А някой може ли да каже каква е ролята на радиостанцията? Струва ли си да харча един чувал с опит за нея?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
kapitango написа Виж мнениеА някой може ли да каже каква е ролята на радиостанцията? Струва ли си да харча един чувал с опит за нея?
Comment
-
kapitango написа Виж мнениеА някой може ли да каже каква е ролята на радиостанцията? Струва ли си да харча един чувал с опит за нея?
Например, какъв танк си. Ако си скаут, арти или TD е задължително да имаш най-добрата радиостанция.
Ако, обаче искаш по-бързо да изпълзиш даден танк, може и да не разучаваш радиостанцията. От друга страна, топовите радиостанции на тиър 6 - 7, обикновено се ползват до тиър 9 и е добре да ги разучиш на по-ниските нива.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Убедихте ме. Купих я радиостанцията. То се е видяло, че ще я правя елитна тази Т-34-85. Мислех да пазя опита за да отключа по-бързо КВ-13 и да мина в 7-ми левел танкове. Пък и като му чета характеристиките ми се ще да го подкарам.
Я кажете как сменяте картинките на екипажите и ги правите с мацки?Last edited by kapitango; 20-10-2013, 10:44.Който стреля първи се смее последен
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеКажете, на леопард прототипа втория купол подобрява ли все още времето за прицелване и скорострелността, както беше в началото?
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Имам въпрос-молба към Виктор Китов.Ще бъда много благодарен ако направи клип с ИС-3.Това ми е един от любимите танкове и искам да видя как го играе един доказано добър играч.Благодаря предварително!Дано не съм бил прекалено нахален.Last edited by ViktorKitov; 20-10-2013, 20:47.
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеЧел съм, че подобрява значително поведението на двете оръдия.
Мерси, и по форумите видях че го писаха това, но исках потвърждение, понеже от два пача тези подобрения, идващи от купола, не ги пишат в базовата информация на танка и не знаех дали са променили начина на изписване на базовата информация, или са нърфнали танка. Днес вече сложих подобрения купол и разликата се видя веднага. 2.3 секунди свиване, вместо 2.9, променят много танка. Радвам се, че не послушах съветите за стоков гринд до топово оръдие и чак след това ъпгрейди на купол и двигател.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеМерси, и по форумите видях че го писаха това, но исках потвърждение, понеже от два пача тези подобрения, идващи от купола, не ги пишат в базовата информация на танка и не знаех дали са променили начина на изписване на базовата информация, или са нърфнали танка. Днес вече сложих подобрения купол и разликата се видя веднага. 2.3 секунди свиване, вместо 2.9, променят много танка. Радвам се, че не послушах съветите за стоков гринд до топово оръдие и чак след това ъпгрейди на купол и двигател.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеМерси, и по форумите видях че го писаха това, но исках потвърждение, понеже от два пача тези подобрения, идващи от купола, не ги пишат в базовата информация на танка и не знаех дали са променили начина на изписване на базовата информация, или са нърфнали танка. Днес вече сложих подобрения купол и разликата се видя веднага. 2.3 секунди свиване, вместо 2.9, променят много танка. Радвам се, че не послушах съветите за стоков гринд до топово оръдие и чак след това ъпгрейди на купол и двигател.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Имам следния въпрос.Може ли от настройките да сменя езика на руски но за всички танкове?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Имам следния въпрос.Може ли от настройките да сменя езика на руски но за всички танкове?Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Имам следния въпрос.Може ли от настройките да сменя езика на руски но за всички танкове?
Comment
-
1951 написа Виж мнениеТова не ставаше ли със свалянето на руския клиент? Всичко става на руски.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеКак как?Я обясни като за по прост човек!
Gugushev написа Виж мнениеОт тази тема взимаш аудио файловете и ги слагаш в res_mods\0.8.8\audio
Comment
Comment