Съобщение
Collapse
No announcement yet.
WoT майтапи
Collapse
X
-
Човека беше с Т71 направи доста добър пробив и ми светеше добре.Спотна артилерията и аз стрелях от другия край на картата.Докато долети снаряда той се беше долепил до артилерията и се сещате какъв беше резултата.Извиних се още в битката, но човека реши да ме троли след това
Czaruq*(8:45:39 PM) fu cking noob
Czaruq*(8:45:43 PM) unskilled
Czaruq*(8:45:46 PM) tard
Czaruq*(8:45:51 PM) kser
Ultramarine_BG*(8:46:02 PM) yeah yeah
Czaruq*(8:46:07 PM) how u get X tier and dont get ban?
Czaruq*(8:46:33 PM) i got only 1600 credits -.-
Czaruq*(8:46:49 PM) and 1800 exp
Czaruq*(8:46:57 PM) i go to support writed
Czaruq*(8:47:07 PM) prepare to banned
Ultramarine_BG*(8:51:09 PM) write ot the fukin Obama if you want I don't care
Ultramarine_BG*(8:51:20 PM) :*
Ultramarine_BG*(8:55:32 PM) by the way how does GW E100 shell taste??
Ultramarine_BG*(8:55:34 PM)
Czaruq*(8:55:58 PM) u ar only a fucking kser u know?
Czaruq*(8:56:08 PM) frager
Czaruq*(8:56:12 PM) stealer
Czaruq*(8:56:31 PM) u fail me mission for kill and no die on the battle
Czaruq*(8:56:46 PM) and i cant get more eff and im tomato for ur fould
Czaruq*(8:57:13 PM) second time e-100 destroy me only for want a kill no help -,-
Czaruq*(8:57:28 PM) go play tetris if u dont know how to play a team
Оказа се, че е бил на привършване на кредитите и е разчитал на тази битка за бонуса D
Съчуствам му знам как е да играеш без премиум, но....Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеЧовека беше с Т71 направи доста добър пробив и ми светеше добре.Спотна артилерията и аз стрелях от другия край на картата.Докато долети снаряда той се беше долепил до артилерията и се сещате какъв беше резултата.Извиних се още в битката, но човека реши да ме троли след това
Czaruq*(8:45:39 PM) fu cking noob
Czaruq*(8:45:43 PM) unskilled
Czaruq*(8:45:46 PM) tard
Czaruq*(8:45:51 PM) kser
Ultramarine_BG*(8:46:02 PM) yeah yeah
Czaruq*(8:46:07 PM) how u get X tier and dont get ban?
Czaruq*(8:46:33 PM) i got only 1600 credits -.-
Czaruq*(8:46:49 PM) and 1800 exp
Czaruq*(8:46:57 PM) i go to support writed
Czaruq*(8:47:07 PM) prepare to banned
Ultramarine_BG*(8:51:09 PM) write ot the fukin Obama if you want I don't care
Ultramarine_BG*(8:51:20 PM) :*
Ultramarine_BG*(8:55:32 PM) by the way how does GW E100 shell taste??
Ultramarine_BG*(8:55:34 PM)
Czaruq*(8:55:58 PM) u ar only a fucking kser u know?
Czaruq*(8:56:08 PM) frager
Czaruq*(8:56:12 PM) stealer
Czaruq*(8:56:31 PM) u fail me mission for kill and no die on the battle
Czaruq*(8:56:46 PM) and i cant get more eff and im tomato for ur fould
Czaruq*(8:57:13 PM) second time e-100 destroy me only for want a kill no help -,-
Czaruq*(8:57:28 PM) go play tetris if u dont know how to play a team
Оказа се, че е бил на привършване на кредитите и е разчитал на тази битка за бонуса D
Съчуствам му знам как е да играеш без премиум, но....
А играта без прем наистина доста боли като трябва да събираш пари за тиър 8-10 нещата и да ги храниш след това,но аз с моите Т-25 и БДР успявам да свържа двата края.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеПознато... И аз с Hummel веднъж трепнах едно другарче така на тоя пич му оставаше едно арти за "Паскучи",много кофти ми стана и от тогава ако около някой враг има наблизо наш човек не стрелям с артито,че снаряда лети хем бавно хем неточно.
А играта без прем наистина доста боли като трябва да събираш пари за тиър 8-10 нещата и да ги храниш след това,но аз с моите Т-25 и БДР успявам да свържа двата края.
Comment
-
От преди малко.
Почва играта и някакъв КВ-1С ме вика да го следвам. Поглеждам го и гледам българското знаме. Викам, наше момче си, той потвърди. Питам го, как позна, че съм българин (нямам знаме). Той, не съм търсил българин, само ти имаше положителен процент победи в отбора....Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнениеОт преди малко.
Почва играта и някакъв КВ-1С ме вика да го следвам. Поглеждам го и гледам българското знаме. Викам, наше момче си, той потвърди. Питам го, как позна, че съм българин (нямам знаме). Той, не съм търсил българин, само ти имаше положителен процент победи в отбора....
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеТия дни беше рядкост да видиш някой с положителен процент победи в играта.
Comment
-
Добре направено, има идея.
Малко под него, изненадващо открих, рекламно клипче на БГ клан. За да не ме упрекнат, че им правя реклама ще пусна само линка.
И за да не ме упрекнат в антиреклама, ще пусна следващото, пак като линк.
Двата клипа излизат един под друг в търсачката и някак странно кореспондират.
Comment
Comment