Съобщение

Collapse
No announcement yet.

8.6

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ultramarine написа Виж мнение
    Alex в линка казано ли е дали графиката на нормалното разпределение, която е отдолу е за 8.6 конкретно или и 8.5 има същата графика (в което силно се съмнявам) - руския не ми е сила и немога сам да разбера какво пише.

Защото така начертано излиза, че в момента имаме едно доста различно разпределение без опашките накрая, което ми се струва, че е грешно, а и нямам усещането за такова нещо.
    Ако пък това което виждаме е нормално разпределение за 8.6, то 8.5 трябва да има малко по-различно разпределение - подобно като форма, но с опашка почваща от -2 и завършваща на 2.Съответно с малко по висок връх и различни стойности.Което според мен е логичния вариант.
    До колкото разбрах човека само предполага и се опитва да обясни нагледно идеята си. Да се надяваме, че в понеделник нещата ще станат ясни.
    Колкото до опашките, те изкуствено се режат за да се избегне възможността (колкото и нищожна да е) за изстрел "назад", въпроса е къде точно да се отрежат.
    Горното е моето тълкувание на линка, до колко е вярно нямам идея.
    Най-важното от цялата работа е че точността на артите няма да се промени значително - факт който аз поне считам за потвърден от WG.

Comment

Аз не мисля, че опашките представят това.
      Крайните точки на фигурата би следвало да съответстват на краищата на кръга, съответно върха на фигурата трябва да съответства на центъра на кръга.
      А нормалното разпределение просто показва каква е вероятността снаряда да падне някъде в този кръг. Крайните 2.1% просто показват, че такъв е шанса снаряда да падне в самия край на кръга.Аз така ги виждам нещата, но може и да греша и механиката да е друга.
      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
        Аз не мисля, че опашките представят това.
        Крайните точки на фигурата би следвало да съответстват на краищата на кръга, съответно върха на фигурата трябва да съответства на центъра на кръга.
        А нормалното разпределение просто показва каква е вероятността снаряда да падне някъде в този кръг. Крайните 2.1% просто показват, че такъв е шанса снаряда да падне в самия край на кръга.Аз така ги виждам нещата, но може и да греша и механиката да е друга.
        Есть тут одна проблема: с точки зрения математики колоколообразная фигура, представляющая нормальное распределение бесконечна
        Камбанообразната фигура представяща нормалното разпределение е безкрайна...

Comment

8.6 ще се появи след три или четири седмици. Тоест следващата седмица ще има тестов сървър.
          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Storm за промените в игровата механика в 8.6:

С две думи се променя разпределението на падането на снарядите в прицелния кръг. Сега ще е по-равномерно. HEAT снарядите се нърфят сериозно. Сега например ще рикошират. Камуфлажът и камуфлажната мрежа няма да дават подобрение на база на основния камуфлажен фактор, а по-скоро ще дават нещо фиксирано в зависимост от типа на машината. Лошо за TD-тата и леките, добре за по-тежките машини. Освен това и храстчетата ще дават по-малко камуфлаж. TD-тата и артитата ще получават повече опит и пари от сега. Ще се дават пари и опит за късане на вериги.
            Last edited by 1951; 18-05-2013, 12:53.

Comment

StuG III ще стане ОЩЕ по-добра машина за пари значи
              http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

1951 написа Виж мнение
                Ще се дават пари и опит за късане на вериги.
                Прекрасно, онзи ден един Е-75 от нямане какво да правя го държах неподвижен 2 минути...докато нашите го фланкираха и изнасилиха....но може би трябва опит аи парите да са само ако някой го напомни докато е със скъсани вериги, механика подобна на спотването...

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                  StuG III ще стане ОЩЕ по-добра машина за пари значи
                  Бе аз трябва да го взема най-накрая тоя прославен StuG III от кога ми виси Хетцера откючен днес ще си я изгриндя тая легенда че и аз да видя някой лев пък и щом ще се увеличава дохода на ТД чудесно ще имам СУ-85,StuG III и М10 вече няма да съм за смях на клана 4200 битки пък само некви тиър 7 време е да прескоча в тиър 8,9,10.

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
                    Бе аз трябва да го взема най-накрая тоя прославен StuG III ...
                    Няма да съжаляваш! Това е страхотна и неповторима машинка. Много удоволствие от играта, много медали и много пари! Даже най-отявлените "Немцомразци" в играта признават, че StuG III е легенда.
                    http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Ако това с камуфлажа стане факт - реално ще е нърф за повечето ТД-та.А по-голямата печалба ще е колкото да замаже положението.В моята игра с StugIII камуфлажа е сериозна част от изпълнението, като често играя агресивно и на ръба на спотването, дори и малък нърф в тази област ще ме принуди да се дръпна доста назад откъм позиции.
                      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Честно казано ми е писнало от невидими ЩуГ-ве които клечат цяла игра в един храст и свършват с 10 фрага.
                        albireo написа
                        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial написа Виж мнение
                          Честно казано ми е писнало от невидими ЩуГ-ве които клечат цяла игра в един храст и свършват с 10 фрага.
                          С промените в 8.6 същия номер ще могат да го правят и дестроерите 10 тиър. Оръдията стават по-точни, маскировката става по-ефективна, кумулативите започват да работят както би трябвало. Разликата между играещите за победа и играещите за "удоволствие" ще се задълбочи... Идват интересни времена.

Comment

Alex2004BG написа Виж мнение
                            Разликата между играещите за победа и играещите за "удоволствие" ще се задълбочи...
                            Което ще е финансово самоубийство за WG, а както знаем те не са идиоти в правенето на пари. Не очаквам промени, които да елитаризират играта, напротив. Смятам, че каквото и да правят ще е с цел улесняване на живота на масовия играч.

Storm се е изказал, че ще има сериозни промени по отношение на баланса като цяло и финансовите аспекти.

Comment

1951 написа Виж мнение
                              Което ще е финансово самоубийство за WG, а както знаем те не са идиоти в правенето на пари. Не очаквам промени, които да елитаризират играта, напротив. Смятам, че каквото и да правят ще е с цел улесняване на живота на масовия играч.

Storm се е изказал, че ще има сериозни промени по отношение на баланса като цяло и финансовите аспекти.
                              А дано и дано са за по добри приходите без премиум имаше едно видео преди пускането на 8.5 в което един разработчик ,не му знам името,каза че се следвала политика на намаляване на влиянието на златото в играта.Което си е добра новина за мен де!

Comment

1951 написа Виж мнение
                                Тук човека много добре е обяснил (но на руски) известните до момента промени:

Ако това стане факт, ще трябва да се учим да играем наново.

Comment

Working...
                                X