опита и уменията на екипажа до небесата, но откакто това се случи, два дни поред ме пуска в отбори с тотални малоумници. В около 75 % от игрите съотборниците ми не стават за нищо, сам се мъча едва ли не и почти винаги съм в топ 3. През тези два дни рикошетите, които правя скочиха драстично! Току-що на два танка дължина стрелнах от упор в Hetzer, видя се къде удари снаряда и НЕ ГО ПРОБИХ! Що за куцуз е това? Още в началото на тази битка мой съотборник ме стрелна отзад без никаква провокация от моя страна и ми взе от и без това малкото живот.Враговете ми минаха в гръб. Никой не пази... Вчера стрелнах почти от упор в Т-28 (винаги ги убивам с едно попадение), този също го стрелнах където трябва, но му взех едва 317(от общо 320 живот) при положение че той на практика няма броня! Снощи стрелнах КВ-1С странично от упор под купола в меката част на корпуса и забележете - 228 щета! Да не говоря, че когато се случи да използвам златни снаряди, пробивността не е такава както е описана. Не пробива КВ-1, КВ-1С оцелени в драйвър плейта и други с тънка броня. Дори не успях да пробия странично ИС-3 и други подобни при ъгъл съвсем близък до 90(т.е. е шансът да спечеля джакпото от ТОТО-то би следвало да е по-висок отколкото да ми даде непробиване ). Командирът казва (Дори не го одраскахме/Не го пробихме). Как може!? Вчера със златен не успях да пробия Хелкат! Съотборниците ми се смеят как не съм пробил! Стрелям със стандартните бронебойни АТ-8(на 100 живот) в купола(където си се стрелят винаги при насрещен бой). Имах само един шанс, понеже бях на малко живот (куполът преди това беше без одрасквания) стрелям и: Мамка му! Видя се резката, в централната му част и пак чувам: Не можем да го пробием! - Умрях 2 секунди след това, но ме издразни именно това, че пак не съм пробил (а в повечето случаи ги пробивам и съсипвам, още повече като съм отблизо и съм се прицелил). Направо ми се плаче каква липса на късмет имам. Ако напоследък снаряд отскочи от мен давам курбан! Дали не е защото онзи ден много ми вървеше с този танк и сега играта да е решила да ми покаже среден пръст, връщайки ме обратно на земята? При почти спечелена битка се случва " чудо ". Врагът останал с 2 танка на доизживяване се мобилизира и пречуква моите съотборници, превъзхождащи ги числено и по здраве, някога и по ниво на танка... Вече до последно не знам кой ще победи. На всичко се нагледах. Аз също сам съм обръщал изхода на битката дори сам срещу 5. Някакви съвети или по-добре да спра да играя? Статистиката ми за смъртност с този танк започва да се сгромолясва. Аз винаги играя за победа и се стремя да допринеса колкото мога, но съотборниците ми гонят фрагове, не мислят, кажа им къде да заемат позиция и ме псуват. Днес беше вече фрапиращо. На картата със замъка сме и съм в отбора, който трябва да пази базата. Тръгвам към завоя, който гледа към замъка и се оказвам сам с още един КВ-1С. Пращам съобщение за помощ и казвам че само 2-ма с такова бавно презареждане нищо няма да направим и следва съобщение от един Хелкат: " Ти луд ли си? Това е завоят на смъртта? Чел ли си какво е заданието на картата?Трябва да пазим базата. Нека те да дойдат тук и ще ги убием! " Вече ми кипна тотално! Последва псувня от моя страна и казах ,че този завой е ключов в цялата карта. Падне ли отбраната, пада базата. Онзи каза че съм тотален нууб. Ние двамата(КВ-1С) на завоя удържахме 4 тежки танка дълго време и 2 леки танка, ту от завоя, ту от хълмчето се показваха, разбиха ни когато ни ръшнаха и в гръб... направих 2800 щета... Съответно загубихме! Там бяхме само 2-ма, които добре знаете колко бавно презареждат. 13 кавала бяха на другия фронт и бяха тотално разбити. Накрая на битката гледам статистиката на този отворко Хелкат (умря от последните) и гледам че не е взел никаква щета. Видях му и профила, учудих се колко добра статистика има на профила, а в главата няма НИКОЙ. Доплака ми се! Как може, тези които разсъждават, които вземат отговорни решения, тези които носят битката на гърба си да са прецакани с подобни слабоумни съотборници в преобладаващият брой битки? Спирам, че да не си изпрося бан още с първия коментар. Благодарен съм ако прочетете болката ми... Поздрави!
              " Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
              Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
              Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.

Comment

Защо па бан. Темата е точно за такива случаи. Да има човек къде да си го излее и срещу него хора, които са достатъчно в час да го разберат, да посъчувстват.

Comment

Добре дошъл в реалността на Лайнаргейминг
                  Сменяш танка и сървъра за известно време.

Comment

Като видите, че нервите идват в повече - почивка. Ден, два, три, седмица, олимпийски постижения не се гонят от повечето играчи. Аз например не съм играл активно от преди Нова година.
                    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

veso_t написа Виж мнение
                      Добре дошъл в реалността на Лайнаргейминг
                      Сменяш танка и сървъра за известно време.
                      Хахах, този лаф направо ме изкефи
                      Иначе хората са прави - като не върви теглиш им майната и не се занимаваш повече. Аз лично трета седмица съм в почивка и не съжалявам особено за пропуснатите прИмоции!

Comment

bruchpilot написа Виж мнение
                        Хахах, този лаф направо ме изкефи
                        Иначе хората са прави - като не върви теглиш им майната и не се занимаваш повече. Аз лично трета седмица съм в почивка и не съжалявам особено за пропуснатите прИмоции!
                        Преди малко влязох и направих няколко игри. Смених сървъра (сега съм в EU1), но съм със същия танк. Пак ме пуска предимно с нива 7 и 8, но сега куцузът временно " изчезна ". От 5 игри, 4 победи, 4 пъти съм в топ 3, 2 пъти снайперист, взех няколко скалпа на танкове ниво 8 и 7, като в три от рундовете срещу по-високи нива съм с най-много причинена щета. Сега пак започнах да ги пробивам! Истината е, че поне в тези 5 битки, съотборниците ми играеха за победа, бяха организирана група, знаеща какво иска и какво да прави за да го постигне. Нито веднъж не видях да има хаос и да търчат по картата хаотично! Ето такива отбори харесвам, с тях дори да падаме, то се бием до последно като опълченци и с гордост умираме.

Comment

На нещастниците и Тиер ХХ да им дадеш, все тая! Не ми се коментира....

Click image for larger version

Name:	shot_076.jpg
Size:	370.2 КБ
ID:	538535 Click image for larger version

Name:	shot_077.jpg
Size:	346.5 КБ
ID:	538536 Click image for larger version

Name:	shot_078.jpg
Size:	318.5 КБ
ID:	538537

Comment

Днес забелязвам че КВ-1, Т-150, КВ-1С, ИС са ходещи факли. Успях да запаля близо 10-на. Почти всяка втора игра подпалвам един от споменатите, както и моят КВ-1С пламва средно на 4 игри, а съм с автоматичен пожарогасител, намаляващ възможността за пожар. Срещнах един българин с Т-150, потвърди, че и при него е такава ситуация от вечерта като е влязъл. Чувствам се ощетен!

Comment

Поздрав

"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

От 35 - 45 минут евросървъра е неиграем. Лагът подскача до към 200 - 300, кадрите и те не са на висота. Това на EU1, на EU2 се образува опашка от чакащи да влязат, а както чета тук и там и на него лагът бил сериозен.
                                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Working...
                                X