Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Трябва да увелича подкалибрените на танка след като ги свърших поне десет рикошета ми даде-жалко!Click image for larger version

Name:	shot_058.jpg
Views:	1
Size:	359.5 КБ
ID:	538196

Comment

Повече от това не можах!Click image for larger version

Name:	shot_060.jpg
Size:	382.2 КБ
ID:	538204
      Погледнете ги моите олигофрени!Click image for larger version

Name:	shot_061.jpg
Size:	353.1 КБ
ID:	538205

Comment

Ха обяснете ми защо съм на четвърто място?Click image for larger version

Name:	shot_064.jpg
Size:	362.9 КБ
ID:	538215Click image for larger version

Name:	shot_065.jpg
Size:	345.1 КБ
ID:	538216Не съм съгласен с тази класация!

Comment

don4o написа Виж мнение
          Ха обяснете ми защо съм на четвърто място?[ATTACH=CONFIG]22052[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22053[/ATTACH]Не съм съгласен с тази класация!
          Вероятно си стрелял основно по чужд засвет.

Comment

Не е нормално това да се случва в Т10
            Attached Files
            Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

О ти си прекрасен! Аз благополучно не бях играл от 5 месеца и за кой дявол реших пак да се пробвам... Пуснах няколко различни танка да си припомня играта и ...
              Click image for larger version

Name:	shot_007.jpg
Size:	434.4 КБ
ID:	538218 Click image for larger version

Name:	shot_008.jpg
Size:	416.2 КБ
ID:	538219
              Click image for larger version

Name:	shot_009.jpg
Size:	450.7 КБ
ID:	538220 Click image for larger version

Name:	shot_010.jpg
Size:	444.8 КБ
ID:	538221
              Не съм добър играч, ма това тяхното... Всички са загуби, разбира се. В петата и надявам се последна игра наш ИС3 почти от упор в гръб ме застреля и даже не се извини... Станало е по-зле и от преди 5 месеца...
              У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
              Очередь возмущалась, но не расходилась.

Comment

Attached Files
                Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Въххх, на тия половината отбор АФК ли беше?

Comment

Най-накрая се прежалих и активирах статистическия модул на XVM - досега ползвах мода само да следя колко щети съм направил.
                    Голяма грешка. Като ми светне 2/3 от отбора в червено, останалите жълти и само аз зелен - и си захапвам клавиатурата. А уж съм си обещал да не го правя...
                    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

feersum написа Виж мнение
                      А уж съм си обещал да не го правя...
                      Обещал си да не хапеш клавиатурата ли? Иначе аз преди мнооого пачове бях сложил и статистическитя, обаче след серия от битки в които съм единственият читав и при това съм с снай-слабият танк и се отказах...да съм с Т14 в битка срещи квасове и да знам че гъза да ис съдера ще загубим е малко гадно...отделно има достатъчно простотии за които да ги кълне човек разработчиците...като например безумно нереалистичният Т-54, все си мислех че съм им се нагледал на избиването на комплекси, ама с него са се оляли най-царски (от тези с които съм играл)

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                        ......като например безумно нереалистичният Т-54, все си мислех че съм им се нагледал на избиването на комплекси, ама с него са се оляли най-царски (от тези с които съм играл)
                        Да убия Т-54 за мен е едно от най-злостните удоволствия в тази игра! Веднъж с Е 75 убих две Т-54-ки в платуун, които ме нападнаха едновременно, на една площадка между контейнерите на "Пристанище". Даже се похвалих тук във форума, ама някой от пишещите тук, неразбрал с какво точно се хваля, любезно ми обясни, че играта, с която съм се изфукал не била нищо особено. А аз просто злобеех, че съм пречукал двама от тези, дето "рулират"
                        http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Същото чувствот беше когато се докопах до М26 и почнах да избивам Тъп 59 -ки преди това всеки път когато си играех с Шерман имаше по поне 5 във всеки отбор...а подкалибрените бяха за кеш...

Comment

feersum написа Виж мнение
                            . Като ми светне 2/3 от отбора в червено, останалите жълти и само аз зелен - и си захапвам клавиатурата. ...
                            Ами да вземете и да Узреете.
                            Клан [8282] .

Comment

alfbandi написа Виж мнение
                              Ами да вземете и да Узреете.
                              Ти си узрял, нали?
                              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Ахъ,кат Дон Протакал.
                                Клан [8282] .

Comment

Working...
                                X