Здравейте!Имам следния въпрос.Ще купувам руския СТ-1 и искам да му сложа екипаж от КВ-4!Какво си мисля обаче-Екипажа на КВ-4 се състои от 6 човека а на СТ-1 от 5,чета че КВ-4 има командир а СТ-1 командир радист има и други несъответствия в длъжностите!Та някой който е запознат да каже може ли да стане това прехвърляне или да слагам чисто нов екипаж?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
tokarev_fan написа Виж мнениеЩе ти остане един човек в резерв ако си прехвърлиш екипажа.Може да си го преобучиш за някой друг танк или да го пазиш за ИС-4 ( нз той с колко екипаж е сигурно с 4 души пак).Ако пък не искаш да си разделяш екипажа,взимай нов за ст-то.Нз колко е обучен този от кв-4ката.
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеТова че са различни не е проблем. Комадира от комадир ще стане на командир радист в СТ-1. Същото важи и за останалите разлики. Само си запази този който ти остава за ИС-4
Comment
-
Така и така съм започнал да питам за екипажи да попитам и за следното-имам екипаж от Т-50-2,този танк вече го няма и той бе автоматично преобучен за новия танк по дървото,който аз не играя и затова продадох!Екипажа е запазен и е на трето умение!Мога ли да го прехвърля на среден танк без злато и какво ще се получи-има ли смисъл?
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеЩом е на трето умение то ще си запази уменията, както са, и базовото ще му е над 80%. Може би до към 83-4.
Comment
-
Почнах да играя с Т71, а АМХ и други барабанлии. Въпроса ми е за оборудването на Т71, сложих му вентилация и вертикален стабилизатор, но се зачудих за за барабанлиите не е ли по-подходящо бързото прицелване все пак обикновенно заставам някъде и изстрелвам от място няколко снаряда вертикалния помага при движение, но от място след изстрел почва ли мерника да се свива от по-малък кръг. Пишете какво смятате за най-подходящо оборудване.
Comment
-
Не! Ако стойш без да мърдаш и ги пускаш един след друг стабилизаторът не действа. НО стабилизаторът помага повече от подобреният прицел като цяло!
На мен не ми се случва да стоя много неподвижен, когато стрелям даже и с барабан най-малкото някоя артилерия може да те дебне.А когато си неподвижен и стреляш мерника не се разширява толкова, колкото когато мърдаш.
Аз барабаните ги играя с вентилация, стабилизатор и подобрен прицел, защото основният проблем им е бавното прицелване.Т71 не съм играл и не знам как прицелва, но аз леките танкове не ги играя като скаути и не бих му сложил нещо, което ще помогне в тази насока по-скоро бих продължил към намалявен времето за прицелване.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment