If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Абсолютно ненужно е да се изпада в такива подигравки!
Вариант 1: Това е турботрол, и то доста успешен, като се има че поне 4 човека се връзват да отговорят. Иска ми се да вярвам, че е трол, вярвай ми! Това би бил смешният вариант.
Вариант 2: Това е абсолютно истинско, ненагласено и искрено изявление. Същият този елен ще се разкарва наляво-надясно с танкчетата си, ще проваля игрите на отбора си, недай боже и някъде ще напише, че е българин. Ако този е на повече от 12, тук не става въпрос за нуубство - тук става въпрос или за тотален мързел да проучиш поне малко условията на това, което правиш, или за малоумщина, или и за двете. Това е жалкият вариант, не смешният. При всички случаи има право да си играе и да пише каквото си иска, а щом има и хора, които му отговарят - евалата, ние сме много милозлив народ.
Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
ESL BG WoT Master League Admin
Имах подобен случай преди време.
Вече не си спомням ника, но имаше един играч, който се включваше на лично и доста учтиво питаше дали може да му се даде регистрацията, за да пробва десятката.
Оказа се, че не пита само мен, а и други играчи.
Първия път съвсем нормално му обясних, че няма да стане.След това ми беше писал отново, но ме е нямало и нямах възможност да му отговоря.
Третия път съобщението беше абсолютно същото, което ме усъмни и му отказах като му напомних, че не ме пита зa пръв път, при което той веднага излезе без да каже нищо...преди това продължаваше да ме убеждава.
След време явно забравил какво е станало пак се включи със същото заучено съобщение, при което му казах, че е докладван и той отново веднага излезе.
Това, което Расте е пуснал подозрително прилича на заученето съобщение, което аз получавах.
Явно си мислят, че подобно на други игри и тук играят лапета и ще е лесно да краднат регистрация, но уви не са познали!
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
На други игри може да вземат итемите от акаунта и да ги продадат даже за реални пари. Тук най много да направят мръсно на човека като му занулят акаунта. Файда 0, остава сал единия кеф че са направили мръсно някому.
До колкото си псомням на един от нашия клан се беше случило нещо подобно. Няма да изпадам в подробности с имена, но акаунта беше хакнат или от човек от конкурентен клан или по лични причини и ако не бъркам му бяха разпродали топ танковете. От WG бяха възстановили положението, но след много разправии. Мисля че хакера се размина без наказание, въпреки следите водещи към него.
Неназован плаж. Стоя си под чадъра и чета художествена литература. Около мен, основно рускоговорящи. Точно до мен две хлапета на 8 - 10 години си ровят в пясъка.
По едно време се заслушвам в разговора на русначетата, защото почват да говорят за познати неща.... Премиумни акаунти, ИС-7, Малиновка, Сергей....
В един момент едното каза, че баща му бил голяма клечка и затова щял да му уреди да получи Type 59. Другото изрева веднага, че иска и за него, но първото го отряза, като му каза, че е гей (голубой) и не заслужавал. След това изказване, спорът премина в бой на плажа, който бе прекъснат от една здрава рускиня, която раздаде шамари и заплаши хлапето с Type, че ако не се държи добре ще каже на баща му да му спре премиумния акаунт....
Та, така...
Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Играю на Яге100. В стволе фугас. На меня вылетает вражеский батчат. Стреляю, пробиваю, вылетает максимально возможный урон - 1750. Бату рвет обе гусеницы, он останавливается, но не стреляет. Отползаю от него, жду перезарядки. У него чинятся гусли, но он стоит. Перезаряжаюсь, стреляю, готов. Пишу ему:
- А че ты не уехал и не стрелял? Я тебе весь экипаж контузил?
Он:
- Нет, ты мне игрока шокировал.
У нас собрана огромная коллекция каверов в исполнении любительских и профессиональных артистов со всего мира, именно у нас Вы сможете находить как популярные кавер-версии известных хитов, так и уникальные авторские композиции независимых музыкантов
Comment