Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

http://worldoftanks.eu/en/news/46/fo...-battles-mode/ официалният анонс на футболният WoT. Ще бъде голям кеф според мен,хубаво е че WG започнаха да правят такива забавни модификации.

Comment

Футболните битки са голям кеф! Да неорганизирани мелета са и топката лети на където си пожелае,но доставят голямо удоволствие от играта а ако го погледнем и от друга страна за всяка битка печелим по 500 или 1000 опит за загуба/победа,ако се играе често може да се натрупа доста голямо количество елитен опит готов за освобождаване а може да се включи ускореното обучение на екипажа(1 човек).
      Първата битка я спечелихме с 1:0 в последната минута като аз подадох за гола после един от техните се забърза към центъра а ние нямахме вратар успях да го спра навреме и битката свърши.

Comment

футбола е много забавен но силно безсмислен, ако беше свободен опит едно на ръка, ама опит на командир за МС-1? но е забавно, аз направих няколко игри колкото да взема медала.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
          футбола е много забавен но силно безсмислен, ако беше свободен опит едно на ръка, ама опит на командир за МС-1? но е забавно, аз направих няколко игри колкото да взема медала.
          Е да,но е страшно разтоварващ след като няколко поредни пъти Н.В. Белоруският ММ те шибне в отбори пълни с домати и портокали(в най-добрия случай) и се ядосаш прилично две-три мачлета изпускат парата,поне при мен е така.

Comment

С добър отбор /взвод/ и комуникация е страшно удоволствие. Направихме си кефа - за 30-тина игри нито една загуба - е имаше доста ремита, взводовете ги пуска само срещу други взводове.

Comment

uzi71 написа Виж мнение
              за 30-тина игри нито една загуба - е имаше доста ремита, взводовете ги пуска само срещу други взводове.
              Супер!
              30 - это результат!!!
              Сегодня играл с утра - 3 проигрыша. Потом ничья.
              Понял, что не надо много толкаться - надо лучше стрелять.
              А потом 4 выигрыша подряд - и я перестал играть...

Между тем количество снарядов ограничено.
              За бой штук 20-30 выстрелов уходит.
              А дается всего 1000 снарядов.
              30 игр х 30 снарядов= 900.
              Боекомплект пополняется?
              http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Е аз го раздавам повече вратар и изстрелвам между 30 и 40 снаряда на игра. Задачата ми е да късам вериги, да спирам топката пред вратата и да я засичам с изсрел когато минава през центъра за да иде във вратата на противника. Странно ама се справям и с трите неща - все пак пропуснах 2-3 гола и в моята.
                Боекомплекта се попълва - трябва само да се включи от обслужване.

Comment

uzi71 написа Виж мнение
                  Е аз го раздавам повече вратар и изстрелвам между 30 и 40 снаряда на игра. Задачата ми е да късам вериги, да спирам топката пред вратата и да я засичам с изсрел когато минава през центъра за да иде във вратата на противника. Странно ама се справям и с трите неща - все пак пропуснах 2-3 гола и в моята.
                  Боекомплекта се попълва - трябва само да се включи от обслужване.
                  по тъпо от танковият футбол не бях виждал яко щеше да някаква форма на спортна танкова шутерия пък то футбол.
                  П.П. Не гледам футбол

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
                    П.П. Не гледам футбол
                    Аналогично!

Наши "сборные команды" что России, что Болгарии, не вызывают положительные чувства.
                    Вот хоккей - другое дело! Можно поглядеть финал.
                    http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

След въвеждането на баджовете върху оръдията реших възможно най-бързо да си нашаря оръдието с Щуга.В резултат на набиването само на една машина започнах да си мисля, че ММ-то се опитва здраво да ме наказва за съжаление (негово) с въпросната машина това е трудна задача и за това в края на вечерта играех само Т7 битки.
                      Реших да видя дали това което се случваше е истина и ще пробвам да изследвам работата на ММ-то.
                      Какви показатели ще следя:
                      - Среден тиър
                      - Резултат от битката
                      - Отношение на картата към дадената машина /добра, средна, лоша/
                      - Представяне на моя отбор
                      - Представяне на противниковия отбор / измерено в средно поражение за отбора в битка/
                      - Моето представяне - смятам ще с Щуга имам много константно представяне, но въпреки това ще записвам и моите резултати.

За целта ще ми трябват няколко часа игра само с една машина и ще трябва да ми се отвори възможност.Днес обаче направих малък тест, за да видя какво излиза като резултати.

След 15 битки - както и очаквах моето представяне е много равномерно /винаги малко над 1000 порaжение една битка с 2000+ една с 900/.
                      За моя изненада противникът имаше константно преставяне, както и моят отбор, но пък те винаги се представяха по-зле от противника.
                      В резултат от 15 битки имах 6 победи, 2 равни мача и другото загуби.
                      Откъм карти преобладаваха лошите за тази машина - 5 лоши 4 добри и другото средни.
                      Това, което обаче се променяше беше средният тиър - започнах вечерта с 4.4 (което общо взето е мечтан ММ за Т5 танк).Разбира се налях здраво и следващата игра вече бях среден тиер 6 / което е здрава Т7 битка/.Аз обаче сe представих добре, въпреки че загубих и следващата игра имаше минимално понижение в средния тиър / бях сам Т5 в чиста Т6 битка/.Следваща поредица игри се представях нормално с малко над 1000 поражение и средното ниво на игра се запази над 5.Последва обаче битката с 900 поражение и веднага следващата игра беше със средно ниво под 5 /здрава Т5 битка/.Не беше идеалната игра и отбелязах някъде около 1000 поражение, в резултат средното ниво се запази непроменено.След това обаче налях 2000 + и веднага средното ниво се качи на 5.5.

15 битки подред са прекалено малко, за да имам репрезентативни резултати.
                      Според мен обаче има някаква зависимост между представянето в битка на играча, средният тиър в който ще го пусне следващата битка, естеството на картата както и резултатът от предната битка (победа/загуба).
                      Засега изглежда, че това са лостовете с които наказва ММ-то.А на някакво по генерално ниво въз основа на отклонението от средното положение, т.е. 50% победа/загуба, избира за играча добри или лоши отбори.При мен нямаше нито една игра в която моят отбор да се е представил по-добре от противника, но знам, че при повече игри за вечер има едно-две изключения в които направо ги размазваме - има ги и другите изключения обаче.

Когато имам възможност да играя достатъчно ще оформя всичко в таблици и графики, така че да не са само празни приказки, а да има нагледни данни.
                      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Аз точно поради този ММ последните две седмици не играя, Шибна ми две вечери по 305 победи (което дори бот го докава повече) при положение че бях винаги в топ 3 и щета пл'с опит (при това опит от загуби) ми бяха 50% над средните за мене.

Comment

Ултра, написаното от теб, отговаря на някои мои размисли и наблюдения, без да съм правил статистика толкова подробно като теб. Някаква част от мен иска да вярва, че всичко с мачмейкинга е честно и случайностите наистина са случайности, но...
                          http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Здравейте.Моля обяснете ми как играч с такива показатели има Тайп 59?Click image for larger version

Name:	shot_068.jpg
Views:	1
Size:	309.8 КБ
ID:	544978Click image for larger version

Name:	shot_067.jpg
Views:	1
Size:	347.8 КБ
ID:	544979Умът ми не го побира!

Comment

don4o написа Виж мнение
                              Здравейте.Моля обяснете ми как играч с такива показатели има Тайп 59?[ATTACH=CONFIG]25387[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]25388[/ATTACH]Умът ми не го побира!
                              Еми...купил си го е човека,докато още се продаваха. Гледам акаунта е от 2011,но за толкова стар акаунт има подозрително малко битки...

Comment

Днес направих планираното изследване.
                                Резултатите са базирани на 31 последователни битки със Stug III, наредил съм ги в таблица, но още оформям детайлите и графиките, така че да е прегледно.

На пръв поглед обаче - няма нищо нередно с ММ-то
                                Мога допълнително да прецизирам данните на които го базирам, но едва ли резултатът ще е различен, ако тръгна да ги нагаждам и интерпретирам вероятно ще ги наглася към желания от всички ни резултат, а именно нагласен ММ, но тогава няма да е изследване, а нещо друго.

Утре ще ги кача и вие ще ги погледнете, за да има и странично мнение, а не само моите изводи.
                                Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Working...
                                X