If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Играта с Карл е неочаквано зарибяваща....жалко че ще го има само 4 дни.....и не се отразява в статистиката....дори реплея е стране и не сиак да се ъплоудне в сайат за уплоуд
аз до 9-то допълзях, ама се залисах изкарах курсора извън полето..танка спря и ме хапнаха
Аз до тиър 8 се дотътрих ама това е гавра просто тия тежки раци искат 2 снаряда и идват на талази какви ли не пируети правя,но накрая ме спипват и изконсумирват.
А иначе Тигър 1 са го направили безбожно ОП направо е като нинджа.
OKB Grigorov is a small Bulgarian model-making company, producing various kits. You will be able to get your fake FV215b tank soon as a resin kit, according to their FB pages. Enjoy!
Ха! Интересно, българска компания прави модели по футуристични танкове на WoT.
OKB Grigorov is a small Bulgarian model-making company, producing various kits. You will be able to get your fake FV215b tank soon as a resin kit, according to their FB pages. Enjoy!
Просто БГ компаният аима всички части по ходоват ачаст (които са най-скъпи за прототипиране) + куполата, и правейки нов корпус получава фантастичен но популярен модел....хубаво че не си видял другите неща които направихме напоследък
И само за протокола-моделите в играта са фрепиращо грешни, особенно предвид документацията която твърдят че ползват.
П.С. хе хе, намерих го и дори прочетох кометарите, бахти палячовците- танка бил фантасмагоричен, германските като да са истински....че дори няколко се пенят ВГ да ме били съдели...то верно е за "майтапи" всичко това
Comment