Съобщение

Collapse
No announcement yet.

WoT майтапи

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

8-битовото... КУЛТОВО!!!
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Мислех, е всичко съм видял в рандом битките, но... ТД да използва като щит действаща артилерия до сега не ми се случвало.

Comment

Defeat
        Battle: Lakeville Wednesday, June 12, 2013 1:04:24 PM
        Vehicle: StuG III
        Experience received: 788
        Credits received: 28,674
        Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun

Пускам го тук защото по смешна битка не съм имал.Според мен е достойна за ВБР!

П.С. Изчислих, че ако не бях стрелял каубойската и имах тези пропилени 11 снаряда, накрая пак нямаше да ми стигнат, за да довърша всички - Т14 щеше да остане на около 20% - това при положение, че всички 36 пробиеха с поражение.
        Attached Files
        Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Е ти само 6 пропуска имаш...но пък можеше да аморакнеш някой
          Иначе много назобен екипаж
          Зяпах ти статистиката в планетаwot, някой машини ми се видаха странни, ама явно не са ти любими.

Comment

Играл съм ги в началото за това някъде преди 2000к битки ВК3601Х например е една от тях.
            JT не ми пасна и съм голям провал с него.

Пропуските са малко повече, тъй като реално знаех, че шанса да пробия КВ-1 в купола е минимален, но към въпросния момент не знаех, че така ще се развие битката.

Comment

SendSpace lets you transfer large files quickly and securely for free. Enjoy hassle-free file sharing today.

Превъртете към края на битката където оставам сам без снаряди срещу Су-5.

Качвам го на този сайт защото битката е на компютър на който е сложен мод за компресиране на текстурите и не знам дали е позволен от WG.

Моля ви не го пращайте на RNG или друго подобно място, защото може да имам проблеми.

П.С. Някой има ли обяснение какво точно се случи накрая ?

Comment

Май преди все веригите ти обираха демиджа от сблъсъците. последният го рамна челно. Жалко почти го беше уморил

Comment

Click image for larger version

Name:	NVIDIA-HOT.jpg
Views:	1
Size:	55.6 КБ
ID:	532376
                  http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Попаднах на това докато се ровех безцелно из ютубето и го слушах 7 пъти късайки се от смях!

Comment

Колеги, на тези от вас, които нямат проблем с руския език и имат ползват телефон или таблет с Android, искам да препоръчам едно приложение. Казва се WoT Bash и почти всеки ден има нови смешни истории, цитати от руски чат в рандъм битките, смешни писания от форуми и т.н. На някои от нещата съм се смял с глас. Авторът наистина има чувство за смешното в играта. Препоръчвам ви това приложение.

Comment

BacillusBulgaricus написа Виж мнение
                        Колеги, на тези от вас, които нямат проблем с руския език и имат ползват телефон или таблет с Android, искам да препоръчам едно приложение. Казва се WoT Bash и почти всеки ден има нови смешни истории, цитати от руски чат в рандъм битките, смешни писания от форуми и т.н. На някои от нещата съм се смял с глас. Авторът наистина има чувство за смешното в играта. Препоръчвам ви това приложение.
                        Дам, много е добро

А всъщност приложението е към тоя сайт:
                        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Click image for larger version

Name:	DSCF1976.jpg
Views:	1
Size:	93.5 КБ
ID:	532385
                          Може и да не точно за тука, но ми се вижда добър пример как Тигър се справя с платуун Т-50-ки. Явно картата е Карелия или Арктика...съдейки по камуфлажа на Тигъра.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                            [ATTACH=CONFIG]19963[/ATTACH]
                            Може и да не точно за тука, но ми се вижда добър пример как Тигър се справя с платуун Т-50-ки. Явно картата е Карелия или Арктика...съдейки по камуфлажа на Тигъра.
                            хахаха по-скоро е Hellcat, не тигър

Comment

Zerg написа Виж мнение
                              хахаха по-скоро е Hellcat, не тигър
                              Тъгър е Той Максим си има още две котки, преди малко ми се заканваше да ги снима с черната, и ще го кръстим "пантера дебне Т-50-ки"

Comment

feersum написа Виж мнение
                                Дам, много е добро

А всъщност приложението е към тоя сайт:
                                http://wargag.ru/
                                Малиии....Сайта е супер!!!

Comment

Working...
                                X