аз М4 го минах с 76 мм, отвикнал съм с гаубицата, пък и откакто я нърфнаха всички ми остават на 10хп живот, тъкмо дадойде някой и да ги вземе
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеСамо веднъж да направя 20 застреляни с този изрод BDR няма да погледна френска линия поне до нова година!!!!Много бавен ,всичко го пробива и стоковото оръдие не става!Всеки стреля по добре и по бързо от мен!Нямам свободен опит да взема другото оръдие.Дано го изтикам случайно до утре!
БДР не е по-бавен от КВ-1, даже напротив.
Има прекрасно оръдие, това че не си го сложил не прави танка лош - изиграй поне 50 битки с последното оръдие и пак ще говорим.
Има си и прилична челна броня, която в комбинация с абсорбиращите вериги предпазва доста добре за размерите на машината.
Естествено бордовете са картон, но ако не се научиш на БДР да ги пазиш с АРЛ ще имаш още повече проблеми.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеКритиките ти към машината и изобщо френската линия са напълно неоснователни!
БДР не е по-бавен от КВ-1, даже напротив.
Има прекрасно оръдие, това че не си го сложил не прави танка лош - изиграй поне 50 битки с последното оръдие и пак ще говорим.
Има си и прилична челна броня, която в комбинация с абсорбиращите вериги предпазва доста добре за размерите на машината.
Естествено бордовете са картон, но ако не се научиш на БДР да ги пазиш с АРЛ ще имаш още повече проблеми.
Comment
-
Е то защото със зор го правиш, иначе БДР-то е много приятна машина, определено е по-бърза от КВ и оръдието е звер, това което мене ме дразни е че е грозна и фантасмагорична. но за мисията е добър. мен най-много ме намъчи Т49, ако и на теория да пасва на стила който играя.
Сега тъкмо покрай мисията изгриндих АРЛ-то и като му махна тая кога з абоклук дето е първата купола и дори ще му се радвам. Може дори да си довърша модела който съм почнал...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеЕ то защото със зор го правиш, иначе БДР-то е много приятна машина, определено е по-бърза от КВ и оръдието е звер, това което мене ме дразни е че е грозна и фантасмагорична. но за мисията е добър. мен най-много ме намъчи Т49, ако и на теория да пасва на стила който играя.
Сега тъкмо покрай мисията изгриндих АРЛ-то и като му махна тая кога з абоклук дето е първата купола и дори ще му се радвам. Може дори да си довърша модела който съм почнал...
Comment
-
don4o написа Виж мнениеНе знам каква машина е но само да взема мисията и французин няма да КАРАМ поне до коледа!
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениескоро ще изтрият спомена за ужаса Б1!
Comment
-
Играта е заприличала на детска градина за деца с умствени проблеми. Имам около 35к боя общо и досега не съм имал намерението да си взимам почивка от нея. Но вече ми писна. Повече се ядосвам отколкото да разпускам с тоз шит.
Малко прекрасни изпълнения от съотборници! Това са само загуби, като последната 3 танка не можаха да декапнат 2!
ps. Извода е: за да си направиш кефа само платун.Dosis sola facit venenum!
WoT_EU - Krena_BG , WoT_RU - krena, ESL- Epic - Black Sea Unit
Comment
-
На мене съвсем нормални рандъм битки ми се виждат, малко нулеви и другите поне са опитвали....на мен напоследъл всики взводни са ми много слаби, явно сам си се справям по-добре.
Иначе вчера имах много странна Т10 на Прохоровка....почва битката и 10 броя включая бавноподвижни тежки хукват към хълма, 3 Т10 ТД застават в края на алеята и не мръднаха цяла битка и в центъра аз с М48 и един суисидален батчат дето даде фира бързо....танцувах аз по центъра, спотвах, срелях, нашите ТД-та не волиха да мръднат, писна ми теглих им една майна (те ми се оправдават че били ТД-та) минах през средният прелез в граданастрелах се на воля, после през техният прелез, пак стрелба, после на ялеята в гъб на вразте...през цялото време ония мозъчни инвалиди не мръднаха, а бяха с Е100 ТД-та двама и Т110 третият. срещу тях когато ми писна май само един британце ТД беше останал.
Идеята беше що за малоуми е да тръгнеш с Маус да катериш хълма където всичко ще е свършило преди да си качил скона, или 3 топ изверга да кемпят при положение че срещу тях има само един, при това е спотнато че е само той?
На битките то Т5-6 това им е хубавото че много рядко се падат такива малоумници....друг въпрос че там го има изпълнението половината отбор да измре през първата минута или 6 до 9 да са нулеви но по-добре такива отколкото маломници които си мислят че танка е бункер.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеНа мене съвсем нормални рандъм битки ми се виждат, малко нулеви и другите поне са опитвали....
Dosis sola facit venenum!
WoT_EU - Krena_BG , WoT_RU - krena, ESL- Epic - Black Sea Unit
Comment
Comment