Съобщение
Collapse
No announcement yet.
WoT майтапи
Collapse
X
-
Аз като привърженик на Монт'ка учението(сиреч ТД любител) много обичам такива "любители на средните",за тези с под 47% победи дето изобщо си нямат идея какво аджеба трябва да правят в битката говоря не за Т-54,44,и т.н. джедаите дето могат да изнесат битката ако са 2-3 броя в отбор .
Тааа моите верни легионери ИСУ,Джаксън,Т25 АТ мнооого обичат да разстрелват подобни безгрижни пчелички когато и където ги сварят а да ме напсуват след това на кампер,нууб ТД и страхливец пъъърва радост е за мене !
Да плачкат бебенцата след като толкова не им стига акъла да ме фланкнат ами се надстрелват с мен.Вчера с ИСУ-то ме сгащи един Т-44 викам свършен съм ама идиотът вместо да ме завърти като пумпал...спря,на 40 метра,в странична проекция иии започна да ме помпи право в маската на оръдието ама стои пред мен и не мърда 20 секунди докато му вкарам 2 152мм подаръка в празната кофа а зомбито почна да спами нууб ТД нърф ТД'с СМЯХ!
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеАз като привърженик на Монт'ка учението(сиреч ТД любител) много обичам такива "любители на средните",за тези с под 47% победи дето изобщо си нямат идея какво аджеба трябва да правят в битката говоря не за Т-54,44,и т.н. джедаите дето могат да изнесат битката ако са 2-3 броя в отбор .
Тааа моите верни легионери ИСУ,Джаксън,Т25 АТ мнооого обичат да разстрелват подобни безгрижни пчелички когато и където ги сварят а да ме напсуват след това на кампер,нууб ТД и страхливец пъъърва радост е за мене !
Да плачкат бебенцата след като толкова не им стига акъла да ме фланкнат ами се надстрелват с мен.Вчера с ИСУ-то ме сгащи един Т-44 викам свършен съм ама идиотът вместо да ме завърти като пумпал...спря,на 40 метра,в странична проекция иии започна да ме помпи право в маската на оръдието ама стои пред мен и не мърда 20 секунди докато му вкарам 2 152мм подаръка в празната кофа а зомбито почна да спами нууб ТД нърф ТД'с СМЯХ!
Comment
-
feersum написа Виж мнениеСнощи в тиър 8 битка някъв идиот беше домъкнал за съвзводник M5 Stuart. Който имаше 16% победи!
Толкова се шашнах, че забравих да направя скрийншот...
Comment
-
feersum написа Виж мнениеСнощи в тиър 8 битка някъв идиот беше домъкнал за съвзводник M5 Stuart. Който имаше 16% победи!
Толкова се шашнах, че забравих да направя скрийншот...Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
StrEagle написа Виж мнениеНе е толкова трудно, ако имаш към 10-20 битки общо..Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Купили са му премиум танк, някой по-разбиращ е навъртял няколко битки, конвертирали са свободния опит със злато и айде нагоре по дърветата...
Но тия 16% победи хич не ги разбирам... Може и бъг на XVM да е било."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment