If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оффффф!Най после успях да купя ИС-4!Сложих му по бързо зареждане и по бързо прицелване.Трето засега сложих мрежа.Колебая се за вентилатор!?Дайте съвети!
Оффффф!Най после успях да купя ИС-4!Сложих му по бързо зареждане и по бързо прицелване.Трето засега сложих мрежа.Колебая се за вентилатор!?Дайте съвети!
Вентилаторът винаги е първи!!! за ИС-4 другото което аз бих сложил е дотиквач и бързо прицелване.
Аз играя с него от около месец . Но нещо не мога да му свикна със СТ 1 се чувствах по добре може би защото се играеше на по ниско ниво . Иначе здрав танк добро оръдие но е малко тромав аз съм му сложил стабилизатор от екстрите .
Да ви попитам,някой имал ли е такъв проблем и дали е от "моя телевизор" ... през две-три битки,като приключи битката,играта ми зависва ето тук:
Налага се да я изключа и пак да я стартирам...благодаря!
Работата е в това, че съвсем скоро ще се сдобия с Т-62А, но струва ли си да позакъснея малко, давайки ресурс за развието на КВ-3/4 и ИС-4 линията? Скоро (до седмица) ще имам и ИС-7.
Да попитам нещо ? Гледах мой съотборник с Тигър 2 цяла игра стоя отзад накрая остана само той след като не го откриха превзеха базата и веднага след превземането той се взриви . После видях че е с нула дм това нещо ново ли е или до сега не съм го забелязал ?
Да ви попитам,някой имал ли е такъв проблем и дали е от "моя телевизор" ... през две-три битки,като приключи битката,играта ми зависва ето тук:
[ATTACH=CONFIG]23673[/ATTACH]
Налага се да я изключа и пак да я стартирам...благодаря!
И при мен се получава така понякога!Много е досадно.
Аз играя с него от около месец . Но нещо не мога да му свикна със СТ 1 се чувствах по добре може би защото се играеше на по ниско ниво . Иначе здрав танк добро оръдие но е малко тромав аз съм му сложил стабилизатор от екстрите .
Не виждам смисъл от стабилизатор.Той е бавен и може и без стабилизатор но виж бързо прицелване и зареждане определено му трябват!
Comment