Здравейте!Имам следния въпрос.Ще купувам руския СТ-1 и искам да му сложа екипаж от КВ-4!Какво си мисля обаче-Екипажа на КВ-4 се състои от 6 човека а на СТ-1 от 5,чета че КВ-4 има командир а СТ-1 командир радист има и други несъответствия в длъжностите!Та някой който е запознат да каже може ли да стане това прехвърляне или да слагам чисто нов екипаж?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
На трето умение!!Лошото е че гледам разминаване на длъжностите!!Иначе че ми останал един човек не ми е проблем!Дали ще съвпаднат като длъжности питам!tokarev_fan написа Виж мнениеЩе ти остане един човек в резерв ако си прехвърлиш екипажа.Може да си го преобучиш за някой друг танк или да го пазиш за ИС-4 ( нз той с колко екипаж е сигурно с 4 души пак).Ако пък не искаш да си разделяш екипажа,взимай нов за ст-то.Нз колко е обучен този от кв-4ката.
Comment
-
За ИС-4 от ИС-3,а за ИС-7 от КВ-1СUltramarine написа Виж мнениеТова че са различни не е проблем. Комадира от комадир ще стане на командир радист в СТ-1. Същото важи и за останалите разлики. Само си запази този който ти остава за ИС-4
Comment
-
Така и така съм започнал да питам за екипажи да попитам и за следното-имам екипаж от Т-50-2,този танк вече го няма и той бе автоматично преобучен за новия танк по дървото,който аз не играя и затова продадох!Екипажа е запазен и е на трето умение!Мога ли да го прехвърля на среден танк без злато и какво ще се получи-има ли смисъл?
Comment
-
Значи вече си имам екипаж за Об.140!!Браво на мен че съм го запазил екипажа!По едно време мислех да го бракувам поради липса на място,а леки танкове се отказвам да играя!bigbeer написа Виж мнениеЩом е на трето умение то ще си запази уменията, както са, и базовото ще му е над 80%. Може би до към 83-4.
Comment
-
Почнах да играя с Т71, а АМХ и други барабанлии. Въпроса ми е за оборудването на Т71, сложих му вентилация и вертикален стабилизатор, но се зачудих за за барабанлиите не е ли по-подходящо бързото прицелване все пак обикновенно заставам някъде и изстрелвам от място няколко снаряда вертикалния помага при движение, но от място след изстрел почва ли мерника да се свива от по-малък кръг. Пишете какво смятате за най-подходящо оборудване.
Comment
-
Не! Ако стойш без да мърдаш и ги пускаш един след друг стабилизаторът не действа. НО стабилизаторът помага повече от подобреният прицел като цяло!
На мен не ми се случва да стоя много неподвижен, когато стрелям даже и с барабан най-малкото някоя артилерия може да те дебне.А когато си неподвижен и стреляш мерника не се разширява толкова, колкото когато мърдаш.
Аз барабаните ги играя с вентилация, стабилизатор и подобрен прицел, защото основният проблем им е бавното прицелване.Т71 не съм играл и не знам как прицелва, но аз леките танкове не ги играя като скаути и не бих му сложил нещо, което ще помогне в тази насока по-скоро бих продължил към намалявен времето за прицелване.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment