Eто, за това, поцъквам танкчета. Независимо от резултата, успяват да ме откъснат от ежедневието и да създадат чиста емоция.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
ViktorKitov написа Виж мнениеДа се посмеете
"pi4 ne me drazni tova 4e nai golqmata ti radost e da ubie6 2 tanka i da mastrobira6 pred kompa si e tvoi problem. Ne se zaka4ai s men prosto ne si mi mnogo priqten i te izbqgvam kato subesednik kakto zabelqzva6.""Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеКазаха ли ти го
"Враг уничтожен"
*FAP* *FAP* *FAP*
...а
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеTова моето, минава всякакви разумни граници!
Загуба
Битка: Абатство 5.12.2013 г. 22:56:41 ч.
Танк: Lorraine 40 t
Опит: 2*820
кредита: 47*598
Постижения в битка: Войн
Това, със 7 убити и всички екстри. Каръка си е карък явно.
Comment
-
Подобна игра имах и аз, но поне победихме за успокоение. Хубава игра с 6 унищожени противника и всички екстри. И като погледнах отборните постижения, за малко да падна от стола. От моя отбор 8 човека бяха точно с нула щета, а от противниковия отбор бяха 6. Единственото което спаси играта беше, че в нашия отбор бяхме двама, на които ръцете ни не бяха заврени в задника, а в противниковия беше само един, при това артилерист.
Comment
-
Явно, от как спрях да играя активно, нещата много са се променили. За 3 дни игра, това ми е 5-тия "АС" на загуба. Не знам какво да мисля, дали пък не е на добре ?
Загуба
Битка: Северогорск 7.12.2013 г. 12:49:33 ч.
Танк: Pz.Sfl. IVc
Опит: 2*073
кредита: 47*835
Постижения в битка: Войн, Защитник, Най-добър стрелец, Изкусен стрелец, Медал Радли-Уолтърс, Значка за майсторство: "Танков ас"
Схемата е същата. Оставам сам срещу много ( в случая 9 ). Избивам ги без последния. Оставям го на една плюнка кръв и ме уаншотва, докато презареждам ( когато съм демаскиран презареждам винаги в движение ) , със късметлийски изстрел от космоса. Просто не знам , какво да мисля. Не си намирам грешката ,а губя редовно по един и същи начин.
Разкарах горното недоразумение. Купих следващия с големи надежди. От вълнение забравих да му сменя модули и конвертирам екипажа. Закономерно, първата битка е и първа загуба, само с 5 убити.
Загуба
Битка: Прохоровка 7.12.2013 г. 15:36:11 ч.
Танк: Nashorn
Опит: 606
кредита: 24*282
Постижения в битка: Най-добър стрелец, Косата на Смъртта, Изкусен стрелецLast edited by bigbeer; 07-12-2013, 16:49.
Comment
-
И аз рядко играя напоследък, но от както си сложих пак XVM съм втрещен. На ниските нива освен мен най-много още двама да са със зелена статистика. Като вече под ниски нива се разбира всичко под тиер 6. Вчера продадох АРЛ 44, въпреки че бях много доволен от танка. Остава ми да изгриндя новите немски разрушители, а след тях ако съм много ентусиазиран и японците и повече с нови линии няма да се занимавам. Поне във високите тиери има статистически по-адекватно разпределение на добри и слаби играчи. Но като цяло вървя към намаляване на активността по тази игра. Самолетите са ми по-интересни но пък там го няма предизвикателството. След като прескочих границата от 70% победи. Във WT ми трябваше повече време да се преориентирам, но като гледам и там няма да е кой-знае колко различно, безкраен гринд без ясно обособена цел. Чакам да излязат танковете там на отворена бета, че да ги видим дали и там какво са направили. Като цяло това ми е надеждата за свясна игра, ако въведат някакъв адекватен ендгейм и взаимодействие между наземни и въздушни битки. Иначе бих играл само кланови тук, ако имах нужното време. Рандъмите вече ми ядат прекалено много нерви.
Comment
-
Защо промениха толкова мачмейкинга в тази игра?Толкова е невъзможно за играч като мен в някои битки да направи нещо,че правя каквото мога и очаквам отбора ми да победи.Прекалено го усложниха за играчи като мен-кво като съм с положителна статистика победи...
Вторият проблем е,че колкото повече визуални ефекти слагат,толкова по-неиграема става играта.Най-странното е,че би трябвало да играя тази игра на максимална графика,а аз я играя на слаби графики с 50 кадъра(от няколко дни имам резки спадове от 50 до 20 ,та чак до 15 кадъра...).
Да не говорим,че 90 процента от битките ми със средни танкове ме пращат на много затворени карти и просто няма как да не се сбия с тежък танк.
Comment
-
Влизам с WZ-132 да разцъкам и попадам в Т10 битка, в която 110 е направил взвод с някаква 6ца.
Аз в такава ситуация процедирам по стандартната схема - отстрелвам малкия и си продължавам играта, която в този случая собственоръчно изнесох.
След 1-2 игри попадам на същата карта, в същата Т10 битка със същите малоумници (испанци - единият с 1к битки другия с 400 )
Те обаче си продължават Е-75 + JP .
Викам си пантерата поне има оръдие нещо да пробие и ги оставих само им направих забележка отново!
Въртя се аз из цялата карта и тъкмо горе долу докарвам играта до равен, защото след първата минута и половина бяхме вече 0-5 и получавам удар в задника+скъсана верига, в средата на полето.Както се досещате това беше краят нa битката за мен, а виновникът беше един от испанцитеNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
По един от никовете им намираш клана и алианса. Разпукваш де когото видиш от алито им, като им пращаш предварително запаметен поздрав до съответната персона. След като се попенявят малко, кротват и кикват идиотите. Възможно е да отнесеш някой бан за 24 часа. Ако смяташ, че риска си струва, дерзай
Comment
-
Нямам нито време, нито нерви да се занимавам с подобни неща!
Просто си ги отстрелвам в рандомите такива екземпляри надявайки се да се научат.
Възмущавам се, че тези двамата явно приемат като нещо нормално да си цъкат с разлика две нива в танковете, при това го правят във високите нива където подобни неща са в допълнителна тежест за отбора.
За още по-странно намирам това, че при направена забележка от моя страна останалата част от отбора се нахвърли върху мен задето виждам нещо нередноNobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
При определени условия 2 нива разлика си е напълно в реда на нещата. Примерно скаут или арти с 2 нива надолу е приемливо. 59-16, китайската 6-тица играе напълно приемливо и срещу 10-ки в опитни ръце. Също АМХ12, Хелката, да не ги изреждам всичките. Вероятно са се надявали с подобен взвод, ММ-а да мята по-високата машина основно в топа. Лош късмет просто. Виж, при разлика над 3 нива, вече е по-сложно. Не, че не съм играл с Т1 Кънингам на кланова, където дори напуках едно арти, но това минава в графата - изродщини.
Comment
Comment