If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
???
Опитвал ли да стреля в танк (през сградата)?
Или е продължило само миг?
Продължаваше си целите игри, т.е. постоянно виждах така и единствено предметите, които са в непосредствена близост до мен ставаха видими.
Пробвах да стрелям разбира се , но не става, предметът които ударех просто примигваше в зоната на попадението и пак изчезваше.
Всъщност дори на Химелсдорф това нещо повече ми пречеше отколкото помагаше - след като умрях бях много полезен за съотборниците ми, тъй като много точно можех да им кажа кой на къде е тръгнал и дали е насочил към тях.
Но докато аз играех не виждах ъгли, насипи и т.н.
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Тия дни всяка втора игра на тиър 2 ще завършва със следната сцена - един Т18 срещу пет Т7.
Съдейки по опита си от последните 2 дни, цитиран отчасти във " Хвалби" и " Оплаквания " , бих казал почти всяка игра. Изключение правят игрите във които попадам на грамотен отбор изнасящ противника за норматив. За радост има и излкючения в другата посока, позволяващи да се вземе любимия ми " Колобанов " с лекота. В една такава успях да натъркалям 11 Т7-ци + един себеподобен и един Pz35t. Агитирам към педобеърстване. Няма съществена разлика и при игрите в тиър 3. Там са огромно количество от новите Мародери със които играчите още не са свикнали. Стига се до уникални ситуации, като директно надстрелване на банана на Химелсдорф при които Т18-ката (разбира се със злато) изнася 3-4 Мародера. При нормална ситуация им е максимум на 2 точни попадения. Това предполагам скоро ще отшуми. Възползвайте се, емоцията е уникална.
След като Wargaming обявиха, че не могат да намерят достатъчно информация за планирания немски лек танк 8 тиър RU251, от ЕУ форума предложиха логично продължение на линията след Aufkl. Panther:
Типичен немски лек скаут с името Aufkl. Maus
Comment