Eguo написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
Eguo написа Виж мнениеВероятно. Но ИС-3 - за близък бой. Маскировката не помага на тези нива.
Може би в изключителни, много редки случаи...
Ремонт - по-необходим.
Маскировката и лампичка - струва ми се, по-необходими за танкови разрушители ниско-и средни ниво. + скаути
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Чудя се какво ще измислят за неделя?По точно с кои танкове ще трябва да печелим премиум акаунта?Естествено ако е като миналата седмица.Дано да ги имам в гаража!
ТД:С-35КА(със 105мм хихихи!)
Тежък:КВ-1(7 игри макс ми трябват с любимото КВ)
Среден:...(тука е проблем защото без т-34ките дето бяха вече аз имам само Пц 4 а едва ли ще го сложат него)
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеАз се моля за следните:
ТД:С-35КА(със 105мм хихихи!)
Тежък:КВ-1(7 игри макс ми трябват с любимото КВ)
Среден:...(тука е проблем защото без т-34ките дето бяха вече аз имам само Пц 4 а едва ли ще го сложат него)
Comment
-
don4o написа Виж мнениеИмам гадното предчувствие че ще сме на френска вълна!Аз там имам само артилерия.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеМоже и така да е и аз мисля че поне едно франсе ще има дано е ТД-то,но за всеки случай трябва най-накрая да добутам тоя Б1 че да взема "яйцето".
Comment
-
feersum написа Виж мнениеСтискай зъби и драпай. Или го мини със свободен опит.
Comment
-
az заради Б1 половин година не играх с френски танк после стиснах зъби няколко дена за двойният...после реших че не си струва и го минах на свободен, Яйцето е доста приятно...ако и аз на свободен да му отключих всички модули и елитен се играе съвсем прилично.
Иначе спокич, следващата седмица трябва да пуснат КВ или VK 30.01 (H), все прилични неща....но на мене ми свърши гаража и не мога да си взема германският, 120 гаражни слота не стигат явно.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеaz заради Б1 половин година не играх с френски танк после стиснах зъби няколко дена за двойният...после реших че не си струва и го минах на свободен, Яйцето е доста приятно...ако и аз на свободен да му отключих всички модули и елитен се играе съвсем прилично.
Иначе спокич, следващата седмица трябва да пуснат КВ или VK 30.01 (H), все прилични неща....но на мене ми свърши гаража и не мога да си взема германският, 120 гаражни слота не стигат явно.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеТази седмица са на половин цена .
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеTowa е нещо което съм пропуснал. и аз ще си взема че да има къде да паркирам Т25АТ-то дето е промоционално.
Comment
Comment