Oплаквания, идиотизми и всякакви негативизми.

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • vvasman
    редовен
    • Apr 2007
    • 183

При мен нормално - пусна ме в Т9

Загуба
    Битка: Карелия 19.9.2013 16:54:30
    Танк: T26E4 SuperPershing
    Опит: 505
    кредита: 51*297

Comment

• falcon_bg
      ветеран
      • Nov 2012
      • 682

Click image for larger version

Name:	shot_122.jpg
Views:	1
Size:	431.2 КБ
ID:	537362 Click image for larger version

Name:	shot_123.jpg
Size:	419.0 КБ
ID:	537363 Click image for larger version

Name:	shot_124.jpg
Size:	381.8 КБ
ID:	537364
      Тая битка беше почти сигурна победа ако не бяха тия тиквеници дето оцеляха заедно с мен...Нормално ли е питам аз 3 тежки танка на пълен живот да се крият в замъка от един единствен тигър П който беше завардил централния мост!?! Докарахме го до комичната ситуация тримата да се крият зад стените да не ги ракне случайно тигъра а аз на мизерен живот да се крия зад къщите на десния бряг на реката за 4 минути чак като допълзях до центъра и успях да вкарам един фугас на тигъра отзад (580дмг останаха му 70) чак тогава ония се показаха и го убиха секунди не ни стигнаха да хванем артито...дебилна работа!

Comment

• BacillusBulgaricus
        ветеран
        • Apr 2012
        • 524

Murazor за проблемите в играта. Подписвам се под всяка негова дума. Видеото е на руски.

http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• Alex2004BG
          редовен
          • Nov 2012
          • 167

Един диалог от преди няколко часа, на английски е (моите реплики не съвсем)...
          Внимание, в линка има голяма картинка.

Става дума за завършилия ивент - Леки танкове.

Comment

• BacillusBulgaricus
            ветеран
            • Apr 2012
            • 524

Alex2004BG написа

Аааах, гадни мърши. Четох за твоя случай в друг форум. И побеснях. И какво - накрая като им се поозъбиш малко и изведнъж решиха все пак да ти дадат честно спечеленото злато!
            Евала, че се хвана и ги понатисна! Да ти е честита наградата. Честно си я спечелил.
            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• falcon_bg
              ветеран
              • Nov 2012
              • 682

Alex2004BG написа

Хихи заплаши го с форумите и веднага насра :Д. Браво така трябва да се третират тия мърши и честито за златото харчи си го със здраве!

Comment

• feersum
                Петнохолно алкно
                • May 2011
                • 1270

Така трябва - тормоз и бой, бой и тормоз!
                Иначе си правят съвсем каквото искат!
                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Alex2004BG
                  редовен
                  • Nov 2012
                  • 167

Благодаря за пожеланията и подкрепата
                  Златото все още го няма, но не е там проблема. Оказва се че моя случай не е единичен (има един който чака 15Х3000), а ситуацията е толкова идиотска че няма как да е неволна грешка. В крайна сметка излиза че в WG EU има служители които са едновременно крадливи и глупави, което пък значи че няма никакъв контрол върху работата им. Смятам въпреки всичко да занимая със случая и съпорта на RU.

Comment

• feersum
                    Петнохолно алкно
                    • May 2011
                    • 1270

Бе чак крадливи - едва ли, това златце надали могат да си го сложат в джоба
                    Според мен имат спусната инструкция за тия случаи - ако номерът с "misleading description" мине, дават само 3000, ако клиентът се разбушува като теб - дават цялата сума.
                    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Alex2004BG
                      редовен
                      • Nov 2012
                      • 167

feersum написа
                      Бе чак крадливи - едва ли, това златце надали могат да си го сложат в джоба
                      Според мен имат спусната инструкция за тия случаи - ако номерът с "misleading description" мине, дават само 3000, ако клиентът се разбушува като теб - дават цялата сума.
                      Като се замисля има логика да е така, доста хора от спечелилите изобщо не са знаели за ивента и 3000 голд ще са им добре дошли и изобщо няма да се заинтерсуват дали не са спечелили повече. Да не говорим че 3000 голд в пари не е кой знае колко за повечето на EU. На RU ако стане такове нещо реакцията ще е далеч по-бурна, руснаците и те са гладни като нас
                      В разочерованието си реших да се върна на RU, ама старта е ужасен

Comment

• Ultramarine
                        ветеран
                        • May 2012
                        • 663

Като почна тая битка някой с ХВМ каза че шанса да спечелим е под 20%.

Аз се възпротивих мислейки че няма как да е толкова зле ......
                        Attached Files
                        Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

• falcon_bg
                          ветеран
                          • Nov 2012
                          • 682

Ultramarine написа

В кенефа наречен WoT винаги можеш още да потънеш...и още...и още...

Comment

• Gaden Gogi
                            The Voice of Reason
                            • Oct 2003
                            • 10940

Ultramarine написа

Saмо 5 нулеви имате, какво се оплакваш, а те също иматтакива, останалите са се опитали...виж да имаш 9 нулеви вече е прекалено....аз затова не си инсталирам всички модули на ХъВъМъ-то, че много депресиращо, само този който показва колко щета съм надрусал

Comment

• Gaden Gogi
                              The Voice of Reason
                              • Oct 2003
                              • 10940

Почнаха курвенските изпълнения, това само от рашките на тестовият го очаквах, но ме претрепа друг М4 сакън да не изтребя сам чуждият отбор
                              и то някакъв левак с 47% победи. пък с Шерман специално дори 42%. аман от дегенерати.

Comment

• don4o
                                ветеран
                                • Dec 2012
                                • 613

Gaden Gogi написа
                                Почнаха курвенските изпълнения, това само от рашките на тестовият го очаквах, но ме претрепа друг М4 сакън да не изтребя сам чуждият отбор
                                и то някакъв левак с 47% победи. пък с Шерман специално дори 42%. аман от дегенерати.
                                Стрелям само със златни!М-4 го изтиках!Сега съм с Т49-там ми е по трудно но до час два ще го премина и него.

Comment

Working...