Здравейте!Видях промоцията!!!!Въпроса ми е-трябва задължително и трите танка ли да имам или само някой от тях?Аз имам в наличност само един от тях!Трябва ли да купя и другите или може и само с него?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кратки въпроси
Collapse
X
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Видях промоцията!!!!Въпроса ми е-трябва задължително и трите танка ли да имам или само някой от тях?Аз имам в наличност само един от тях!Трябва ли да купя и другите или може и само с него?Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Дайте съвет за M18 Hellkat.Затруднява ме-всеки който ме види и ми взема скалпа!Пробива се от всичко.
Сериозно - камуфлажна мрежа и умение камуфлаж на екипажа много помагат."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеИграй го като лек в началото - на позиция - светваш, стреляш и бягаш, всичко те пробива, но оръдието и подвижността са страхотни, като изядеш един шамар (втория обикновено е последен ) заемаш задна позиция за наливане на демидж. Оборудвал съм Хелката с дотиквач, мрежа и оптика.
Comment
-
vvasman написа Виж мнениеИграй тогава с АТ-2 , Хелката е за кеф, но прави и добри пари
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗаради мисията АТ-2 ще го купувам наново-добре че запазих екипажа на 2 умения е!Хелката трябва да го мина за да отключа следващия!Харесва ми бързината и оръдието му.Може би ще си го оставя в гаража,
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Някакви прогнози кои танкове ще пуснат на промоция в близко време?Доста американски седмици трябва да купувам-затова питам.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеНо всички американски седмици даже и Т25/2 си струват парите и носят тонове кеф!
Т29 преди да го купиш събери свободен опит, че стоковия е тегав.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеЗдравейте!Имам ИС-3 и в момента стана на две умения(Братя по оръжие и лампичка за командира-и индивидуални умения за екипажа)Кажете какво да сложа за трето?Приемам съвети!Предварително благодаря!
Comment
Comment