Т32 не съм го играл, сега съм на т-29, но ми е мерак да го изкарам.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
много приятна машинка, маневреност почти като на среден. Аз много си го харесвам, а със златеникави снаряди се избягва калпавото оръдие, преди въвеждането им беше доста неприятен момент. понеже ми е страшно приятна машина съм си оставил най-добрият тежък екипаж на него, за М103 продължи друг.
Comment
-
Загуба
Битка: Енск 04 август 2013 г. 23:52:52 ч.
Танк: СУ-85
Опит: 1*068
кредита: 66*330
Постижения в битки: Войн
Повредени противници 8
Унищожени противници 7
Какво точно са правили съотборниците ми в тази битка не е много ясно. Щети 3,5 пъти повече от втория в битката. Девет души с 0 дмж! Ситуацията е нормална, всичко е осрано.
Преобладаващи никове и в двата отбора от типа Detalik.PL_EU, yardenzadnik12, ShakooMakoo,jasiek [-POW] и все в този дух.Last edited by bigbeer; 05-08-2013, 01:18.
Comment
-
Зомбитата може да са от полза за постигане на добри резултати - не ти взимат поражението.
В този случай 8 на брой, но трябва да се отбележи, че оцеляха поне 2-3 мин., което даде шанс на мен и на другите 2-3 грамотни играчи да направим нещо.
В тази игра бяха от страхливите зомбита, т.е. стояха и трепереха докато ги стреляха и не отвръщаха, което е идеалния вариант - когато тичат да се самообиват се случва и да уцелят нещо, а и светят прекалено много, което дава шанс на тези, които могат да стрелят да набият щета.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
гати идиотизма, цяла вечер всичко с епробва д апробива на мимимума, М48 ми дава рикошети или непробиване от ВСИЧКО, включая Т8 средни, а корпуса на Т32 не мога дори със зладо да го дупна, с Т34 същата песен, даде ми рикошет от перископа на Т29, Ис-2 ме гледаше и ми се смееш как не го пробивам от 20 метра...абе ужас.
Comment
-
Направо съм втрещен от липсата на тактическа мисъл в играчите.
Новата карта Перлената река - южната страна или страната откъм моста има огромно тактическо предимство при защитата на десния фланг, а именно тесния проход.Предимството идва обаче, ако останеш откъм базата и не пресичаш моста.Ако минеш моста противника получава предимство над теб, при това явно.
От 15 игри на тази карта едва в 1-2 слушат какво им казвам и не пресичат моста, иначе масово се набиват в долината.
До сега не съм имал загубена игра, ако останем да пазим и не пресичаме моста!
При това масово ме обявяват за нууб, за дето ги съветвам да не пресичат моста.
Наскоро пак се паднах от тази страна и както винаги не ме послушаха и измряха - аз и колегата от взвода успяхме да задържим на моста 6-7 танка при положение, че ние бяхме двама, за съжаление средните също се провалиха и ни минаха в гръб.
И не говоря за ниски нива танкове, където им е простено това наблюдение е върху Т9-10 битки
Все повече се убеждавам, че масата играчи гриндят като роботи за да изкарат високо ниво танк, но в процеса не се научават на нищо и не се опитват дори малко мисъл да вложат и да преценя възможностите поне на своя танк, за другите и цялостна тактическа ситуация да не говорим.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment