8-битовото... КУЛТОВО!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
WoT майтапи
Collapse
X
-
Defeat
Battle: Lakeville Wednesday, June 12, 2013 1:04:24 PM
Vehicle: StuG III
Experience received: 788
Credits received: 28,674
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun
Пускам го тук защото по смешна битка не съм имал.Според мен е достойна за ВБР!
П.С. Изчислих, че ако не бях стрелял каубойската и имах тези пропилени 11 снаряда, накрая пак нямаше да ми стигнат, за да довърша всички - Т14 щеше да остане на около 20% - това при положение, че всички 36 пробиеха с поражение.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Играл съм ги в началото за това някъде преди 2000к битки ВК3601Х например е една от тях.
JT не ми пасна и съм голям провал с него.
Пропуските са малко повече, тъй като реално знаех, че шанса да пробия КВ-1 в купола е минимален, но към въпросния момент не знаех, че така ще се развие битката.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Превъртете към края на битката където оставам сам без снаряди срещу Су-5.
Качвам го на този сайт защото битката е на компютър на който е сложен мод за компресиране на текстурите и не знам дали е позволен от WG.
Моля ви не го пращайте на RNG или друго подобно място, защото може да имам проблеми.
П.С. Някой има ли обяснение какво точно се случи накрая ?Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Колеги, на тези от вас, които нямат проблем с руския език и имат ползват телефон или таблет с Android, искам да препоръчам едно приложение. Казва се WoT Bash и почти всеки ден има нови смешни истории, цитати от руски чат в рандъм битките, смешни писания от форуми и т.н. На някои от нещата съм се смял с глас. Авторът наистина има чувство за смешното в играта. Препоръчвам ви това приложение.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеКолеги, на тези от вас, които нямат проблем с руския език и имат ползват телефон или таблет с Android, искам да препоръчам едно приложение. Казва се WoT Bash и почти всеки ден има нови смешни истории, цитати от руски чат в рандъм битките, смешни писания от форуми и т.н. На някои от нещата съм се смял с глас. Авторът наистина има чувство за смешното в играта. Препоръчвам ви това приложение.
А всъщност приложението е към тоя сайт:
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение[ATTACH=CONFIG]19963[/ATTACH]
Може и да не точно за тука, но ми се вижда добър пример как Тигър се справя с платуун Т-50-ки. Явно картата е Карелия или Арктика...съдейки по камуфлажа на Тигъра.
Comment
-
Zerg написа Виж мнениехахаха по-скоро е Hellcat, не тигър
Comment
-
Comment