Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ето и данните:

Малка легенда:
    Avrg. T - среден Тиър
    Avrg. DMG StugIII - средното мое поражение в битка, без спот, разделено на 100, за да има сравнимост на резултатите.
    Avrg. DMG O T - средно поражение на моя отбор в битката, разделено на 100 (тук не се включва моето поражение) .
    Avrg. DMG E T - средно поражение на противниковия отбор, разделено на 100
    Map - отношение на картата към StugIII - 0=лоша, 1=неутрална, 2=добра
    Result - Резултат от битката - 0=загуба, 1=равен, 2=победа

Прикачил съм направо екселския файл, за да може всеки индивидуално да групира данните, въпреки че аз съм направил графики сравняващи нужните показатели.

Изводът след като внимателно прегледах данните:
    Не откривам зависимост между моето представяне и позиционирането ми в следващата игра от ММ-то.Дори след серия от две поредни победи с 2к+ поражение средното ниво на битката се понижи.След серия от 4+ поредни победи нямаше драстично повешение в средния тиър.Като цяло в повечето мачове моят отбор беше по-добрият, без подобно нареждане да е предшествано от моя провалена битка, просто това беше тенденцията като цяло.И обратното - битки в които противника беше по-добър не бяха предшествани задължително от мои добри игри.
    Не открих и никаква зависимост между моите изяви и естеството на картата на която ще ме пусне след това.
    Моето представяне беше възможно най-средностатистическото - 64% победи, което е малко над средното ми към момента с тази машина.Две добри игри с 2к+ поражение и два провала (изцяло по моя вина) със 150 поражение.Липсваха игри със 2800+ поражение, но тях по принцип ги няма всеки ден.

Други интересни неща показани от данните:

Моето представяне не се влияе особено от средния тиър - наливам си здраво и във високите нива, но определено по-лесно го правя в ниските, въпреки че не се случва задължително и там правя глупости.
    Видът на картата не влияе негативно върху представянето ми, въпреки че на добри карти по-често правя добри игри, което е нормално.
    За разлика от мен средното поражение на отборите е тясно свързано със средния тиър - по-висок тиър = по-високо средно поражение.
    Независимо какво се случва с битката, картата и отборите, аз винаги превишавам средното поражение и на двата отбора (освен в двата провала със 150 поражение).
    Attached Files
    Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Евала Ултра! Много подробно изследване!
      Значи най-накрая официално можем да оправдаем ММ-то по повдигнатите му обвинения в манипулации.
      Защо не се свържеш със SS да ги постне тия данни във FTR?

Comment

Аз не съм много наясно с WoT обществото... това предполагам е сайт или форум?
        Не е проблем да се регистрирам и да си преведа поста на английски, но трябва да ми остане време и най-вероятно ще е към края на седмицата.

Иначе днес поиграх малко и въпреки горните резултати в мен пак устана усещането, че ММ-то се опитва да ме накаже .Явно възприемаме отчетливо отделните крайни ситуации - добра победа, слаби отбор, висок тиер и т.н., но ни е трудно да направим осреднена оценка на цялата сесия игри.
        Вчера, ако не ги пишех резултатите докато играя и ме бяхте питали какъв е средният тиър от тези 31 игри, вероятно щях да кажа 5.5, т.е. усещането беше сякаш играя често със 6ти тиър.Явно битките в които сме топ тиър ги възприемаме като нещо нормално, а всичко друго като анормално, докато всъщност да си топ тиър е крайно положение, както е и това да си най-отдолу в списъка.

Comment

Това го бях чел много отдавна.
          Извода е сменяйте машините възможно най-често.
          War, war never changes..

Comment

Преди време в темата ви споделих, че времето за презареждане на Т-62А/140 в определени ситуации ми пада под 5.45.
            Най-накрая успях да го заснема този феномен!
            Както се вижда на снимката презареждам за 4.76

Днес ми се случва за втори път и успях да го щракна, преди това беше на Т-62А.
            Да уточня, танковете имат дотиквач, братя, вентилатор - това сваля времето за презареждане до 5.45
            Храни и напитки не ползвам, адреналин и тоя пърк за смяната на снарядите даже ги нямам и започнати.

Винаги се случва след като съм поразил 4-5 врази, до сега винаги ми се случваше когато съм на почти пълна кръв, но сега стана и на много малко.

Аз ли пропускам нещо, някакви идеи освен бъг?
            Attached Files

Comment

Имаш умението Adrenaline Rush на зареждача..
              War, war never changes..

Comment

Нямам го тоя пърк... нито пък другия дето сменя снарядите веднага.В случая снимката е на малко кръв, но по-често ми се е случвало когато съм на над 90%.
                Т-62А го има започнат, но е на 64%, т.е. не трябва да работи.А снимката е на 140 при който и започнат го няма даже.
                Ето снимки на конфигурациите на танковете.

П.С. Случва се само на тези два танка, имам толкова много игри с Щуг 3, ако го имаше там щях да забележа.На 121 не съм забелязал да става, но него не го играя много.
                И още нещо - става само в самия край на битката, в последните 3-4 изстрела, т.е. не съм цяла игра така и не се ползвам по никакъв начин от това ми предимство.

П.С.2 Това е подобрение с 12.6% спрямо 5.45, което даже и не съвпада с десетте процента на адреналина.

П.С.3 Днес отново при това по често се случва, но този път времето варира последната игра беше 5.22, като бях на 96% живот бях налял около 5к поражение и бях свалил четирима.В суматохата не успях да снимам обаче.
                Attached Files
                Last edited by Ultramarine; 10-07-2014, 22:26.

Comment

http://www.youtube.com/playlist?list...ffvq__Това са тестове за пробиване на командирския люк на танк ИС-7!Правени са истрели на три различни места на люка с различни танкове!

Comment

Eguo написа Виж мнение
                    Аналогично!

Наши "сборные команды" что России, что Болгарии, не вызывают положительные чувства.
                    Вот хоккей - другое дело! Можно поглядеть финал.
                    Така аз не харесвам футбола понеже гледам как 10 + 10 дебила гонят една топка.
                    Виж стрелбата е друго нещо истински мъжки спорт и особенно това https://www.youtube.com/watch?v=bPp5KxnmRVY

Comment

Я слышал, что теперь у TD (ПТ) снизили маскировку после выстрела.
                      Но заметил, что меня стали "светить" последние 3-5 дней не только после выстрела, а и в других ситуaциях.
                      И это не просто мои предположения.
                      Я провел на су-76 более 2000 битв и прекрасно выучил где и когда меня "светят".
                      Сейчас меня стали "светить" гораздо чаще как при выстреле, так и без выстрела.
                      Приходится привыкать к новым условиям.

П.С.
                      Вместе с тем, интересен один вопрос.
                      Во время игры я не пишу в общем чате и на танке нет надписей.
                      Но некоторые игроки (русофобы) каким то образом
                      определяют мою страну и пытаются оскорблять.
                      Например Click image for larger version

Name:	P1.jpg
Views:	1
Size:	454.9 КБ
ID:	545191
                      Click image for larger version

Name:	P2.jpg
Size:	367.8 КБ
ID:	545192

Есть какой то мод, который определяет страну игрока?

П.П.С.

И ещ¸ интересно, утро на "европейском сервере"
                      всего по 9 игроков.
                      Click image for larger version

Name:	Óòðî åâðîïåéñêîãî ñåðâåðà.jpg
Size:	451.8 КБ
ID:	545193
                      http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Eguo написа Виж мнение
                        Но заметил, что меня стали "светить" последние 3-5 дней не только после выстрела, а и в других ситуaциях.

П.С.
                        Например [ATTACH=CONFIG]25618[/ATTACH]
                        [ATTACH=CONFIG]25619[/ATTACH]

П.П.С.

всего по 9 игроков.
                        [ATTACH=CONFIG]25620[/ATTACH]
                        Сльш человек почему ты при евро суки. На Евро сервер нет харош битву

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
                          Сльш человек почему ты при евро суки. На Евро сервер нет харош битву
                          Евро суки!Много лесно хвърляш обиди колега!Не е хубаво така!Прекалено категоричен си в някои твърдения!!!

Comment

Ами това име рядко ще го срещнеш другаде, още повече като ник в игра. На мен ми се е случвало рядко и само ако започна да пиша на кирилица (ако видя някой от БГ клан ми пиша едно "здрасти" в началото).

Comment

Eguo написа Виж мнение

П.С.
                              Например [ATTACH=CONFIG]25618[/ATTACH]
                              [ATTACH=CONFIG]25619[/ATTACH]

П.П.С.

всего по 9 игроков.
                              [ATTACH=CONFIG]25620[/ATTACH]
                              За камуфлажа съм съгласен, променен е и при отсъствие на стрелба, но само когато си на открито.Зад храст и без да стрелям правя същите неща като преди, но на открито е друго нещо.

...Колкото до обидите - не им трябва мод, никът ти звучи руски и ясно се откроява на фона на никовете от другите страни от Източна Европа, което значи, че и хората на запад ще го припознаят като руски.

Comment

Танковый биатлон 2014. Открытие [World of Tanks]

Участниците
                                * Ангола
                                * Армения
                                * Беларус
                                * Венецуела
                                * Индия
                                * Казахстан
                                * Киргизстан
                                * Китай
                                * Кувейт
                                * Монголия
                                * Русия