don4o написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Ето и с плюскане-10,52uzi71 написа Виж мнениеМоже с "бойни дажби", но ще е за сметка на рем.комплект, аптечка или пожарогасител .... а и минус 20К сребро всяка игра.
Comment
-
Mоже, като смениш бараката с немска или британска. Техните пушки са по-скорострелни по дефолт.don4o написа Виж мнениеЧудя се дали може изобщо да се свали още от времето на зарядка?За сега резултата е 10,52сек.
Comment
-
Ами единственото неизпробвано, за което аз се сещам, е adrenalin rush на пълнача, но то ще ти действа след като ти смъкнат точките ( под 10 % от базовите май беше?) Общо взето безсмислена работа.don4o написа Виж мнениеЧудя се дали може изобщо да се свали още от времето на зарядка?За сега резултата е 10,52сек.
Comment
-
Предполагам че си прав!Все пак някой ако се сеща нещо да пише!Предварително благодаря!veso_t написа Виж мнениеАми единственото неизпробвано, за което аз се сещам, е adrenalin rush на пълнача, но то ще ти действа след като ти смъкнат точките ( под 10 % от базовите май беше?) Общо взето безсмислена работа.
Иначе умението adrenalin rush го имам на пълнача!Ще наблюдавам внимателно какъв е резултата в цифри!
Comment
-
При прехвърляне на екипаж към който и да е друг танк с изключение на премиум от същия тип имаш наказания в уменията и при преобучаване губиш опит ако не ползваш злато. При смяна на класа машина тези наказанияи загуби се удвояват.Bloksir написа Виж мнениеИма ли някакво значение,ако прехвърля екипаж от САУ,към ТД?И двете са от една нация.Дали влошава качеството на уменията в играта,че знаеш ли вече с какво да се съобразяваме
Comment
-
Не. Пак трябва да ги преобучиш.Bloksir написа Виж мнениеБлагодаря!Всички са мошеници
Само пари искат.Хубо де,ако реша да върна после екипажа на стария танк,възстановяват ли му се процентите колкото са били или почваш и там отначало?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment