Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеХа обяснете ми защо съм на четвърто място?[ATTACH=CONFIG]22052[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]22053[/ATTACH]Не съм съгласен с тази класация!
Comment
-
О ти си прекрасен! Аз благополучно не бях играл от 5 месеца и за кой дявол реших пак да се пробвам... Пуснах няколко различни танка да си припомня играта и ...
Не съм добър играч, ма това тяхното... Всички са загуби, разбира се. В петата и надявам се последна игра наш ИС3 почти от упор в гръб ме застреля и даже не се извини... Станало е по-зле и от преди 5 месеца...У Штирлица было два танка он на них катался по очереди.
Очередь возмущалась, но не расходилась.
Comment
-
Най-накрая се прежалих и активирах статистическия модул на XVM - досега ползвах мода само да следя колко щети съм направил.
Голяма грешка. Като ми светне 2/3 от отбора в червено, останалите жълти и само аз зелен - и си захапвам клавиатурата. А уж съм си обещал да не го правя..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеА уж съм си обещал да не го правя...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение......като например безумно нереалистичният Т-54, все си мислех че съм им се нагледал на избиването на комплекси, ама с него са се оляли най-царски (от тези с които съм играл)
Comment
-
feersum написа Виж мнение. Като ми светне 2/3 от отбора в червено, останалите жълти и само аз зелен - и си захапвам клавиатурата. ...Клан [8282] .
Comment
-
alfbandi написа Виж мнениеАми да вземете и да Узреете."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment